i mina silverskor

Har fått ett par jättesöta silvriga ballerina av min mamma idag! Kanske ska ha dom på The Ark?! Absolutely no decosum whatsoever, baby! Lalala....! JA, vi får se.
Men i mina silverskor ska jag ut i vår och vandra.
Får en äckling klang av att säga silverskor flera gånger...silverskor, silverskor, silverskor.... låter som silverfisk....får säga silvriga ballerina istället....

.... Lite kåseri.



=)

Idag har vi varit lediga från skolan, mycket efterlängtat!

Vaknade som vanligt väldigt tidigt men var duktig och läste lite till naturprovet. Sen var det dags att åka ner till stan och fika med Sofia. Även det var mycket efterlängtat. Fanns så mycket att prata om och tiden gick väldigt fort.

Nu har jag varit duktig och pluggat lite till. Har kommit ur det här med att plugga totalt. Jag som är så välorganiserad.....Lr var?!






So tiny... hihiih (L)



Åhh, nu är det bara en halvtimma kvar tills vi återigen får sätta oss framför TVn och skåda de desperata hemmafruarna!!! =D

Nkpg-Uppsala, Uppsala-Nkpg

I fredags tog jag tåget till pappsen och Uppsala. Fick vänta i Sthlm på Uppsala pendeln i typ 40 minuter men inte gjorde det något. Tiden gick ganska fort, traska runt lite och tittade på Förkväll. Var på bio med pappa i lördags. Såg Se upp för dårarna (dårarna stängs), jätte bra film. Älskar verkligen att gå på bio. Jag borde typ bli filmrecensent, eller nåt. =)
Idag, söndag, tog jag bussen hem. En jäkla lång resa blev det (15.00-18.50). Fick vänta i Sthlm, igen! Den här gången var det i 45 minuter. Men det gick bra, köpte lite gott. Bussresan var i alla fall väldugt mysig. Satt och lyssna på musik och rensade hjärnan ordentligt.


Höll mitt godislöfte tills i fredags...Ganska bra gjort om jag får säga det själv. Imorgon är det måndag och då ska det bli en vecka utan godis igen. Nytt löfte, inget godis på vardagarna men helgerna är okej om jag verkligen måste.


=)

The ARK

Den 3:e maj ska jag, Emelie, Carin och Lina rocka loss till The Ark på Kultrubolaget i Malmö.
Fy fasen vad kul vi kommer att ha! Längtar ihjäl mig!!!!! Dom är så bra och OLA är så snygg! Det är jag tydligen inte ensam om att tycka även om vissa tycks tro det =P HIhihi. Har köpt konsert- och tågbiljetter så nu är det bara boendet kvar. Har aldrig varit i Malmö, vad jag kan komma på i alla fall, men vi ska nog se till att hitta allt som hittas skall.

image39



=D =D




Måste bara säga att jag inte har brytit mitt godislöftet som jag skrev om sist.


Missbrukare!

Har blivit sockermissbrukare av den värsta sorten, för sockermissbrukare finns det. Försöker och försöker att sluta med allt godisätande men det är helt omöjligt. Det är inte kul längre... Har alltid varit en liten godisråtta men nu har jag blivit en riktig godisflodhäst istället. Godisråtta är helt okej för då kunde jag kontrollera det/mig men nu finns det lixom inget stopp. Hjälp mig någon! Och det värsta är att här hemma är alla godisråttor och köper godis hit och dit och jag kan bara inte stå emot!!!!! Har bett mamma att sluta med allt det onyttiga och hjälpa mig lite men än så länge har ingen förändring skett. Men hej kul när jag blivit 3 storlekar större, för det är vad man blir tillslut, då kanske någon vill hjälpa mig.....? Även om mitt godis och onyttiga ätande inte syns än så kommer det förr eller senare att göra det och då har jag förmodligen 100 hål i tänderna. För jag tänker faktiskt på mina tänder också.
Säg inte att jag bara ska bestämma mig för det säger jag till mig själv varje dag. Så går det en timma så är jag där igen. Men för vanlighetens skull så säger jag det igen: Från och med nu ska jag börja ett nytt och mer hälsosamt liv där jag ska komma igång med min träning och inte äta godis (förutom på lördagar). Så nu var det sagt! Heja heja! Hur många timmar tror ni jag kan hålla mig? Förmodligen tills imorgon...

/En trogen socker missbrukare...


En härlig vårdag

Det är vad det ska bli idag, och imorgon, och nästa dag!

Inte bara härligt väder utan även en massa nya kläder. Har knappt varit på stan på en måndag (förutom mitt skoköp). Men igår vart det en liten sväng på stan. Gick igenom H&M och såg alla vårkläder/sommarkläder, så härligt! Verkligen min stil. Känns helt rätt!

Eftersom jag inte har tränat på en månad så känns det som hela konditionen bara har rasat (och musklerna). Hemskt, jag vet. Men idag, eftersom det är vår och allt, ska jag ut på en såndär powerwalk. Tänkte först springa men tänkte att eftersom jag ändå kommer att stanna efter sådär en 100 meter så kan jag lika gärna gå från början. Så det så! Men ut och röra på mig ska jag i alla fall.



Fullproppat

Ja nu är det verkligen mycket som sipprar runt i hjärnan på mig.


Fick studentmössorna igår. Väldigt trevligt och jag blev väldigt nöjd med min. Valde att skriva IT-Ekonom * Emelie 2007. Trodde ett tag att det skulle se kontigt ut eftersom det var ganska mycket bokstäver, men inte. Den blev så fin så. Och självklart har jag provat den =) Det sägs ju att den formar sig efter huvudet så det är bara börja låta den formas.


Den 24:e mars är det öppet hus i Jönköping. Funderar på att läsa International Management där om ett år så det är väl lika bra att åka dit och se om det är lika bra som det sägs. Känns faktiskt skönt (och kul) att veta att man vill något. Och hur spännande som helst! Måste bara läsa Matte C på komvux först. Usch vill inte tänka på det! Men det ska nog gå bra, har några mattesnillen som säkert kan hjälpa mig lite.


Har köpt nya skor =) Härligt! Känns lite tidigt bara eftersom dom förmodligen inte kommer att användas förens det är 18 grader varmt och sol. Men de var så fina och är precis sådana som jag vill ha. Det fanns helt enkelt bara ett alternativ och det var att slå till direkt.
image37




Plugg plugg plugg, måste jag säga något mer!


Hämtade mina kusiner, Ludwig och Felix, på dagis och skolan igår och idag. Har haft det jättebra vi tre. Måste säga att jag verkligen har förbättrat min hockeyspelskunskap under dessa två dagar. Allt tack vare gullegrisarna!


Vad ska jag göra i sommar? Och i höst? Och restan av all tid? Kommer säkert få en chock av hela omställningen från hur mycket skola som helst till typ inget. För inget är vad det är, ett endaste litet ämne.


Vart har duktiga träningsjag tagit vägen? Har blivit så lat sen Thailand. Träningskortet har gått ut så jag måste verkligen se till att skaffa mig ett nytt. Och vad jag äter! Jag fattar ingenting. Var kommer all hunger ifrån? Hur kan det få plats så mycket mat i en kropp. Det är äckligt! Nä, jag måste verkligen skärpa mig. Ska följa med mamma ut och springa imorgon bitti. Hur tråkigt det än är att springa ska jag banne mig runt det där jäkla spåret! Så det så!


Måste boka tid för klippning också. Det har jag sagt nu i typ tre månader men det blir aldrig av. Det är så mycket annat att göra så jag glömmer det hela tiden. Hur svårt det nu ska vara.  


Gud vad skönt det är att göra ingenting på helgerna. Fredagsmys framför Tv:n!


 /Emelie


Thai pics

 En underbar semester. Vill tillbaka till värmen!