en liten bild på vägen...



Vi kommer bli så fina... =)

Happy Halloween

Är det så man säger? I varje fall får det duga. Ikväll blir det Halloweenfest här nere på Teneriffa. Vi har kommit på vad vi ska klä ut oss till men det tänker jag hålla för mig själv ett tag till. Ska åka och shoppa lite under siestan idag. Vi hade lite svårt att komma på något men tillslut så löste sig även det. Temat blir kul, inte så avancerat men om alla går in för det kan det bli rätt lyckat. Hur som helst ska det bli väldigt skoj. Får se om det slår oss töser från Black & Withe party som vi hade på Service & Co...


Any suggestion??

Ikväll blir det pigemiddag, som det så fint heter på dansk, ute i Los Cristianos. =) Imorgon är jag och Kolan lediga så för oss blir det party. På fredag är det Halloween fest här och vi har fortfarande inte kommit på något bra att klä ut oss till. Vi vill komma på något bra tema som vi alla nio flickor kan klä oss i. Något förslag? Det är så svårt... Nu måste jag fortsätta jobba.

I morgon blir det stranden... har blivit så vit sen Sicilien. Ikke kul!

Mli ♥

Maaaaat

När man bor utomlands uppskattar man det som oftast tas förgivet där hemma enormt mycket. Förutom vänner, familj och bekvämligheten så menar jag såklart maten. Idag har vi varit på en nyöppnad skandinavisk restaurang och ätit lunch. Man kunde välja mellan köttbullar m. gräddsås och lingonsylt eller stekt panerad torsk med remuladsås. Jag åt fisken. Det var så himla gott! Mycket bättre än en hamburgare som sätter sig som en klump i magen. Ankomsten igår gick, btw, väldigt bra. Bäst hittills! Ikväll kanske vi ska ta en sväng till Viking. Var ett tag sen jag var ute nu. Ibland är det skönt att bara vara och ta det lugnt. sen är det piss och vara bakis också, hatar det. Men man behöver ju inte alltid dricka heller.... =)

Imorgon blir det korv stroganoff Mmmm..

Crazy/Beautiful

Godmorgon!
Planerna blev lite ändrade för några av oss igår. Dock inte för mig. Tjejerna blev partysugna och gick ut, det var ju trots allt fredag. Jag var lite trött så jag la mig i min säng och tittade på film. Såg Crazy/Beautiful som var jättebra. Har nog aldrig gråtit så mycket under en film tidigare. Det räcker väl om jag säger så... =) Brukar inte gilla att vara ensam men igår var det riktigt mysigt. En film, lite godis och ett nystädat rum. Nu måste jag sätta igång att jobba, mycket som ska göras, dubbelkolla allt inför morgondagens arrival, göra välkomstbrev till dom som bokat hyrbil och golfpaket, göra min redovisning osv.

Ha en bra lördag!

Mli


To pene piger



Nu sitter vi här på kontoret och arbetar, Fröken Account och Fröken Reservation. Så lugnt och skönt här idag. Några är lediga och dom andra är ute på hotellen. Känns som jag äntligen har lärt mig mitt nya jobb, reservationmanger som man så fint kallar det. Men om en vecka blir det nytt igen. Då ska jag lägga till Bravos bokning. Från att ha hand om våra 26 hotell ska jag hålla kolla på 11 till. Men det ska allt gå vägen. Igår var det guidemiddag på Göta Kanal. En skandinavisk restaurang som alla bolag brukar ha välkomstmiddagar på med sina gäster. Det var trevligt, och gott. Efter det gick vi vidare till Viking. Nykter och trött gick jag hem efter nån timma. Nykter p g a att jag hade jouren och trött p g a att ha gått och lagt mig alldeles för sent kvällen/morgonen innan. Var ledig igår så därför passade jag på att partaja heeela natten lång. Ikväll blir det lugnt, middag och film med tjejorna. Upp och jobba lördag och sen har vi flygplats hela söndag!
Trevlig helg på er!

Så vad händer här på Tenerifa?

Inte så värst mycket faktiskt. Har suttit här på kontoret i några timmar och pillat med transfern, aldrig stämmer det. Blir så trött, har räknat och räknat alla listor tusen gånger men ändå sklijer dom sig åt. Får räkna igenom allt IGEN imorgon och hoppas på mer tur då. På siestan åkte jag och Linnea och fixade naglarna hos en svenska frisör. Nu har vi, båda två, fina långa akrylnaglar =)
Hittills har dte inte varit så värst mycket party. Har jobbat varje dag sen jag kom hit (18 sep) så kvällarna har mest gått åt till att försöka ta igen sig. Imorgon blir det dock annorlunda. Viking slår upp portarna för säsongen, fri bar mellan 22-02, alla guider ska dit och såklart ska vi inte vara sämre. Nu måste jag hem och sova, hotellservice imorgon kl 09.00 och måste hinna stryka uniformen. Använder ju inte den så ofta längre när jag i stort sätt bara är på kontoret. Men det är jädrans smidigt med uniform. Har alltid annars så svårt med att välja vad jag ska ha på mig...  

En jäkla smäll...

Igår krockade jag för andra gången i år. Hur lyckas man med detta? Den här gången var det nog mitt fel, förra gången var det de inte. Då blev jag påkörd av en buss som, i en kurva, kom över på min sida. Den här gången vet jag knappt inte vad som hände men eftersom polisen och den bilen jag krockade med bara pratade spanska så kunde jag inte försvara mig. Nu är det bara att slänga upp 175 euro i självrisk. Kul. Smällen lät värre än vad den var. Blev kanppt någon buckla utan bilen blev mest svart...

SiamPark

I tisdags e.m åkte vi allihoppa, vi + team Bravo, till Siam Park. Det är ett nyöppnat vattenland med massa rutschbanor och en låtsas strand med vågor som kan bli upp till 3 m. Det var superkul. När paken stängde var vi kvar och hade pick-nick, drack lite gratis ur baren och så satte dom igång dom här stora vågorna och några surfare kom. Vi ska också få lära oss att surfa men det får bli en annan gång. Nya brädor skulle först inhandlas.




Sjuker

Det är ju typiskt. En vanlig hederlig förskyldning med ont i halsen, lite feber och enorm huvudvärk. Vi har våran första stora ankomst på söndag så ni kan ju förstå att här finns att göra. Det är hur mycket som helst så det är bara att bita ihop här framför datorn. Mycket att dubbelkolla och mycket att uppdatera. Sådär 600 gäster från fyra flyg som ska på 15 bussar, en ny bokning hit och en annan dit. Det är vad man kan kalla puzzel!
Wish me luck!