Sicilien

Nu har jag varit har pa Sicilien i en vecka. Kandes lite tungt och sa i borjan men nu borjar jag komma in i allt och trivs helt okej. Det ar sjukt fint har! Var i Sverige igar i ca en timma. Var mysigt, sa fick jag ahndla pa mig lite av det goda. MMm marabou =D Men nu hinner jag inte skriva mer.. Far forsoka en annan dag.

this is it


Jaha då var det dags, idag flyttar jag till Italien! Har fortfarande inte fattat det, känns så konstigt och overkligt. Men det känns verkligen rätt och så himla kul, är superglad! Kommer sakna er alla här hemma och jag hoppas att så många som möjligt kan komma och hälsa på mig. Som det ser ut nu så ses vi annars i image420november. Hur som helst så ska jag vara mycket bättre på att maila och blogga i Italien än vad jag var i Spanien, så vi höres! =D Ta hand om er allesammans!!! 
PUSS och KÄRLEK ♥


Äntligen!

Nu har jag äntligen packat klart. Och det är mycket, riktigt mycket! Men har fått massor med hjälp av min mormor och det behövdes kan jag säga. Tog några timmar innan jag kom igång! Nu ska jagåka till mormor!



Måste bara visa det här kortet på mig och Linda när vi går på kol, tihihi! =D Så modigt!
image419

Packa packa packa

USch vad det är tråkigt att packa.. Kommer ingen vart och känns som om jag hållt på i flera dagar nu. Något tips på en roligare packningsdag? Måste sätta fart, bara 27 timmar tills det är dags att åka till Arlanda...igen =)


Myspys

Sitter här och väntar på Evelina. Hon är i duschen, har nyss färgat hennes hår. Vi har en riktig myskväll vi två. Hämtade upp henne vid halv 4 sen gick vi ungefär 5 km i skogen. På vägen hem köpte vi godis och hyrde två filmer, The Heartbreak kid och Leo. Väl hemma lagade vi tacos som by the way är sjukt gott och nu ska vi alldeles straxt börja se filmerna! Måste erkänna vad jag höll på att göra förut idag, nämligen krocka! Var på hårstråt att jag körde in i en annan bil...

image417
In action...

image418
Snart ett år sedan...


Redo för uniformen

Som det flesta säkert vet så flyttar jag till Italien på lördag, närmare betsämt Sicilien. Jag kommer jobba som guide, både vanlig- och aktivitetsguide men också som air-guide. Känns hur bra som helst och jag kan inte vara gladare för att ha valt en väg som denna. Känns som att det har hänt mer under de här senaste veckorna än vad det har gjort i hela mitt liv. Skulle vilja att alla fick uppleva det som jag, tillsammans med mina service&co:are, fått uppleva. Det är något som varken ord (eller bilder) kan beskriva. Det är någon speciell känsla som jag bara kan dela med er och som säkert bara ni förstår. Tack för den bästa månaden i mitt liv, ni kommer alltid att ha en stor plats och betydlese i mitt liv och jag hoppas att vi alla kommer att ses där ute någonstans och någon dag!
 image416

SHOPAHOLIC!?

Idag har jag och mamma varit på stan och shoppat. En kjol, ett par shorts, två par skor, två linnen, två toppar/tunikor, en klänning, en bikiniunderdel, en hårklämma och en klädborste (eller vad det nu kallas) är allt jag fått med mig hem idag. Jag tror aldrig att jag har handlat så mycket på samma dag och nej, jag vill inte veta hur mycket det gick på. Nu måste jag och Linda gå och sova för imorn kl. 06.35 går tåget till Malmö! Natti Natti!


<3

Imorgon kommer Linda hit! Weeei =D Ska bli så kul att ses igen. På tisdag åker vi tillsammans ner till Malmö för två informatinonsdagar innan det är dags att åka ut till våra destinationer.
image414
Här är vi påväg till Camp Nou för att titta på Barca - Valencia!

image415
Välköpta en-liters drinkar!

En dag på stranden...

image410

image412

image413

image411
Saknar er vänner

Helgen =D

Har haft en riktigt bra helg här hemma! Började lördagen med att jag, Evelina och Erik gick ner till stan. Där tarskade vi runt ett tag och efter att vi hade handlat allt vi behövde till vår picknick gick vi till Vasaparken och myste. Åt en massa gott, allt från kyckling och potatissallad till ballerinakakor...image406

Efter nån timma mötte vi upp resten och åkte ut till Abborreberg. Grabbarna grus spelade lite fotboll och vi andra satt och pratade..
image407

På kvällen var det dags för Emelie och Dannes födelsedagsfest! Blev mycket dans och dricka och när vi kom ner till Hugo var vi nog alla rätt dragna. Speciellt Danne, men Johan var nog inte långt därifrån hehe!
image408

image409

Idag hade jag egentligen tänkt att läsa i min bok om Sicilien men följde istället med Krille, Johan och Vigge till Abborreberg och det gjorde jag verkligen rätt i! Har haft en skitmysig dag och efter att vi hade legat och solat i några timmar åkte vi till Lindögrillen och åt mat. Fick äntligen äta beranaissås! Vad jag har längtat! Sen åkte vi hem till krille med en film. En riktigt dålig film, wrong turn 2. Sov under nästan hela! Hehe men som sagt en supermysig helg!!!!


Så j*vla sjukt men så j*vla kul!!!!

Visste, när jag åkte hem från Service&Co, att jag hade fått jobb men inte när eller vart men nu vet jag! Och det blir på Sicilien och jag åker den 17:e maj, alltså redan nästa lördag. På tisdag till onsdag åker alla ner till Malmö för att få en massa information. Men bland det bästa är att jag och Linda blir kollegor, dock inte på samma destination men vi får åka till Malmö tillsammans! Så nu försvinner jag alltså igen och den här gången blir det mellan 6 och 8 månader.

WEEEIII =D


KÖRKORT

Nu har jag hämtat ut det lilla rosa kortet! Skönt att slippa lappen. Körkortet kom till posten för flera veckor sen men eftersom jag var i Spanien har jag inte kunnat hämta ut det förens nu. Kan också berätta att det har fått ett nytt utseende, riktigt gulligt.
Idag har jag faktiskt varit tillbaka på MAXI och jobbat, jättekul att träffa alla igen! Men nu är jag trött, somande ute i solen förut och väldans vad skönt det var.

=D

när jag går i min gyllene skoooor

Tror nog att jag har gått mer idag än vad jag gjorde under hela min månad i Spanien. Och det känns kan jag säga, fötterna väker som tusan. Evelina och jag har både gått fram och tillbaka på stan, plus att vi stosade runt där i flera timmar. Blev en sallad på Fräcka Fröken, gick sedan upp till Halvars och tog en glass och som en liten avslutning på kvällen blev det en cider på Trädgårn'. Men bara en, ska jobba imorrn 6-12. Ska bli kul att träffa alla igen! Nu ska jag ägna lite tid åt min lilla mammie!! Pusss

Service & co, 1

Som sagt så kom jag hem från Spanien idag. Har haft the time of my life och vill inget hellre än att åka tillbaka! Ha träffat några av världens mest fantastiska människor som jag redan saknar som en tok. Hur ska detta gå? Vi har haft så sjukt roligt tillsammans och har kämpat på som bara den. För det har varit tufft, riktigt tufft. Men vi klarade det! Weeei =D Känns som om jag har varit borta hur länge som helst. Vi har hunnit med så himla mycket. Allt från att starta vågen på ett nästan fullsatt Camp Nou under Barcelona - Valenciamatchen till att sitta sex timmar, lite halvfulla, en onsdagsnatt med en oförberedd skoluppgift. Inte många timmars sömn och ledighet, allt för att se om vi klarar pressen...
 
En bra start på dagen "nobiz, like showbiz"
image402

Våra instruktörer är mycket snyggare än era instruktörer
image403

Caribe Night
image404

Roomies ♥
image405


Heeeeeej!

Nu är jag hemma igen! Har haft det så j*vla bra så det inte är sant!!
Nu är Evelina här så jag får ta och skriva mer sen! Men jag kan i allafall numera titulera mig som guide!

image401