handtag, famtag, klapp eller kyss?

Såg Eva & Adam förut, ni vet den där serien som gick för ungefär 8 år sedan. Så himla gulliga dom är och små. När serien först hade premiär så var jag i deras ålder hihi. Och det roliga är att man verkligen känner igen sig. Vi "lekte" också ryska posten på våra fester.... Det var tider det!


?

Hmm, okej...
?


dancing queen

Aerobic är så jäkla kul! Fattar inte varför jag inte går på det oftare. Idag var jag på Per-Anders Aerobic 2-pass. Kan ju säga att jag var den enda som var där för första gången men jag hängde med, som tur var för fort gick det och snurrigt var det. Men det är kul att veta att man inte är helt världelös och att jag fortfarande har liiite dans i mig från mina år. För dansat har jag gjort. Började med balett när jag var väldigt liten, typ fem år. Sen har jag dansat musikaldans, eller vad det nu kallas, och hos Sussie. Roligast var nog karnevalen. Synd att dom inte har kvar det.. Nu ska jag äta tacos med la familia. Ciaooo! 

Angel

Filmen var sådär, helt okej. Vet egentligen inte vad som var dåligt men tyckte helt enkelt inte att den var någon höjdare. Lite väl konstig handlig kanske. Dock spelade dom jäkligt bra. Nu är jag trött och ska nog ta och sova, i varje fall snart. Lite TV först...

=)

torsdag

Har nyss haft en körlektion som gått väldans bra =D
Sitter här och väntar på pappa & Rita, dom ska komma hit till Norrköping för att äta lunch med mig. Är sugen på sallad så vi kanske kan gå till Paus. Är så dålig på lunchställen. Vad vet jag? McDonalds och pizzerior =P Efter det ska jag träffa mormor och vi ska gå en

90216-373

sväng på stan. Kl. 16.00 ska jag träna ett medelpass på Friskis och sen blir det hem till mormor för att äta kvällsmat och duscha. Ikväll ska vi, jag och mormor♥, gå på bio. Vi ska se Colin Nutleys Angel. En typisk måste-se-film med Rolf Lassgård och Helena Bergström. I allafall för min och mormros del. Fick mina första Nutley-film upplevelser hos just mormor. Kommer ihåg att jag alltid brukade se på Änglagård och Blackjack som hon hade inspelat på video. Hihii.

Have a nice day (K)

pytte


Hur kul skulle det inte vara att va en sissodär två år? Ta dagen som den kommer, inga måsten. Bara leka, äta och göra det man känner för. Men min tid som tvååring är förbi, tyvärr =P. Jag var jäkligt cool som liten. Tjattrade som ingen annan (det gick knappt att få tyst på mig), gick på dagis och lekte med dockor.

image370

Hahahah

Öpnnade nyss ett brev från TAP (portugisiskt flygbolag som jag flög med när jag hälsade på pappsen i Brasililien) och där stog det såhär:

Dear Mr. Emelie Jensen, Your Victoria miles will expire inless...

Hahah mr?! När blev jag man?

Vad är det som händer?

Det är typ 1m snö ute! Ska jag köra upp i det här vädret? Ja, då kan jag ju lika gärna säga tack och bye direkt. Nä, inte vara negativ. Det kommer gå vägen. Snön hinner säkert försvinna.. Nu ska jag alldeles straxt äta, är aphungrig. Blir korvstroganoff som mamma har lagat.
Har jobbat hela dagen men är faktiskt inte så trött som jag brukar vara =D. Däremot imorn, då kommer jag vara trött. Ska jobba från 6 till 11 men efter dte får jag åka hem och sova middag. Annars är ju skitsugen på bio. Tror inte jag har varit på bio sen jag, emelie, krille och danne såg tatuerad torso. Eller jo, försoning, som jag var och såg med mormor, var den sista. Men det är ändå väldigt länge sen...

Matdax! pusss

min framtid är den mest oskrivna i heeeela världen

Jag vet att Sverige inte längre kommer vara mitt hem om några månader och så vet jag att jag kommer jobba med något inom resebranschen... Och ja, det var väl typ allt. How scary ain't that? Men såå värt det. Skulle inte palla att stanna kvar här längre. Inget ont om mitt hem. Jag kommer säkert att komma tillbaka till Nkpg, nångång. Men hur kan man veta att det är här man vill bo och leva om man inte har provat något annat? Tänk vad man kan gå miste om.. När jag blir stor kommer jag att vilja bo i Sverige, jag gillar Sveirge, det är bra här. Men än är jag inte stor, utan liten och nyfiken, och därför ska jag se vad världen har planerat för just MIG!


snööö

Av det senaste dygnets 24 timmar har jag nog sovit 20. Har varit jätteskönt men har fått lite ont i ryggen av att ligga still så mycket. Ska nog ge mig iväg på ett träningspass lite senare idag. Börjar bli lite smått rastlös. Skulle egentligen ut och övningsköra en massa idag men det är så himla mycket snö ute så jag tror att jag passar på det.

image369
Kanske ta och åka lite pulka?

sleeping beauty

Idag har jag inte gjort mycket annat än att sova. Har varit så trött i flera dagar nu så jag behövde verkligen det här. Vaknade vid elva imorse, somnade väl om igen vid två och vaknade vid tre, sen somade jag vid fem och sov till halv åtta! Så skööönt! Är fortfarande lite trött så dte ska nog inte bli några problem med att sova i natt.

förfest nr 1 hos emelie
image363

=)
image365

cute
image366

förfest nr 2
image368


17 dagar kvar..

Det är bara 17 dagar kvar tills jag åker! Bara 17, det är ju ingenting! Är lite nervös. Vad kommer hända efter den här månaden? Vart kommer jag hamna? Här hemma då... Tänk alla människor som jag kanske inte kommer att träffa igen?! Tycker att alla försvinner iväg lite hit och dit hela tiden så risken att man kanske inte stöter på alla igen är ju inte direkt så liten. Lite sorgligt. Vilka håller man kontakten med och med vilka gör man det inte...? Min framtid är läskig, jag ska ut i den stora världen alldeles ensam. Det enda man kan vara riktigt hundratio på är att det blir aldirg som man tänkt sig.....

Glad Påsk!

Att det är påsk har man ju märkt, dels på att alla handlar som idioter och dels på allt godis jag proppat i mig. Jag och Evelina handlade en jättepåse igår som vi åt upp under kvällen. Idag får jag säkert ett stort påskägg fullt med gott av min lilla mammie också. Ska försöka spara det tills imorgon, sådär dagen efter... Ikväll blir det party! Jag, Evelina, Emelie och Sanna ska iväg till någon som Emelie kände. Efter det blir det nog Otten. Ska bli kul!

Imorse vaknade jag och Evelian redan kl. 7. Men det gjorde inget, vi hade mycket som skulle göras. Har redan hunnit med en långpromenad till systemet, bakat en chokaldtårta, ätit frukost och sett ett TV-program om kändisars platikoperationer. Annars i veckan har jag inte gjort så värst mycket, har inte orkat. Har jobbat så sjukt mycket...


påskkyckling?

Nu är Evelina hemma igen! Jag jobbar ju hela torsdag och fredag så vi hinner inte ses så jättemycket men imorgon ska vi luncha =D och på lördag är det party!



Ska fråga Evelina om vi inte imorgon, efter jobbet och om jag orkar, kan gå påskkärringar. Det är ju så kul! Man ritar några fula kort och skriver glad påsk i olika färger och sen lämnar man det till gamla tanter så får man godis, helt gratis! Jag kommer ihåg en påsk för en massa år sen då jag var kyckling, kanske ska köra på det i år igen. Jag är påskkyckling och Evelina får vara påskhare! Gud så skoj! Hoppas hon är på.....


Our fathers..?

Någon som har sett den filmen? Jag och Emelie hyrde den igår... var ett riktigt dumt val. Den var inge vidare! Handlar om en präst som har förgripit sig på små pojkar. Det var en ny film men såg ut att vara minst 15 år gammal.. Aja den var i varje fall inget att ha. Men vi lyckades desto bättre med lunchen: Pannkakor med sylt och grädde! Jag var stekarn' och emelie var gräddansvarig hihih! Jag är sjukt bra på att steka pannkakor, dom blir perfekta!

kul tisdag...

Det blev sent igår, kom inte i säng förens halv 2. Upp var jag tvungen att gå redan kl 5 så det blev inte många timmars sömn. Har jobbat i tio timmar! Nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag är rastlös, har inget och göra, är hungrig och vill inte gå och lägga mig alldeles ensam i min, för tillfället, obekväma säng... Jag vill att någon ska laga mat till mig, bry sig om bara mig och klia mig på ryggen tills jag somnar!


gummi gummi gummi

Jag tjatar jämt om att jag vill ha ett par gummistövlar men köper ju aldrig några...Vet inte varför, blir bara inte av. Idag är en sådan dag som jag verkligen skulle vilja ha ett par. Vill ha ett par från Viking. Men dom finns ju inte i någon affär, bara på internet?! Jag har i alla fall inte hittat några. Självklart kan man ju betställa men jag vet inte om jag ska ha 38 eller 39 och blir det fel storlek blir det ont om tid att hinna skicka tillbaka och beställa hem nya innan jag åker.

image360

helgen

Ännu en helg avklarad... Har jobbat häcken av mig i stort sätt hela tiden men har även hunnit med att sova ett par timmar, gått på ett jättetrevligt 50-årskalas och se reprisen av Melodifestivalen. Har pissont i fötterna :( Buhuu! Nu ska jag nog sova! Natti natti

Black or (almost) white

Nu har ju jag redan köpt den svarta bikinin och är helnöjd med den men såg att det hade kommit in en liknande i en annan färg... Så black vs. white?

90216-358 90216-359
 För mig är valet självklart eftersom jag är blond och lite småblek, då är det finare med en svart men är man mörk och brun ja, då är en vit inte helt fel!

Man kan aldrig ha för många par skor...

Visst är det så!! Jag skulle verkligen behöva ett par nya och dom här står högt på listan. Speciellt conversen!!!

   

Skorna finns att hitta på shoenation.se
(...och jag tror nog dom har något som kallas ex-girlfriend-discount...eller?!)

näää vad håller jag på med?

Har suttit här i flera timmar och läst en massa bloggar. Gillar Katrin Schulman enormt mycket, hon är rolig. Men klockan är över ett och jag borde sova. Sitter ju här och gäspar. Läsa Katrins blogg kan jag göra imorgon.. GOD NATT!


no-poo

Har ni testat den här "no-poo"grejen? Att inte använda shampoo utan bara tvätta håret med balsam. Balsam rengör ju inte direkt så det låter inte så värst fräscht att göra på detta viset. Kanske är det bra om håret är väldigt torrt eftersom det då blir rätt fettigt. Men njaa, som sagt, inte så värst fräscht. Eller?

90216-354

lasse

Är han inte den bästa, han den där Lasse? Väldig bra röst och många härliga låtar.. Söt är han också!

image353

aldrig aldrig att jag
tänker låta något ont
hända dig jag håller dig hårt


varför fungerar det inte för?

Ahhh! Varför går det inte att ladda upp bilder när man vill ladda upp just bilder!? Jag som skulle visa några skor från shoenation.se jag har blivit lite smått intresserad av ;) Får pröva imorgon istället...
Hade körlektion idag... gick skit. Förstår inte varför det har börjat gå så dåligt. Det ska ju bara gå bättre och bättre, inte sämre. Hursomhelst så är det inte mycket att göra något åt utom att försöka göra bättre ifrån sig nästa gång...
Imorgon blir det halkan och jobb. På lördag blir det 50årskalas i Linköping men det blir lugnt för min del eftersom jag ska upp kl 6 på söndag och åka och jobba. Däremot nästa helg... då tror jag minst sagt inte att det blir lugnt. Min käre vän Evert kommer hem från Vetlanda så jag kan nästan svära på att det blir utgång på lördagen!  As usual! Nu ska jag sova, god natt


Helgen

I fredags kväll åkte jag till Evelina. Vi åt tacos och godis, såg på TV och satt och prata. När vi skulle gå och sova hittade vi en gamal almenacka från när vi gick i högstadiet, typ 7:an-8:an. Vi höll på att skratta ihäl oss när vi läste igenom allt vi gjort. "Jag och Emelie träffade X & Y på stan. Vi fick komma hem jättesent, klockan 1..." Vi hitta också en massa gamla kort, bland annat ett som vi inte vet om det är jag eller Evelina på. Man ser inte ansiktet men jag kan svära på att det är min hand men det är Evelinas hår... Många trodde att vi var tvillingar förut. Lite konstigt eftersom vi egentligen inte är ett dugg lika, förutom kroppen.
Nästa dag, lördag, bestämde vi oss för att gå upp halv nio men vi vaknade redan innan åtta. Det blev en promenad ner till stan. Jag köpte ett par solglasögon och en cardigan från Monki. Hitta också ett par chinos på MQ, de satt verkligen perfekt men jag tyckte de var för ljusa. Det skulle komma in en lite mörkare beige variant under de närmaste veckorna av samma märke så nu ska jag verkligen hålla koll för dom ska jag ha! Efter att ha gått på stan i en massa timmar tränade vi ett pass på friskis och sen var det bara att åka hem till evelina och duscha och göra oss i ordning inför kvällen.
Förfesten ägde rum hos Koffa, Evelinas bror. Det var jag, Evelina, Emelie, Tina, Sanna, Linda, Linda och Emilia. Vi darck, tjattrade, lekte "jag har aldrig.." och spelade sanning och sanning och självklart tog en massa kort. Det var skitkul och vi fortsatte girls-night-out på Otten. Blev en massa dansde på lilla dansgolvet.... och resten är historia!

Jag och den nya, väldigt goda, Xider Spring!
image346

Ja slicka på du bara..
image347

Emilia, Linda, Sanna, Emelie och Tina
image348

Personlig öpnnare
image349

Emelie x2
image350

no comments
image351

en sista touch
image352

Trevlig kväll!!

humor x2

90216-344

 Ikväll gästar Björn Robins! Hur bra är inte det? Mina två favoriter i samma program! Vilken tv-kväll det blir! Kommer säkert att skratta ihjäl mig, risken finns och jag måste se till att kissa innan så jag inte kissar på mig. Det skulle ju vara typiskt... =P
Hos Evelina blir det tacos. Jag är redan

90216-345jättehungrig så det ska bli så gott så! Har även blivit lovad massage. Känn på den ni! Evelina pluggar ju till friksvårdspedagog så där ingår en masageutbildning och som den vän jag är låter jag henne träna på mig!
Nu måste jag kila!
Ha en bra fredagskväll!

=D

guten morgen

Har sovit lite halvbra i natt, drömt en massa konstigt. Inte läskigt den här gången, som tur var, men väldigt väldigt kontigt... Nu har jag ätit frukost och om cirkus två timmar ska jag ner till friskis och träna 12-passet.

90216-341Ikväll kommer Evelina hem!! Vi ska ha myskväll med Så ska det låta och Robins. Det rycktas även om att lite godis kommer att finnas med i bilden! Kan inte bli bättre! Lördagen bjuds på shopping, träning och party! Det blir en riktigt tjejhelg och vad kan slå det? Inte mycket va?! Skulle inte tro det.. =)


Torsdag

Har nyss sett filmen härmed förklarar jag er Chuck & Larry med min syster. Vi har haft en riktig heldag jag och Alexandra. Hon kom hem vid halv ett-tiden och vi betsämde oss för att ta en promenad till MAXI och handla lite gott till vår lunch. När vi kom hem lagade vi kycklig/tonfisksallad. Blev jättegott! Sen hade jag körlektion och det gick lite sissodär, var okoncentrerad men vet inte varför. När jag kom hem satt vi igång filmen och åt glassen som vi hade köpt tidigare. Tyvärr var inte filmen lika bra som vi hoppats men den dög, var lite smårolig.

Imorse var jag hos frisören... Är inte nöjd! Det är inget fel på klippningen utan det är bara jag som vill ha mitt långa hår, inte det 5(!)cm kortare...

Har fått hem ett till nummer av Veckorevyn. Konstig eftersom jag INTE prenumenerar! Det var länge sen jag köpte 5 nr för 99 kr... Får nog ta att kolla upp det. Ska ju inte ens vara kvar i landet så det känns inte som att jag är i behov av någon prenumeration. 



Nu ska jag nog krypa ner i sängen och titta på Efterlyst. Läskigt program det där...

H&M shoppar

Hörde nyss på P3 att H&M har köpt upp 60% av Cheap monday. Blev lite förvånad faktiskt. Didn't see that coming ;) Cheap moday kommer inte att börja säljas i HM-butiker och storföretaget kommer heller inta ha någon inverkan på modays design. Så någon större förändring verkar inte direkt ske utan det var väl mest för att Cheap Monday skulle få en större möjlighet till att expandera utomlands...

FYS

Ikväll ska jag och Johanna på det där passet som kan jämföras med att göra lumpen. Det är tufft på Nautilus, men vi ska nog hänga med! Har laddat med lite blodapelsin- och Kanzi-äppleätande så vi får la se hur det går.. Imorgon ska jag gå till frisören. Det fanns ingen tid förutom halv tio!! Jag som är ledig...typiskt! Men jag får sova på fredag och söndag! YES!  Men inte lördag för då ska jag och Evelina gå upp tidigt och spendera pengar på stan... och systemet =) Men nu blir det körlektion! ciaaoooo

probably the best picture in the world

image333

gissa vem?

pilates

Imorgon ska jag och Johanna träna pilates. Vi har aldrig gjort det förut så det ska bli riktigt roligt. Har hört att det blir en ordentlig mage-, rygg- och rumpa-träning. Har ni hört talas om naken-yoga? Hahah

ppppp P3

Sitter här och lyssnar på P3 och väntar på att Criminal Minds ska börja. Imorgon blir det jobb,jobb, jobb. Hela dagen, från 10 till 19. Vi har alltid på P3 nere vid oss på frukten. Riktigt bra! Kanske ska ta och lägga mig i sängen och vänta där istället. Sov gott!

Monki.

image332Är riktigt glad att Monki har öppnat här hemma. Finns inte mycket därifrån som jag inte skulle vilja ha! Stackars plånbok. Nästa helg kommer Evelina hem och vi ska spendera lördagsförmiddagen med att shoppa loss, i alla fall jag =). Därför tänkte jag spara mig tills dess, ska inte handla ett enadaste dugg innan det. Eller kanske mat... men inga kläder! Det är mycket roligare att handla massa på en gång än att köpa en tröja då och en kjol då osv...Eller hur!!

söndag

Vem har inte varit vaken i nästan en timma om inte JAG? Somande i soffan vid tio-tiden. Inte så konstigt eftersom jag var tvungen att gå upp redan vid fem igår natt. Idag är jag ledig och tänkte vara duktgig och städa mitt rum. Det är saker överallt. Det är alltid så svårt att veta vart man ska göra av allt! Brist på bra förvaring kanske? Det är förmiddagssysslan det. På eftermiddagen tänkte jag gå och träna. Vad vet jag inte än. Sinning eller  abs+yoga? Hoppas Sofia har tid med mig en stund på kvällen också. Annars blir det lite ont om tid för oss att kunna ses innan hon åker till Thai på tisdag. Jag jobbar hela måndagen.. Nu är det dags för frukost! Mormor och jag köpte en alledels egen liten youghurt till mig. Skogsbär, min absoluta favorit! 


saturday

Kan inte förstå hur man kan vara så trött som jag är idag. Inte trött så att jag skulle kunna sova hur länge som helst utan mer trött i kroppen, sliten. Jag har t o m sagt nej till att följa med ut ikväll, första gången på väldigt väldigt länge. Känns lite trist eftersom det är Sofias sista helg här hemma men inte mycket att göra åt. Nu är jag istället hos image330mormor. Vi ska mysa och lata oss hela kvällen och självklart äta massa godis. Får inte missa melodifestivalen!! Får inte missa Björn!! Det går inte att göra annat än att älska honom. Han är den stora anledningen till att jag ens vill se festivalen. En riktig kul typ den där Bjooorn.
Ha en MYSIG kväll!