Vad ska jag hitta på att äta?

Ja det där gick ju bra! Orkade hela passet! Ska hoppa in i duschen och sen ta något att äta. Undra vad?! Det är så himla svårt att komma på något kul att äta. Något förslag? Något enkelt och snabbt... Jämt är det köttfärsås och spagetti, kyckling och nått eller köttbullar och makaroner. Matlagning är inte min starka sida! Men baka tycker jag är kul! Måste göras oftare...
 


endurance

Blev inget frisörbesök idag. Kände att det behövdes en hemmadag med lite SATC-tittande. Ska alldeles strax ta en promenad till Nautilus och köra ett spinningpass som heter END (endurance). Wish me luck! Borde köpa mig ett par spinningskor, får så ont i fötterna av mina aerobicskor vilket i och för sig inte är så jättekonstigt. Aerobicskor är inte byggda för att trampa cykel i 90 minuter.

Annars är ni ett par jäkla bra träningsskor!


BYE så länge!

vårväder behöver en vårsko

image325

Vädret idag är kanon! Solen lyser, det är skapligt varmt och man slipper ha kläder som väger 10kg ;) Det känns som vår! Det är snart dags för ett garderobes byte, från vinter- till vårkläder. Det finns så mycket nytt att önska sig och dom här skorna skulle sitta perfekt på mig när jag strosar runt i Barcelona om sissodär 40 dagar. Skulle kanske ta bort det där spännet eftersom jag inte är så förtjust i just sådana smala ting.
Dessa går att finna
här.

same, same but different

image323
Varför håller jag alltid i denna dryck ute i vimmlet? Just denna? Det finns ju så många. Är det inte dags för mig att prova något nytt?

onsdaaaaag

Den här onsdagen har verkligen varit lååång, alldeles för lång. Har jobbat hela dagen och tiden har gått riktigt sakta men nu är jag äntligen hemma och ska ta det lugnt hela kvällen. Förhoppningsvis se något kul på TV. Imorgon är jag ledig och ska ha en körlektion. Hoppas även på att få en klipptid, håret börjar bli rätt slitet så nu känns det dags för ett klipp med saxen. Blir inget avancerat utan bara toppa lite. Ha en mysig kväll!

bjooorn

Jag och Emelie har precis suttit och tittat igenom alla möjliga klipp på världens bästa och snyggaste komiker, Björn Gustavsson. FAn va rolig han är!! He's the new shit!
image322



"Nu lämnar vi mark!"
kram [email protected]

När mörkret faller

Ikväll ska jag och Emelie ha myskväll. Passar perfekt eftersom det är så dåligt väder och då känns inte mer rätt än att krypa ner i sängen och titta på film  Vi ska se När mörkret faller och säkert äta en massa gott. Har redan sett den men tyckte den var så bra att jag kan se den igen. Den handlar om tre livsöden; hedersmord, kvinnomisshandel och gängbråk. Filmen är verkligen hemsk och gripande och jag tycker alla borde se den för att få en inblick i hur verkligheten kan se ut för vissa människor.


Sommarsött

Om ungefär 40 dagar åker jag till varmare breddgrader och då lär det behövas en massa, massa nya sommarkläder. Asos har hur många fina klänningar som helst men de här två föll jag nog lite extra för. Kanske kan dom få en varsinn plats i min resväska?!

90216-321 90216-320
Vilken är sötast?


Blackjack

Såg inte mycket på Tolken igår, fastnade istället framför BlackJack som gick på TV4film. Haha, ni vet den där gamla dansbandsfilmen med Helena Bergström. Kommer ihåg att jag brukade se den när jag var liten, den och Änglagård. Nu ska jag äta frukost sen ta en promenad till körskolan. Ha en bra dag! (K)


Filmdags

Nu har även vi fått 3:an, det var påtiden! Nu blir det att se filmen Tolken. Tror att jag sett den tidigare men kommer ändå säkert att somna efter halva så det gör inget.
Imorgon blir det jobb och körlektion!
Natti natti


What comes before B? PaarrtAAy ;)

90216-314

90216-315
90216-316
90216-317

Igår kväll var det min och Johannas kväll. Vi såg melodifestivalen, åt godis, dansade och drack gott. Dansandet fortsatte minst sagt på Otten. Tror inte jag har dansat sådär mycket tidigare men fasen vad kul vi hade. Det tåls att göra om =D.


Tada ny header!

Nu har jag äntligen fått iordning på min blogg och dess innehåll! Johanna har kommit hit och det är dags för oss korka upp vinet som dessvärre är i sin frånvaro och börja kvällen.
ha en mysig kväll! pussilipuss

Ahhhhhhhhhhh

Gud jag blir helt tokigt! Försöker lägga upp en header men det fungerar verkligen inte! Vad gör jag för fel? Inte nog med det så har jag förstört allt annat jag hade ändrat på min blogg. TYPISKT! Nu är den ful! FUL OCH BLÅ!

 

piss

Storken kom med tvillingar

Jennifer Lopez och Marc Anthony fick tvillingar inatt. Efterlängtat och kul för dom =) hihihi
image307


ge mig choklad!

Dra åt h*elvete vad chokladsugen jag är! Är så sugen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Det spöregnar/snöar ute men nää nu går jag ändå! Ha en mysig kväll! Imorgon är jag ledig! Tihihi Första lediga lördagen på hur länge som helst! På kvällen blir det party! Nu måste jag springa , får inte missa Robins kl 21.00!

Pusss


Jensen goes Messer

Fanns ingen tid till bakning idag. Har jobbat hela dagen. Om jag är ledig imorgon, vilket jag troligtvis är, så ska jag och Johanna gå och träna. Det blir en riktigt Emelie och Johanna helg! På lördag ska vi ha en mysig tjejkväll som avslutas med utgång. Äta och dricka gott, göra oss iordning, ta en massa kort och (såklart!) dansa loss!

image306

♥ Arrividärci och Godnatt!

I love cupcakes and making out

Blev precis jättesugen på att baka! Men klockan är mycket och jag har körlektion redan kl 7.15 imorgon bitti så jag tror inte att det är någon vidare bra idé att sätta igång med det nu. Om suget är kvar imorgon så kan jag kanske få något gott gjort ;)

God natt!!


crap

När jag satt och väntade på att mitt träningspass skulle börja bläddrade jag igenom nya nollelva. När jag kommit förbi Micheal Bindefelds festtips hittar jag mig själv! På en ny och ännu värre vimmelbild! Det värsta med den här var att jag, ensam, såg förjävlig ut medan Sofia och Evelina lyckades. Hahhaah det är ju helt otroligt! Men det som känns bra är att det nu inte kan bli värre hahaha.

Blev ingen promenad idag, utan en fika och en titt inne på nyöppnade Monki. Efter det gick vi hem till Sofia och lekte dj:s. Vi gjorde en massa musik och det genom att bara använda oss själva. Lät riktigt illa men kul var det hihihihi =D Badadapampamtsschhhh!

cp-träning

Jag förstår inte varför man ska träna när det bara får en motsatt effekt. Mitt mål är att minska i kilon och centimeter inte öka! Det verkar som om jag inte bränner bort något fett på bland annat armarna utan bara ökar i muskler. Jag var i varje fall helt bomsäker på att träning medförde båda två. Jag vill heller inte sluta träna eftersom jag tycker att det är kul och mår bättre av det. Segt! Snart ska jag i alla fall iväg på ett till friskispass. Var rätt kul igår =) Men efter det är jag nog tillbaka på Nautilus igen. I eftermiddag ska jag träffa Sofia. Ska fråga om vi ska gå en promenad istället för att sitta still på ett fik ;) Mer hälsosamt!
Puss & Kram


i rampljuset... part 2

Fasen vad vi har skrattat åt vår vimmelbild idag. Dels för att den är så ful och dels för alla roliga/halvtaskiga kommentarer vi fått. J tyckte vi såg svettiga ut, vilket vi inte ens var! Hade inte ens tänkt på det förens han sa det. Hahah! Men tack tack, det var snällt sagt. 

  

=)


i rampljuset...lr inte ;p

Hahaha om man går in på nt.se så hittar man mig och sofia på en jätteful och pinsam bild från helgen. Det är verkligen en såndär fulbild som man skäms så mycket för att man inte kan göra något annat än att skratta åt... =) Det är ju typiskt att man aldrig blir bra på kort en lördagskväll. Men som mormor sa "var glad att du inte satt med ögonen i kors, du var ju ändå inte spiknykter" och det stämmer ju faktiskt.

Igår fick jag hem bikinin jag betsällde från Nelly. Den är jättefin och sitter helt okej! Inte tipptopp, men helt okej ;)

Slutade jobba mycket tidigare idag än vad jag hade planerat så tänkte åka ner till stan och träna lite. Blir faktiskt Friskis, för en gång skull =)

Puss puss

paaarty

Igår kväll bestämde jag och Sofia oss för att gå ut och efter några Absolut citron-shots traskade vi ner till Otten. Vi var inte direkt på lyset så vi satt oss ner och drack en drink. En blev två och två blev tillslut ett par för många. Men vi hade riktigt roligt och dansade heeeela natten. Var även inne ett tag på Hugo men där var det fulproppat  med folk så vi stannade inte så jättelänge. Det var faktiskt första gången jag hade jeans på mig ute =) hihiimage299

cute

Vilket mysigt vårväder det är ute! Ska nog ta en lite promenad med min lille iPod. (I natt sov vi tillsammans, jag och Ipod, de e kärlek! En trogen kärlek det där, ingen sneaky fucker ;P) Tyvärr ser det nog ut att vara varmare än det egentligen är, men vad gör det?! Jag har ju kläder =) Det jag däremot inte har är ett par gummistövlar för sämre väderlekar. Tänkte köpa ett par från Viking i höstas men då fanns de inte i min storlek så det blev inge av med det. Tyckte att dom från Paul Frank var riktigt gulliga...
image297 

Men en sak till bara...
 Ett jätteGRATTIS på födelsedagen till de tre systrarna Carmhagen som idag blir 20!!!! HipphippHurra!! ♥


/
Mli

make my friday

Ja nu är det bara någon timma kvar på hjärte-dagen sen är det en helt vanlig fredag. Då ska jag och messer träna på vårt kära nautilus..igen, sen på kvällen får jag inte missa Robins. Ni har väl inte missat Robins? Eftersom jag i stort sätt alltid jobbar lördagmornar så gör jag inte mycket annat än att se på TV fredagskvällarna och då är Robins verkligen min höjdpunkt!
Natti Natti

xo xo

För första gången på fyra år blir det inget alla hjärtans dag jippo för min del. Det blir i varje fall inget gå-ut-och-äta/ge-bort-en-ros-till-den-du-tycker-om-firande. Lite småtråkigt men jag har valt det själv och är nöjd med mitt image295val så jag ska inte klaga. Skulle ha varit mysigt att fira lite med tjejorna men dom är i gå-ut-och-äta/ge-bort-en-ros-till-någon-du-tycker-om-firande-stadiet. Evelina är den enda, just nu, som är på samma nivå som mig men hon är ju inte hemma. Ska i alla fall ta och ringa henne och säga puss&kram. Istället, för allt kärleksfirande, köpte jag en present till mig själv. En svart bikini från Nelly. Hoppas, hoppas den inte är förstor! Nu ska jag åka iväg och spinna ett 90 minuterspass. Ha en mysig dag!






Johanna och jag

Vid elva tiden hämtade jag upp Johanna och vi åkte till Nautilus för att gymma. Vi är duktiga, johanna och jag! Tycker om Nautilus. Nautilus kommer jag sakna när jag flyttar. Jepp nautilus, mina vänner och min familj. Staden kan jag nog klara mig utan.. och bussen...och vädret. Men hur ska jag klara mig utan lördgasgodis! Ni vet riktigt lördagsgodis! Får börja äta Kitkat och Toblerone, det finns utomlands. Köpte med mig en jättepåse när jag åkte till Brasilien men jag kan lova att den var slut innan jag hunnit sätta mina fötter på Ilha de Itaparica. Hade ätit så dålig med mat i Lissabon så godiset fick rädda mig på flyget till Salvador för flygplansmat är ingen höjdare direkt. På tal om Brasilien så undrar jag hur mycket portugisika jag egentligen kan. Tror inte det är så många ord längre :P Lite synd men får ta och börja om med det den dagen jag får tid. Nu måste jag fortsätta med mitt tråkiga teoripluggande! 
arrividärchi!


=) =)

Det var så roligt att träffa Evelina i helgen. Saknar henne massor när hon är i dumma Vetlanda! Borde komma hem till mig oftare! (vi tillhör ju ändå *pip*jägarligan, hon och jag) Snart försvinner Sofia också, igen. =( Det är så tomt och ensamt utan dom! Som tur är så måste jag bara stå ut en månad för sen är det min tur att försvinna och hitta på något nytt. För ett tag iaf!  

På tal om allt och inget, vad kul det är att titta igenom alla sina tusenmiljoner bilder man har på datorn.

Hittade en massa från en riktigt lyckad kräftskiva, som jag tyvärr inte kommer ihåg mkt av!
     

Och från världens bästa studentvecka...

       
=)

Natti natti


=)

Idag är jag ledig och har redan hunnit med en körlektion, lite teoripluggande och dammsugning. Ska ta och ringa Evelina nu och gratta henne på 20-årsdagen sen fortsätta med teorin.

=)

image279
En bamsepuss och GRATTIS på födelsedagen gumman!!

Endurance

Sitter här med färg i håret och har svårt att fördriva tiden med något. Gjorde nästan allt som jag hade tänkt göra idag, allt förutom sola. Bra gjort! Köpte två klänningar, dels en jättefin ryggurringad svart klänning som jag ska ha på mig på lördag och dels en skjortklänning från H&M! Har varit på ett 90 minuters spinningpass som hette END (endurance). Gick ut på att man skulle jobba med jämn puls under en lång tid och förbättra uthållighet, kondition och förbränning. Var rätt kul faktiskt. Nä nu har slingorna suttit i tillräckligt. Dags att hoppa in i duschen! Sen får det bli att sova, ska spinna imorgon 06.45! Natti natti

god morgon!

Är redan vaken, trots att jag är ledig idag.Typiskt! Igår somnade jag ifrån datan, tv:n, lampan och tandborstningen. Så det kan ju alltid ha varit en surrande dator, ett starkt ljus och äcklig smak i munnen som förstörde min sovmorgon. Men "va gör dä", som Krille brukar säga. Mer tid till allt jag måste styra med idag. Skulle vilja hitta en klänning med ryggurringning men med min tur så vet vi att det kanppast kommer att hända.

Bye bye


gäsp

Jag borde verkligen sätta mig och plugga teori, är inte långt kvar till provet. Men jag vill/orkar verkligen inte. Vill hellre lägga mig i sängen och äta mjölkchoklad och titta på SATC. Eftersom jag är ledig imorgon så kanske det kan vara okej att slappa hela kvällen om jag lovar att göra allt (och verkligen allt) som jag har planerat imorgon. Det är körlektion, plugga matte + teori, gå på stan och köpa födelsedagspresenter, sola och träna. Skulle även behöva köpa något som jag kan ha på mig på lördag. Evelina fyller 20 så det bli partaj på lördag. Ska bli skitkul! image277


fredag

Idag är jag ledig, riktigt skönt. Ska snart iväg och träna, trots en enorm träningvärk i muskler jag inte trodde fanns. Känner för att baka idag. Vad vet jag inte riktigt men tänkte följa med mamma och handla ikväll och se om jag kanske hittar något kul. Sen måste jag plugga, teori. Men mellan allt det ska jag träffa Jing-wei, om han inte glömt bort mig förståss =P. Ha en bra dag!