Christmas

Igår var det julafton. Älskar julen, den är så mysig! Det var bara snön som saknades. Här ätit väldigt mycket mat och godis de senaste dagarna, speciellt igår, men det är bara jul en gång om året så det är väl okej att unna sig lite extra då. Fick en massa fina julklappar, rakt plockade ur min ovanligt långa önskelista. En ny mobil var efterlängtad. =)


The Holiday - sååå bra!


Nu är det inte alls långt kvar tills vi lämnar kalla Sverige för att spendera två veckor i värmen på Phuket. Tror att jag till och med drömde att jag var där i natt. Det är nog dags att gå och ta lite sprutor så vi inte blir sjuka där borta. Men först Nyårsafton, brukar vara ganska överskattat, men jag tror det blir riktigt kul i år.


Puss.

Birthday

Nu har även jag fyllt år, sist som vanligt ;) Fyllde igår och har firat min födelsedag hela helgen, känns det som. Hade en liten fest i fredags och i söndags kom hela tjocka släkten. Har fått massa fina presenter, tack så mycket allihoppa! =D

   
   

Lördags mys

Vaknade upp bredvid världens bästa kille! Gick på stan och tittade efter juklappar, åt lunch och gick på bio. Det är en härlig lördag det! Och filmen, Casiono Royal, var svin bra.


Love you



14 dagar kvar