Djungeldag

Igar var vi i ett naturreservat, Kao sok, pa en djungel dag. VAr verkligen en upplevelse som bade var vart pengarna och bussresan (tog 3 timmar dit o 3 timmar hem).Akte kanont ner for en flod, at alldeles for stark mat (blev typ helt brannskadad) hehe och det roligaaset av allt red pa elefant! Var mysit att mata den efterat. Men vilket stort djur! Bara huvudet var ju nasten en meter!






Annars har vadret tyvarr varit lite sissodar. Idag var det dock helt okej sa vi spenderade dagen pa stranden. Kanner mig som en riktig krafta nu. Usch sa ont det gor o branna sig!!!

in Thailand

Nu har vi varit har i 5 dagar. Borjar fa lite farg. YES!
Allt ar jatte bra och vill verkligen inte aka hem!
ne ska ite sitta ine mer...skriver nar ja komme rhem istallet
puss

Kärlekssemester på G

Nu är det dags att bege sig ut i världen på en ny upptäcksfärd. Denna gång till Phuket, Thailand. Äntligen får man byta ut kylan mot värmen och vantarna mot bikinin. Hoppas vi hittar någon läcker luftmadrass som vi kan flyta runt på. HIhi. Nej här kan jag inte sitta, måste gå och göra mig klar.

Ha det så bra allihoppa!
För det ska vi! (L)


Pusspuss Emelie

Är du en perfektionist?

SVAR: Du har många perfektionistiska drag och ibland hetsar du upp dig över småsaker. Din omgivning kan tycka att du är alldeles för petig. "Bestäm dig?" "Vad spelar det för roll?" utropar dina vänner frustrerat och du förstår inte hur de kan ta så lätt på allt. Du har tidigt lärt dig att det du gör är viktigare än den du är. Och därför är det så viktigt att det du gör blir bra. Försök att slappna av och släppa kontrollen. Ett misstag är inte hela världen.

För tillfället utan liv.. nästan iaf...

Ja det är så det känns. För vad gör jag mer än och pluggar? Inte mkt!
Men jag står ut. inte långt kvar till semster =D Kommer bli så kul! Tihihi LÄNGTAR!