Grön

Tänkte gå och träna idag men det blev inte mycket av det. Tar det imorgon istället. Tror jag. Har gjort lite annat istället, som tittat på Vänner, pluggat, plockat ordning i mitt rum och ätit än massa skräp. Hur slutar man egentligen med det här små ätandet? Va?! Det enda som verkar fungera för mig är att inte vara hemma. Men den metoden låter inte det minsta vettig och inge vidare fungera-i-längden heller. Borsta tänderna kan hjälpa ibland på kvällen när man är lite små sugen på något sött. Fast jag kan ju inte springa och borsta tänderna stup i kvarten. Så Hjälp mig nån?!! För jag kan bara inte låta bli!!! Jag vill ju vara en sån där hälsosam och jag-äter-bara-en-massa-grönt människa. Och det värsta är att det där nyttiga ibland kliar i halsen. (Typ morot och äpple. Och på tal om Kiwi, vad det kan svida i munnen!) Även om jag kan slå mig så där förbaskat hårt i knät (som gör en hilma massa ont!) när jag ska gå av bussen utan att göra en min(!) så är jag nog lite känslig trots allt.

Snö

Nä nu har jag ändrat mig om det här med snön...Fint att titta på men det är inte mysigt att gå i världens snö-regn!

Så var det kallt igen

Nu verkar det som om vintern har kommit, på riktigt. Det är så kallt att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Kanske med lite ironi... Jag har både mössa, vantar, tjocktröja, tjockjacka och halsduk på mig, you name it. Men inte räcker det! Måste nog börja med strumpbyxor och sådant. Det värsta är bara att det blir ganska varmt innomhus och inte orkar jag gå in på toa i skolan och byta om hela tiden. Jag får helt enkelt stå ut. Inte långt kvar tills jag åker till varma Phuket heller (sisådär 19 dagar). Jag om nån borde knappast klaga. Anyway det jag hade tänkt att komma till var att det inte vore helt fel, nu när det ändå är så kallt(absolut inte annars), om det kom lite snö. Då blir det mycket ljusare ute och jag vågar gå hem från bussen på kvällarna.




Har under helgen hunnit med att börja vårhandla. Köpte mig en grön skojortklänning från H&M. =)



Naturprov imorgon Blää. Hoppas, hoppas verkligen att det går enligt planerna. Heja Heja!



Puss och Kram


Äntligen är det tillbaka

Härliga ocg glada 50-tal, äntligen kommer det tillbaka! Nu, efterlängtat, fylls affärerna med de färggranna och kvinnliga kläderna. Vi slipper de tajta och korta kjolarna som både är obekväma och, enligt många, alldeles för av slöjande. Vackra klänningar i härliga pasteller än nu på modet igen. Modefärgerna under vintern har varit svart, vitt och grått. De spegler verkligen dagens samhälle som är fullt med kriminalitet, miljöförstörning och krig. Tacka gudarna för 50-talets härliga pastellfärger som gör att världen både ser gladare och piggar ut.
Hoppas att de är här för att stanna!