Fullt upp

Ja, nu är det inte lite som händer. Finns så lite tid och så mycket roligt som jag vill göra, och tyvärr mycket tråkigt som måste göras.
Imrogon känns det som om allt jag så länge längtat efter verkligen börjar. Inga lektioner utan bara arbeten att pyssla med imorgon (ska passa på och ligga på stutsmattan och sola lite), vid två bär det av ner på stan där jag ska träffa Emelie och vi ska shoppa lite =). Sen hem till mig igen för att göra oss klara för att gå på födelsedagskalas hos Tina.
Ja och sen är det Valborg! Och sen.... THE ARK!!!! sen hem igen.... sen fira emelie.....en vecka med mycket sen och hur mycket kul som helst som händer!!!!


Godis och sånt

Jag har nog aldrig ätit så mycket godis som jag har gjort i helgen. Jo föresten förra påsken! Det är inte gott längre. Men det är väl bara tur det. Imorgonär långhelgen slut och med det menas att också godisätandet är slut. Då är det bara lördagsgodis som gäller.

I fredags spelade jag och nicke tennis på hans parkering. Även om jag inte är den bästa på sporter som innehåller bollar gick det faktiskt helt okej. Det var nämligen så att jag vann! Även om jag tror att Niklas lät mig göra det så gjode jag i alla fall det. Alltid något att skryta med.

Nu sätter plugget igång igen för sista gången. Nu ska jag kämpa så pennan glöder. (Fast jag skriver hellre i min gröna bok.)

Vart har alla mina pengar tagit vägen? Hmm.....

Nä nu ska jag ta och slå en signal till min älskling!

Puss och kram


Dear diary...

Fick en otroligt stark lust av att skriva ner lite tankar i går kväll. Dock hade jag inget kul block att skriva i så det fick bli ett tråkigt grått skolblock. Detta måste åtgärdas! Idag, innan jag ska och träna (!), tänkte jag springa in på Åhlens för att köpa ett tjusigt block i den här härliga mintgröna. Om det nu inte finns någon annan som lockar mig mer.
image42
Eller ska jag skaffa mig en dagbok med hänglås? En sådan som man hade som liten. Vill ha i A4 storlek, så undra om det finns. Skulle vara ganska charmigt.

Ska varje dag, i min snart nyinköpta dagbok, skriva en liten rad om min Niklas för att han är så bra. Puss på dig min älskling =)

Nu när det är påsklov ska jag se till att ta tag i Thailand bilderna. Det var tänkt att jag, så fort när jag kom hem, skulle göra mig ett eget sött fotoalbum med små söta komentarer. Har dock inte blivit av än men nu får jag sluta vara så lat.