Ugly Betty

Nu när mitt absoluta tisdags nöje inte finns kvar (Desperate housewifes!!!) har jag skaffat mig ett nytt. Hon är så söt hon lilla Betty! Charmigt program är det iaf! Satt och grät lite i början för jag tycke så synd om henne men nu kommer inte tårarna lika ofta som tur är. HEJA BETTY! tihih  Ugly Betty


Banan suger

banan suger
Har varit hos tandläkaren idag. Har inga problem med att gå dit det är bara det att jag hatar banan och jag gnisslar tänder på natten! Gnisslar tänderna på natten --> ilningar på dagen --> tandläkaren lägger på någon smörja på tanden som smakar banan! Blää. Och smken försvinner ju aldrig!!! Jag var där vid åtta på morgonen och det smakar fortfarande skit! Har prövat det mesta för att få bort smaken men inget värkar fungera. Ett tips någon?


Cici, Sofia och Emeliaa

Cici,.Sofia, Emelaa

Önskelista

Idag tisdag är det 33 dagar kvar till min stora dag! Jag är på ett mycket bättre humör nu än vad jag var igår så jag tänkte att jag skulle ta att skriva önskelista  =)

  • Mobil, tror att jag tillslut bestämt mig för Samsung D900
  • Pengar, till Tahiland
  • Prestentkort på Cissi's skin & beauty, vill vaxa benen, också det till Thailand
  • Tofflor, jag fryser alldeles för mycket utan
  • Underkläder, alltid kul att få
  • Pyjamas, oxå det alltid kul att få och sådär lite standard
  • Träningsskor, jag som tränar så mycket förtjänar ett par nya
  • Tatuering, har kommit på att jag skulle vara söt i en sådan
  • Lika mycket kärlek under mitt nittonde år, tihihi
  • Att vi bakar en jätte god tårta, det gör vi ju alltid annars men lika bra att önska sig

Mm det är var nog det mesta, kommer säkert på mer saker om ett tag. Det brukar vara så. Men det här ska upp på kylskåpet så mamma kan se


Suris

Idag fick vi tillbaka vårat religions prov..som vi gjorde för typ en månads sen... =/ Jaa men iaf, fick vg+ och man undrar ju vad det är som är fel egentligen. Samma sak på förra provet, vg+...  vad begär dem egentligen? Hur jäkla svårt ska det vara o få ett mvg på det här egentligen! Har aldrig varit med om värre... vadå dra sig för att sätta ett högt betyg?! Och snälla.. man kan inte skriva ALLT! Aaa blir så sur! JAg vet ju att jag kunde det där och hade dte varit någon annan lärare hade man säkert fått det..
Tycker inte om att generalisera och det men jag är inte långt ifrån. Av alla lärare jag har haft så är topp tre inte kvinnor iaf! De favoriserar och säger kommentarer som "Tjejeralltså er layout var SKIT dålig" Okej fine, den kanske inte var världens bästa, lr jag tyckte den var fin vi hade ritat lite förhand o så, men man säger inte så. Man kan säga att den inte var så jätte fin men orden SKIT DÅLIG behöver man inte nämna, speciellt inte om man är lärare.  Aaaahhh jag blir så sur! Men det är väl bara o bita ihop, inte långt kvar!

KÄRLEK

Älskar dig jätte mycket!

Fredag!

Redan Fredag.. Tiden går så fort och jag hinner knappt med. Så mycket saker man vill göra (och inte vill, men måste) och så lite tid, alltid ett problem. Har inte alls pluggat så mycket som jag behöver men men... Ska ut och parta lite ikväll =D SKa bli skoj, det var ett tag sen sist. Men har maaassssooorrr att göra innan. SKa till banken, gå på stan (för jag har ju som vanligt inget att ta på mig), göra mig iordning(!), äta, umgås med min söta mamma, försöka plugga lite till och självklart äta hihi!


Vill nog tatuera mig... skriva något sött eller så längs ner på höger sida av magen.. jag är ju lite mesig annars så vi får väl se om jag kommer att klara av det...!


/EMELIE


Snöstorm

Nämen usch vilket väder! Höll på att inte komma hem idag.. Världens super motvind + att det var skit halt på gatan. Det där vill jag inte ut till igen!

Fortfarande ett tråkigt lov.... plugga plugga o plugga...

Men på fredag blir det nog skoj!