i vårt trasdocksgäng!

Idag har jag, Evelina, Sanna och Ida haft en såndär rolig dag som bara tjejer kan ha! Vi har ätit sallad, chips och godis, hyrt en dålig skräckfilm såhär i Halloweentider och skrattat en jädrans massa. Det är dagar som denna

som får en att må extra bra. Dagen började med en rask promenad till stan och hungriga som vi var gick vi direkt

image221

till Paus och köpte sallader. Efter att ha suttit där nån timma traskade vi runt på stan tills vi kom på att vi skulle hyra en skräckfilm. Vi gick till närmaste vidobutik och hyrde en rätt dålig film. Visst var den väldig läskig men också

väldigt konstig men det var ju "läskigheten" som vi var ute efter så den får väl godkänt. Med filmen i hand köpte vi chips och godis och tog bussen hem till mig. Det blev myspys i soffan under filmen sen lite lyssnade på youtube och Vänner i sängen.



Trevlig kväll!


tjolahopp i mina varma varma


Eftersom du frågar gumman hur jag håller
mig varm utan byxor så kan jag berätta för
dig, Sofia, att dom här värmer nedre delen
av mig!

image219













=)

Idag invigs den nya stickade klänningen som får värma mittpartiet!
image220

lite trasiga och knasiga

Idag har jag ont i ryggen =( vet nog varför men det gör ju detsamma, gör ont ändå! Gör ont i svanken speciellt när man sitter. Så jag får väl låta bli att sitta, stå får gå bra!

länge leva pyjamas(en)

Morsningkorsning!
Idag har jag verkligen vaknat på rätt sida. Känns skönt att få vara på så bra humör denna oktoberonsdag. Framåt ettiden kommer Evelina hem. Då blir det att bege sig ner på stan och ta en fika. Men först ut är det frukostdags framför TV:n.


image217  image218
Älska pyjams! Det är mysigt, bekvämt och gör att man slipper frysa.


Muffinsreceptet

Fick en liten förfrågan om receptet till chokladmuffinsen
som jag bakade igår så här kommer det :

100 g margarin
2 ägg
2 1/2 dl socker
1 1/2 tsk vaniljsocker
pyttelite salt
2 msk kakao
2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver

Vispa först ägg och socker pösigt sen är det bara att
tillsätta alla de andra ingredienserna och
vpis in i ugnen i 10 min så är det klara!

Lycka till

Sött till där under..

image215 image216

Dom här två ska jag verkligen ta att köpa mig, eller kanske önska mig i födelsedagspresent! Så himla söta!
De röda får bli mina jultrosor.
Från
Asos

IQ-test

Det här blev mitt resultat på ett IQ-test från Illustrerad vetenskap!! jag är nöjd!

Namn: Emelie
Ditt totalresultat:
118
Resultatkategori: Övernormal
Grattis till fullföljandet av IV-testet.
Klicka på "Skriv ut" i din browser, om du vill spara ditt testresultat.
 
image214
 Du fick bättre resultat än 88 % av populationen.
 

Monkey Nail Dryer

Satt och tittade runt lite på asos.com och hittade den här jättesöta och finurliga lilla sak. Det är en liten apa som blåser ut luft så att nagellacket ska torka fortare. Rätt smart faktiskt eftersom man, iallafall jag, oftast målar naglarna när jag märker att jag har tid kvar innan jag måste iväg någonstans. När jag väl är klar så har tiden tagit slut förlängesen och jag har himlans bråttom till bussen! Det resulterar i att det nymålade kladdas ner lite överallt.
image213

Jag tycker om...

Mina ganska nya skor =)

image211

De sitter väldigt bra där dom ska på fredag- och lördagkvällarna! I stort sätt alltid med ett par strumbyxor och en klännign/kjol/jättetröja.

Chokladmuffins!!

Nu har jag bakat chokladmuffins! 
Har tidigare inte varit någon höjdare på att baka men måste säga att jag tycker att det är riktigt skoj och tror nog att jag lyckades rätt bra den här gången. 


Före...
image209

Efter...
image210


Ska nog se till att baka oftare, minst en gång i veckan!
=)


upside down, boy you turn me...

...inside out and round and round!!


image208

en stickad och en tub

Har nyss kommit hem från stan där jag har strosat runt med mamma och Alexandra. Alex köpte en jäkla massa grejer men för mig räckte det med två klänningar: en stickad och söt och en tub och festlig. Båda är från H&M. Väskan som jag ville ha från Vila var slut, fanns bara i blått men vill ha den i svart. Antingen så får jag hitta mig en annan eller så kanske den kommer in igen...

image203 image204

Nu har jag också kört bil i en trång McDrive för första gången =)

det regnar män!!

Nu tänkte jag lägga in lite pics från fredagskvällen. Tyvärr blev det inte alls många bilder utan mest filmer och hur man lägger upp det vet jag inte.

image201

image202

två får duga! =P


jag är så duktig

Nu har jag rensat båda mina proppfulla garderober! Det var jobbigt men nu är jag äntligen klar. Nu kommer det nog dröja ett år tills jag känner att jag måste göra om det. Drar ju gärna ut på det eftersom det är så tråkigt. Ska nog ut och gå en söndagspromenad lite senare idag. Men först se reprisen av Idol!

Försök att slå mig i att vakna tidigt av sig själv!

Nu är det vintertid och jag är uppe med tuppen! Tror jag vaknade någongång straxt efter kl. 6, vilket i och för sig inte är så kontigt eftersom jag somnade redan kl nio igår. Var riktit trött efter en hel dags jobbande. Blev väckt några gånger igårkväll/natt. Men inte gjorde det något eftersom det var två sötnosar som var i farten! Först ut var det ett sms från Sofia, vid elva, sen vi tvåtiden ringde Evelina och var på väg hem från nåt uteställe i Valdermarsvik, eller var det Västervik, ja nåt av de var det i allafall. Imorse såg jag att jag nästan hade bombarderats av sms från en säkert full Josef men det hade jag inte vaknat av. Igår blev det heller inget lördagsgodis men det tänkte jag ta igen idag. Kanske ska gå en sväng på stan också. Nu, såhär efter löning, finns det en heldel jag skulle vilja inhandla.

Här kommer min lilla önskelista!
♥ svart väska från Vila (har spanat in en så hoppas den finns kvar, den var ju så väldans billig också)
♥ varma mysiga koftor, gärna långa eftersom jag hatar att ha på mig byxor
♥ mössa
♥ ett par tofflor
♥ mera tights, knästrumpor och strumbyxor (de enda byxorna jag verkligen gillar, förutom pyjamasbyxor)
♥ någon tröja jag kan ha när jag väl måste ha jeans

... och säkert en massa mer saker som jag inte kommer på just nu!


sen är det ju snart dags att skriva en önskelista till mamma, pappa och tomten. Först ut är min födelsedag den 17:e december och sen, en vecka senare, är det julafton. Årets mysigaste dag! Då måste det vara snö!!


det var så sjuk braaaa!!

som jag skrev så skulle jag på ladies night igår... och det var verklígen skitbra! skulle gärna vilja gå igen, om det blir några fler shower vill säga!! ska ta och lägga in lite bilder snart oxå!!


Ladies night, grabbar!

Ikväll ska jag, mamma, moster och momor gå på Ladies Night i Linköping. Ska bli jättekul. Vet egentligen inte exakt vad det är som kommer att ske men någon form av topunderhållning räknar jag med. Får berätta allt imorgon!!

Sminket kallar!


Pusssss

hurmörsvägningar

Nu har jag tittat klart på det inspelade. Somnade mitt i Ugly betty och när jag vaknade var det verkligen inte Ugly Betty som visades utan Äntligen hemma(!). Det ville jag ju inte se. Då har dom här hemma bytt kanal och struntat i att det spelas in på 5:an men desperet housewifes var iallafall med så det såg jag.
Har en sista sak jag ska klaga på idag och det är hur dålig jag är i skolan. Förutom det låga resultatet på tentan så struntar jag fullkomligt i matten. Ligger efter gör jag och inte går jag på några lektioner. Iofs är kursen på öppet komvux så jag måste ju inte gå på nån men jag kan ju inget så jag kommer ingenstans annars. aja jag har bara mig jsälv att skylla. Skulle gärna vilja skita i portugisiskan men aa nu kan jag inte sluta mitt i och det är ju bra att jag får det på papper. Men dte är sååå tråkigt att plugga!!!! och svårt är dte när det är på distans... vet inte rikitgt vad jag ska göra... fattar ju inte uppgifterna!!!1 ahhh nu blir jag sur av att tänka på dte!! allt i dne där jäkla nybörjarkursen står på portugisiska!!! aa just det! nybörjrakurs!! så ehter det men det är fasen ingen nybörjarkusr! aahhh allt allt allt är på portugisiska... på den fjärde lektionen fick jag två A4 med text! 2 JÄVLA A4 MED TEXT!!!! och dte är dte meningen att jag ska förstå!1 va???? hur? i stort sätt alla som läser kursen kan nästan flytande.. och mitt ordföråd är inte direkt tomt men flytande? aa tjena... jag kan väl säga vad jag heter...typ och förtår en massa gör jag men inte som dom andra.... borde inte börjat skriva om skolan...nu har jag blivit irriterad så dte ryker om det.. kanske märks... ser att jag stavar en heldel fel men aja skit sammma. måste gå och träna! få ur mig lite ilska!!1 vart dne nu kom ifrån?? jag som har varit så glad de senaste dagarna!! förbannadejävlaskithelvete!!!!!så har jag ont i tummen oxå. och ångrar mig att jag färgade mörkt... och så ångrar jag en massamassamassa annat oxå som jag nog inte vågar berätta... nää hej då! nu vill jag ha den 17:e december då är jag alltid glad!

jag suger verkligen!!! och inte bara på bowling!

mailade en av mina portugisiska lärare för att höra vad jag fick på tentan språkvetenskapliga grunder (alla skitgrammatik som finns).. man kunde få 40p och 24p var godkänt...jag fick 24p, vilket betyder betyget E. känns jätteskönt att jag klarade det så jag slipper göra om det... men ha, E! det är ju lite pinsamt dåligt. som tur var det ju ingen tenta på mina portugisiska kunskaper utan på mina kunskaper om reciprokt pronomen och allt vad det nu var! men men....

jobbkväll

Igår var jag på min första "ute-med-jobbetkväll". Vi spelade bowling och åt mat på Hugo. Jag kom sist. Tror Tommy vann, men Mari och Christoffer var inte långt efter. Men som jag sagt tidigare så är bowling ett spel på tur (och inget annat). Efter en timmas spelande fick vi mat. Jag åt plankstek, jättegott! En väldigt trevlig kväll måste jag säga!
Men vilken jäkla natt jag har haft! Vaknat, somnat, vaknat och somnat... Sover alltid så oroligt när jag vet att jag ska upp tidigt. Kan nog bero på att jag inte kom i säng alltför tidigt heller...
Nu ska jag ta mig något att äta, sen blir det att lägga sig framför tv:n och se på de inspelade avsnitten av Ugly Betty och Desperate Housewifes som jag missade igår. Tror nog att jag kommer sova ett par timar också. Framåt eftermiddagen ska jag nog vara sådär duktig som bara jag kan vara och gå och träna. Men det är bara kanske!

Hej så länge!

Chloe Sevigny

Är det någon som tycker att denna kända flicka är någe vidare söt, snygg eller liknade? För jag gör det inte! Däremot tycker jag att hon, oftast, har söta eller snygga kläder :)

image200

and off i go to the bowlinghall

Men först till stan och luncha med min Emelie =D.

Varje dag säger jag till mig själv att jag inte har något att ta på mig men ändå lyckas jag alltid slippa gå ut naken! Det ni! Idag är också första dagen som jag har mitt nyfärgade, mörka hår utsläppt.

image199

Tjingeling badring!!

tisdag tisdag tisdag

Är ledig idag också, känns skönt! Ska träffa Emelie på dagen och vad vi ska göra vet jag inte än. Ikväll blir det bowling och mat på Hugo med jobbet. Det ska bli väldigt roligt! Jag är ju ingen hejare på bowling direkt men som vi sa tidigare så går hela spelet ut på tur och inget annat! Så vi får väl se vem som står som vinnare kl 20.00.

Hej så länge!

StopPlayingAroundWithTheSneakyFucker(s)...

Nu har jag, efter en heldel klagande och gnällande, accepterat läget. Vilket jädra läge? Jo, att några av mina allra nämaste vänner har flyttat, att jag är ensam singel i tjejgänget och att jag överhuvudtaget är singel. Jag ska inte flytta och börja någon journalistutbildning om jag känner mig omogen och omotiverad för det bara för att slippa vara ensam här hemma (väljer jag att tacka ja så gör jag det för att jag känner mig redo!). Jag är för det första INTE ens ensam! Det var mycket dumt av mig att tänka och säga så högt till människorna jag har.
Även om jag kan gnälla en hel del så trivs jag rätt bra med det jag har. Tror mest att det bara är skönt att få ur sig vissa saker ibland. Jag vet också att det jag har/är nu inte kommer vara förevigt så därför är det bäst att bara njuta av nuet....

....något jag vill slippa är alla dessa varianter jag skrev om i The Sneaky fucker-inlägget, speciellt en (tror det var Alfa-hanen) Sådana människor får en inte att må bra, läs inlägget så kanske ni förstår. Det värsta är att vi tjejer ändå faller för knäppgökarna. Eller faller och faller, jag vet inte.. men något gör vi i alla fall. Vi har något behov på fredags- och lördagsnätterna att vi behöver nån så kallad bekräftelse. Bekräftelse på att vi fortfarande duger. Och kom nu inte och säg att det där med bekräftelse inte stämmer!! Att man klarar sig fint utan den. Man kan minst sagt ha självförtroende, stå på egna ben och inte bry sig om vad andra säger men att komma och säga att man aldrig behöver höra det där lilla extra. Skitsnack! Även om man har alla dessa tre faktorena behöver man någon form av bekräftelse. Jobbet duger fint, men det där alfa-hanen och de andra filurerna säger får dig nog att lysa lite extra. Även om det skulle vara skönt att klara sig utan det...
Eller är det inte så???? Tror fasen inte att jag har fel på den punkten!!

Boston Tea Party

Jag har sagt det förr och jag säger det. Vilket jäkla bra program det är! Tycker inte ni det? Filip och Fredirk är riktigt bra, vilken par. Perfect match ;) Men gillar inte reklamen som kommer och stör. Har alltid problem med att fördriva tiden under en reklampaus så nu skriver jag ett litet inlägg här istället. Men nu ska jag sluta upp med det, vill inte missa en sekund! See ya!


jag vill inte frysa

Sitter här och fryser framför datorn! Inte blir det bättre när man bläddrar igenom gamla bilder och hitter en sådan:
image198

Vill så gärna åka någonstans där jag i stort sätt kan gå runt i endast ett plagg utan att frysa. Iofs ska jag snart ut och resa , blir en vecka i Alperna över nyår. Det ska bli jätteskoj men vill ha värme oxå!

mormor och jag

Har haft en väldigt mysig dag med mormor. Gått runt lite på stan, ätit och slappat! Är så glad att jag har min lilla mormor nu när många har försvunnit och är upptagna med andra människor!! hehe lite ensamt kan det ibland annars vara. skulle vilja packa en väska, köpa en flygbiljett och dra till ett varmt land. dock är jag för feg och skulle aldirg våga detta ensam, inte än iaf! usch! men vi får väl se vad som händer =) =) i'm staying positive!

5,5 km

...det är vad jag och mamma har gått idag. Blev en mysig söndagspromenad i skogen. Känns väldigt skönt eftersom jag låg i sängen i stort sätt hela dagen igår. Snart ska jag åka till mormor. Vi ska mysa, äta och spela bingolotto. Önska oss lycka till! Gillar att, efter en partyhelg, leka pensionär med söndagspromenad och bingolotto. Även om den leken med bingolotto kanske bara händer en gång i halvåret. Imorgon ska jag och mormor luncha och strosa runt på stan. Ska bli skojsigt! Enligt planerna ska vi även klämma in lite kultur i måndagsschemat.

adjöss


Massmord?

Såg förut på text-tv att några brandmän hade hittat sex döda kroppar i en lägenhet utanför Vancouver. Det var tydligen funderingar över om det var massmord eller massjälvmord. Usch tycker sånt är så läskigt! Förstår inte hur det kan hända! Hur man kan döda en annan människa alt. ta sitt eget liv tillsammans med  andra. Sen tänker jag naturligvist på Jess som bor där. Måste nog ta och skriva till henne på facebook och höra!

girls night

Igår var det som sagt fest som stog på schemat och fest blev det. Vid åttatiden åkte jag till Emelie där även Tina befann sig. Vi satt oss ute på Emelies balkong och började dricka. Efter ett tag kom Linnea och joina oss. Vi hade det jättemysigt och trevlig. Runt elva åkte vi ner till stan och hem till Ida. Efter att ha fortsatt förfesten där gick vi sedan till hugo. Där dansade vi hela natten lång! =) och idag mår vi alla som vi förtjännar.
Här kommer lite pics från kvällens del 1 hos emmepemme!

 image192
Linnea och Emelie, gullegrisar =D


image191
Jag och Tina, vilka annars ;)


image193
Happyme och Linnea sötis


image194
Vilken myskram, behövdes verkligen!


image195
Strike a pose!


Idag har jag sett snö!

Har nyss kommit hem från jobb, träning och solning. Har minsann hunnit med en hel del denna oktoberfredag och klockan är bara tre! Måste bara berätta att imorse när jag gick till bussen (05.30) snöade det! Iofs pytte lite men visst var det snö ändå.

Ikväll blir det party party med Emelie, Tina, Johanna, Lina, Philip och Elin. Det blir att gå till Hugos men vart det blir av innan är inte riktigt betsämt...än. Som vanligt har jag inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig men det löser sig.. oxå det som vanligt! =) Tycker att jag inte gör så värst mycket annat än att handla kläder men så när jag väl ska klä på mig nåt fint så har jag ändå inget!!! Varför är det jämt så?

Känner mig lite smått rastlös så tänkte att jag snart skulle börja göra mig i ordning, det här med kläderna kan ju ta sin lilla tid. Men först sätta på lite musik...först blir det BabyShambles - Fuck forever sen får det bara rulla vidare hela natten lång!

Hej

Klart!

Nu är jag äntligen klar med hårfärgandet! Den slutliga färgen blev en kastanjebrun som går lite mer åt det röda. Var ju inte den färgen som jag först hade tänkt mig men nu är jag iaf nöjd. Nu får dte även vara slut tjatat om mitt hår i bloggen för ett tag... tror ja=P Kanske kommer en bild, eller två.


ingenting.

Kan inte förstå att jag är så sjukt trött idag. I och för sig har jag jobbat enda från sex till fyra men det har jag gjort mååånga gånger tidiagre utan att verkligen vara så HÄÄÄÄÄÄÄÄR trött!

Om någon timma kommer mammi hem då får hon ta och färga mitt hår, denna gång i en färg som heter warm red. Nu hoppas vi på ett godkänt resultat!

I helgen blir det att gå till hugo både fredag och lördag. Det ska bli skojsigt! I like it there!
Hoppas vi ses då alla glada!

tjingeling


Idag kom tårarna under Desperate Houswives =P

Nu var ännu ett avsnitt av Desperate Housewifes slut. Tråkigt, eftersom man måste vänta en hel vecka på nästa. Under dagens avsnitt hann jag med en hel del bland annat så började jag störttjuta för att jag tyckte så synd om Mrs McCluskey. Kanske berodde det på att jag nog är rätt trött efter allt jobb idag. Jobbade först från 6 till 12 sen 16-20 i kassan. Men nu är det nog dags att sova. I morgon blir det än lååång dag på jobbet, 6-16. Men det är ändå rätt häftig att man kan påverkas så mycket av ett TV-program. Eller hur!?

Natti natti


Stämmer det verkligen?

Hörde idag att egyptier aldrig får lämna sitt land, inte åka på semster, hälsa på vänner, åka på affärsresa osv. Stämmer verkligen det?

Taadaaa!

image190
Här har vi nu det nya, missfärgade håret. Måste säga att bilden ljuger lite för det är betydligt mer lila i, vilket inte var meningen. I med mer rött, sen är jag nöjd!

Så jag ser ut

haha ja dte är lite ironiskt men kan inte sluta titta mig i spegeln och se mitt nya hår...det är rätt fullt men som sat så ska jag färga om det =)

God natt, igen

Förvandling

Ja nu ä jag inte längra blond, utan rödhårig. Nästan i alla fall, blir att färga i lite mer rött för det är lite för blek-lila-brunt. Men det tar jag imorogon, eller på tisdag!

Godnatt

Ännu mer intressant ur cosmos novembernummer!

Eftersom jag nu sitter här med färgen i håret för sjuttioelfte gången idag tänkte jag berätta om en ytterligare sak jag läste i Cosmo, som handlar just om hår-makeover. Jo att när en kvinna vill klippa av sig sitt långa hår (i mitt fall: göra en radikal förändring av hårfärg) ligger det i stort sätt alltid en kraschad relation någonstans i bakgrunden. Hmm? 
     Lite intressant det där, känner igen det väldigt mycket. När man av olika anledningar kommer på att nu jäklar ska jag börja ett nytt liv ja då gör man alltid något med sitt utseende. Man vill markera att nu är det nya jag som gäller. När jag själv vill börja om på nytt brukar jag klippa naglarna. Vet inte varför men det är smidigt och går fort. Mycket lättare än att försöka byta hårfärg. Så jag vet inte direkt om jag försöker börja om på nytt riktigt men det är kul med en förhändring. Eller vem försöker jag lura? Imorgon är det nya jag som stiger upp ur sängen. Förmodligen för att färga en ny färg eftersom denna säkert blir misslyckad...

image188










Här är föresten färgen
som gör mitt hår brun-lila
istället för orange-rött.



Kram.

Vad har jag gjort??

Fick ett litet ryck tidigare idag och tänkte att nu får det vara slut på det här, nu behövs en förändring. Jag har sett likadan ut i håret i ungefär 3 år nu. Så jag åkte ner till stan och köpte hårfärg. Mina planer var att färga håret orangerött. Eftersom jag är så pass blond tittade jag noga om det stod på färgschemat om jag kunde ha den färgen jag valt och det gjorde det. Men försäkerhetens skull färgade jag en liten slinga först. Den bliv inte alls orangeröd, den blev brun-lila. Ser ut som en helt annan färg från den på förpackningen. Men tänkte att jag skulle färga mer för att se hur det såg ut så nu har jag färgat underhåert en gång och ska färga det igen. Jag tycker inte att det direkt är någon höjdare med två hårfäger men lika bra att göra slut på den öppnade flaskan. Varför gick jag nte till frisören då? Jo men det hade jag tänkt, men ville först prova och se hur det skulle bli eftersom det är rätt smidigt att sen bara gå och köpa sin färg och färga utväxten varannan månad. Mne nu blev det ju inte som jag tänkt mig så det är bara att färga om det. Inte hela världen, det är ju i alla fall inte grönt!! 


The Sneaky fucker

Uppe tidigt idag, kan bero på att min kropp är väldigt van vid att gå upp tidigt vid det här laget och att kvällen igår blev lugn.

Igår köpte jag en Cosmopolitan på Pressbyrån och i den stod det faktiskt rätt mycket intressant. Till att börja med kan jag berätta att Josh Hartnett har rest runt hela jorden på en helg bara för att träffa en tjej som han gillade. Galet.

Något som jag fastnade för var en artikel om mäns raggtyper och de trick de använder för att få en tjej på fall, eller allvarligt talat: på rygg.
Först har vi Pick-upp-artisten som använder sig av en metod som går ut på att förolämpa en tjej som är van vid att få smicker. "Snygg frisyr. Är det peruk eller?", skulle han enligt Jonas Cramby (som har skrivit artikeln) kunna använda som raggreplik.
Alfa-hannen är den sportiga typen som biter sig i underläppen samtidigt som han juckdansar bakom dig på dansgolvet. Han är egentligen inte speciellt intressant eller rolig men tydligen är det honom vi går hem med nio av tio gånger. 
Som nummer tre har vi den som så gärna vill men inte riktigt vågar, Ironikern. När han raggar har han alltid en plan B som han kan ta om han blir avfärdad. Han skulle kunna säga "Hej. vill du ha en öl? Inte? Nä,skoja bara". En liten snäll mes skulle jag nog kalla honom.
Den "fine"  killen vill få sig ett ligg, som alla andra, men använder sig av den motsatta metoden och försöker få dig att tro att dte är just det han inte vill. Han har åsikter om allt och de låter nog lite bra för att vara sanna. En hycklare runt ut sagt.
"Jag dricker inte en flaska vin. Jag dricker TIO!", skulle vi kunna få höra av Esteten. Honom borde vi undvika eftersom han nog är lite tillgjord.
Tillsist har vi nog den som jag skrattade mest åt, The Sneaky fucker. Hör bara på namnet! Det är han som har anpassat sig till de nya tiderna, nu när män inte längre krigar och bygger. Han startar modeblogg och smörjer in sig istället. Hans metod går ut på att ägna sig åt sådant som som kvinnor tycker är intressant och på så sätt attrahera henne.

När jag hade läst om alla dessa typer satt jag och försökte placera in en hel hög med killar jag någon gång dejtat, flörtat, umgåts osv med. Det var inte det lättaste. Några var självklara, andra passade inte in någonstans. Kanske finns det många fler typer...


Nu ska jag göra något jag aldrig trodde jag skulle våga...

Kram Bullit

Jag + resor = OTUR!

Gud (om han/hon finns) ville nog inte att jag skulle ta mig någonstans idag. Men mot alla odds är det vad jag har gjort för återigen är jag hemma i Norrk.

Dagen började med att jag steg upp kl.06.00, åt lite frukost och gick sedan till bussen. Tog bussen från pappa till centralstationen i Uppsala, där skulle ta pendeltåget till T-centralen i Sthlm. Pga banbyggen var det först buss till Knivsta och sen skulle pendeltpget istället gå därifrån. Till Knivsta tog jag mig utan svårigheter men det var där problemen och trassligheterna började. På perongen stog ett femtiotal människor och såg oroade ut. På tavlorna, där man ser avgångar och liknade, stod det nämligen att Uppsalapendeln var inställd pga olycka. Det som hade hänt var en personpåkörning, vilket på ren svenska betyder att någon har hoppat framför tåget och tagit livet av sig. Då var klockan 07.20 och nästa skulle inte gå förens 08.20, vilket betydde att både jag och alla de andra skulle komma försent till våra jobb/anslutningtåg/skola osv. Från Upplands Väsby kommer Upptåget som 07.53 ska tillbaka till Väsby. De flesta på perongen, inklusive mig, tar chansen och åker dit för att hoppas kunna åka med ett annat pendeltåg till centralen. Och efter två pendeltågsresor är jag tillsut på centralen. Men sen är jag och T-banan mot Mörby centrum missade jag precis, får vänta 10 minuter på nästa som tar mig till universitetet. Äntligen framme! Dagen betsår av en hel del grammatik och ordinlärning. Börjar förstå portugisiska rätt okej nu =) Kl 15.00 var det dags för den absolut INTE efterlängtade tentan i språkvetenskapliga grunder. Som btw gick skit! Fick börja lite tidigare så jag var klar 15.30. Mitt tåg hem skulle gå 17.40 men jag tänkte att jag kanske skulle kunna få åka med ett tidigare tåg, om det nu skulle finnas något. Och visst fanns det, kl 16.20 gick det ett. Men sådan tur skulle jag definitiv inte ha! Jag fick åka med det tåget om jag betalde 800 kr, men nej tack tictac! Jag hade ju redan köt en biljett och kunde dom på SJ inte vara lite snälla och låta mig byta så fick det va! Så snällt satte jag mig på en träbänk och väntade en och en halv timma. Mamma och Janne är på fest idag så därför var jag även tvungen att åka buss från resecentrum i nkpg hem. Och inte nog med all väntan så står det att bussen inte ska komma förens om 25 minuter! Whatt?! Vad är det med den här dagen egentligen?! Men världens snällaste Chrille, som var påväg hem från sin match, skjutsade hem mig! Så nu är jag äntligen hemma!
Det här är definitivt inte första gången mina resor tar betydligt längre tid än vad dom ska... bara hemresan från Gotland i somras!!

men lite småkul tycker jag nog att det är, nåt att skratta åt iaf =)



Sen en till sak: Vart e Svensson, Svensson??
Det är ju lördag och inte gick det någe Svensson, Svensson kl 20.00 på SVT inte!

Det här blir man ju helt bäng av..

Jag blir helt snurrig av alla dessa små resor jag ska göra imorgon och på lördag, de är alldeles för många att hålla reda på. Plus alla dessa olika tider som alla dessa olika tåg går!

Dag 1
 

  • Nkpg - Sthlm, tåg
  • T-centralen - univeristet, t-banan
  • T-centralen - univeristet, t-banan
  • Sthlm - Uppsala, pendeltåg

Dag 2

  • Buss från pappa till centralstationen i Uppsala
  • Uppsala - Sthlm, pendeltåg
  • T-centralen - univeristet, t-banan
  • T-centralen - univeristet, t-banan
  • Sthlm - Nkpg, tåg

Nä. det här håller verkligen INTE måste verkligen sätta fart med det där körkortet!

Önska mig lycka till =)


Snart kommer Johanna hit =) Vi ska mysa och se på film!
Nu måste jag packa och städa lite!


Caooo


Spännade!

Sagittarius: You've been meeting quite a few new people lately, and one of them will have a big impact on your life in the near future. Who could it be?


Vem vem vem?

Ska jag?

Ahh, jag blir helt tokig! Ska jag eller ska jag inte bege mig till storstaden?
Jag vill att det ska hända något i mitt liv! Något speciellt... På ett sätt skulle det vara så spännande och kul att flytta och få träffa en massa nya människor. Men vet inte om jag vill börja plugga...inte än ialla fall. Ska jag flytta och inte börja plugga, utan jobba, vill jag inte flytta själv. Har stält mig i bostadskö och den är rätt lång men kan ju alltid bo hos pappa ett tag. Galen blir jag på detta! Snart ska jag åka och träna, blir ett intensivpass! Kan behövas både för det fysiska och mentala.

Bye bye!

Myspys

Har nyss vräkt i oss en pizza jag och Evelina. Det är så himla gott med pizza från Vesuvio, vi tog en Pinoccio =) Nu ser vi på vänner, sen blir det Peking express och Desperate housewifes.

Ha en mysig kväll för det ska vi ha
Puss!


download

Nu sitter jag här och laddar hem lite uppgifter till mitt prov på lördag. Och medan det laddas tänkte jag skriva en rad eller två. Har nyss kommit hem från jobbet, jobbade över tcå timmar. Idag har dom städat hela lagret så eftersom vi inte kunde gå in och hämta varorna fick vi ha de nya ute i butiken. Gick rätt bra. Om nån timma ska jag iväg och träna, sen kommer Evelina och vi ska mysa och se på TV/film. Nä plikten kallar!
Puss.


Att krypa ner i sängen till BostonTeaParty

var det snart dags igen, dags för att krypa ner i sängen och låta den ena dagen ta slut och låta en ny börja. Tänkte försöka somna till Boston Tea Party. Har nog inte sagt det förut men jag gillar Filip och Fredirk väldigt mycket. Inte nog med att dom är helt galna, de är roliga också plus att dom faktiskt är jäkligt smarta och allt detta tillsammans blir rätt fyndigt. PERFEKT!
Imorgon har jag sovmrogon, jepp bröjar 7 istället för 6. Undra om det är ljusare ute då? För jag måste erkänna att jag är lite smårädd när jag går till bussen kl. 06.35. Det är som att vara ute och traska mitt i natten. Kanske för att kl 6, enligt många, är mitt i natten. Aja det är i alla fall tidig morgon för mig. Eller vad tycker du?

Puss och godnatt

Jepp, det är så det är...

Har märkt att saker och ting inte är som de brukade vara. Evelina och Sofia har flyttad vilket betyder att jag inte kan umgås med två av mina bästa vänner när jag vill, vilket i sin tur betyder att jag har mycket mer ledig tid som i sin tur betyder att jag känner mig mer ensam. Visst kan det vara skönt att slappa sådär någon dag/kväll ibland men har blivit alldeles för rastlös och tycker inte alls att det är något kul. Vill ha människor omkring mig i stort sätt jämt. Vill ut och fara runt i världen och se nya platser och jag vill inte vänta ett år! Vill röra på mig nu. Det är för tråkigt här hemma när ni inte är här flickor. Men jag väntar snällt på att min tös Evelina ska sluta sin skola =) Kanske ska tacka ja till journalistprogrammet om jag kommer in. Kan ju alltid börja och sen ta ett sabbatsår. I alla fall så är det här väldigt svårt. Sen finns det andra personer som har försvunnit så fort, i alla fall en. Också rätt trist. Det är konstigt det här med livet. Hur man funderar över så mycket, hur gärna man vill vissa saker och andra inte och hur man konstigt nog bara inte kan bestämma sig för något. Det som hindrar mig mest just nu är matten och portugisiskan. Bege mig till Sthlm är i stort sätt det enda möjliga om jag ska få allt att gå ihop med pluggandet. Men feg som jag är vill jag gärna inte flytta själv, det skulle i så fall vara om jag började plugga men att plugga 150% är rätt mycket. Jaja jag får väl fortsätta fundera i några månader.

perfect stranger

Idag bestämde jag och Chrille oss för att hyra film. Vi ville se en spännande och lite små läskig så vi kunde få bli lite rädda =P Det blev Perfect stranger med Halle Berry. Dock var den inte så läskig som jag kanske hade hoppats på. Hade gärna velat bli lite sådär smårädd så att man håller händerna för öronen och blundar, och visst fick jag väl göra det en gång, men av helt fel anledning. Det var istället när Halle kräktes i handfatet som händerna åkte upp över öronen, för sådant vill vi varken se eller höra, usch. Annars var filmen rätt bra, bra skådespelare och en bra handling. Kan jag rekommendera.


nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova!
vet, det är rätt tidigt men ska upp vid 5 imorgon och man vet aldrig när jag lär somna.

Puss och godnatt


Jag har sökt! har du? =)

Kom på att det inte var så långt kvar till sista dagen man kan söka till univeristet till i vår så jag slog sak i saken och helt enkelt sökte. I och för sig så sökte jag mest på skoj eftersom jag inte tror att jag vill börja plugga redan i vår.
Men så här blev det iaf:

1. Juristlinjen i Lund
2. Journalistik och multimedia i Sthlm
3. Juristlinjen i Sthlm

Jag kommer ju definitivt inte in på mitt förtahandsval men det är mest bara för att se hur jag ligger till. Det jag egentligen bara vill gå är journalistik och multimedia så vi får väl se hur det går. Blev ingen civileknomom på listan men det beror på att jag inte är klar med matte c än som är ett måste för dom programmen.


Arrrggggh

A nu är jag sur, förbannad, irriterad och allt det dåliga man kan vara!!!!!!!!! HAtatr när folk förstör en som kunde ha varit en bra tag, tack!!!!

En impulsutgång är alltid en impulsutgång!

och alltid kul! Evelina ringde mig vid halv 10-tiden och frågade om vi inte skulle hänga på Hanna och Sanna ut ändå. Så det gjorde vi! Hoppa i kläderna, la smiket i väskan och traskade dit. Det var riktigt kul, som vanligt =). Men en fråga bara till fröken Sanna: Somnade du under bordet sen?
Vi gick in på Otten vid halv 1 men jag och Evelina gick sedan även en sväng till Hugos. Där blir jag kallad danskjävel av Linus, oxå som vanligt =) Och det fann evelian väldigt kul coh gick runt och skrattade åt det i stort sätt hela kvällen. När vi skulle gå hem följde Evelina och Juan mig och vi gick och partade gamla minnen från högstadiet. Fick då ett lite snällare smeknamn, emelicia, av Juan. Det tyckte han var fint. Så att sammanfatta det hela så var kvällen minsann lyckad!

Ikväll blir det tacos hos Sanna med Eveliena, Hanna och Jenny. Ska bli riktigt mumsigt! Sen bör det av ut, vart tåls att se =)



IDOLfrossa

Ja nu har vi väl alla sett första finalavsnittet av Idol. Christoffer är absolut gulligast, Daniel (tycker jag) är bäst och Anastasia kan vi nog klara oss utan. Har aldrig gillat den tjejen. Näpp, tack och bye bye! O alla dessa där mellan är skitbra!

MorsningKorsning!

Idag är det fredag, alltid härligt! Dock fick jag inte vakna så som jag hade planerat. Blev istället väckt av en mamma och en syster som står och gapar om några himla böcker halv 8 på morgonen. Men vad gör det?! Har hunnit med att plugga lite och ätita frukost och ska snart iväg och träna ett medelpass.

Where to find it?

Provade denna extremt gulliga mössa från Lindex igår på stan. Varför jag inte köpte den har jag ingen aning om, dumt av mig! Men ska göra det nästa gång jag är nere en sväng. Men skulle gärna vilja ha ett par knästrumpor eller benvärmare i samma färg. Har inte sett några dock. Någon liten filur som kanske har, säg bara till!?!





Ont i magen =(


Vem vill gå med rumpan bar?

Var riktigt trött när mobilen pep för väckning imorse men upp kom jag och har faktiskt hunnit med en hel del.

Efter ergonomiutbildningen, på jobbet imorse, gick jag in på H&M och hälsade lite på moster. Närimage184 jag gick därifrån var jag fem trosor rikare. Dom var så himla söta så jag kunde bara inte låta bli =)
Se själv!



Efter en lång tids velade fram och tillbaka gick jag tillslut på matten. Med musik i öreonen och mössar, vantar och halsduk på tog jag en härlig höstpromenad dit... och hem! Väl hemma blev det lunch, lite TV-tittande och somnande i soffan...som vanligt!
Har sovit en halvtimma och ska nog sätta i gång pluggandet... igen. Den här gången blir det språkvetenskapliga grunder. Och jepp, det är minst lika tråkigt som det låter =(

Hej så länge!

Två par skor är fler än fyra elefanter

Idag har jag varit på stan med Emelie. Har köpt två par nya skor, ett par mörk bruna stövlar och ett par svarta pumps med låg kilklack. Efter skoturen åt vi lunch på Fräcka Frökens, Emelie tog en greken och jag tog en sallad.. Ja vet jag tycker ju inte ens om sånt men var konstigt nog sugen på det idag. Var helt okej iaf.. Man får ju välja fem ingridienser, förutom sallad, gurka och tomat, och för mig bidde det 2 pasta och 3 kyckling...tycker inte om allt det andra.. det är äckligt! Efter en mysig lunch gick vi och tränade, belv ett Step-pass. Så nu sitter jag här och är extremt trött i benen =) Snart blir det nog lite kvällsmat och lite glass på det! Ikväll får vi inte missa när Jonnie och Mattias gör sommarsverige ;)

       

Finally!!

Nu är jag äntligen klar med allt det tråkiga!

Bara två timmar kvar tills veckans mest heliga timma =)
21.00 Desperate Housewives på kanal 5, det kan väl ingen ha missat...va va va? =D

På fredag kommer Evelian hem och för en hel vecka den här gången =D weeeiii

Om inte det är världens tåkigaste, vad är då det?

Ja nu måste jag faktiskt plocka ordning och städa i mitt rum... Fy tusan vad sånt är tråkigt!!! Måste hänga upp tvätten jag tvättat och plocka ur diskmaskinen som jag ser är färdig...och inte nog med allt detta!! Jag måste plugga oxå... Ahhh vilken tråkig dag! Överraska mig med något kul!!!!!!!!

På med hög musik och sätta igång!

Hej så länge