:(

Har så himla svårt att acceptera att saker och ting inte är som de brukar vara, att människor blir gamla, att tryggheten inte finns kvar osv. Trodde dock inte att detta skulle hända...inte nu..inte än... Usch vad jag hatar sjukdomar! ='(



Arkivet

Se vad man kan hitta för gamla bilder när man tittar igenom gamla dokument =)

 
  
  

flickor flickor flickor!

Nu har Sofia åkt tillbaka till Norge..Känns trist och ledsamt....aa helt enkelt urdåligt! Att Evelina inte kommer hem i helgen gör inte saken bättre... iofs kommer hon hem en hel vecka snart så framtiden ser väl lite ljusare ut =)


Saknar mina flickor! Vill ha alla här hos mig!!! Inte i någon annan dum stad! Ska vara här, här här! Så vi kan festa, fika, umgås, busa och ha allmänt kul! =D


Pojkar släng er i väggen!

tihihi!

Myskväll

Efter att ha jobbat en lååång dag (igår) åkte jag, vid halv 9 tiden, hem till Sofia. Där satt vi och pratade, skrattade och hade det allmänt mysigt! Kommer sakna dig så mycket när du åker till baka till dumma Norge!!! Usch vad tråkigt det känns =( Men jag ska komma så fort jag kan!! Har verkligen haft sjukt kul dom här dagarna! Puss och Love till dig gumman min ♥!!
 


Host host

Usch vad jag hostar hela tiden, i stort sätt var tredje sekund! Det är så jobbigt och gör så hilma ont!! Fy! Hade hoppats på att slippa ta en omgång hostmedicin igen men blir nog så illa tvungen...det är ju så äckligt =(

Att hostan och förskyldningen är som den är har jag nog helgens aktiviteter att skylla på. Har festat fredag och lördag och det har verkligen vart hur kul som helst! Så det var värt det! Jätte roligt att träffa Sofia♥ igen. Nu får detminsann inte dröja några 3 månader innan vi ses! Ska komma och hälsa på så fort jag kan! =)

Imorgon tandläkaren....

My girl wants to party all the time!

image170

=D

What to wear?

Alltid detta problem på helgerna =P
Har klart för mig vad det blir till imorgon...men idag då? Är liite små sjuk så det får bli något mer än klänning iallafall.
Har försökt att sova bort viruset som bråkar i mig och det går väl rätt hyfsat. Dricker hela tiden och har t o m  tvingat i mig varmt vatten med honung...Blää..höll på och spy så äckligt var det! Men nu när Sofia är hemma, på en liten kort helgvisit, tänker jag INTE ligga hemma och vara sjuk! Vi ska ha så kul så att det smäller om det!! SÅ DET SÅ! =D =D Blir party både fredag och lördag =D

weeeiii

image169

Vad kul vi ska ha i helgen =D Längtar ihjäl mig!!

Försvinn nu förskyldnings faaan!


Pluggiplugg

Snart ska jag iväg på en Matte-lektion, men först ska jag prata portugisiska i fem minuter...hur det nu ska gå till? Men fem minuter om dagen sa Marta, så fem minuter blir det!

Blir väl att läsa den här texten 711 gånger som vanligt =P
A Cristina é uma menina sueca. É alta e loira. O Paulo é português, ele tembém é alto, mas não é loiro, é moreno. O Paulo tem dois apartamentos em Lisboa, um garande e outro pequeno. O apartamento grande é bastante velho, mas o pequeno é muito moederno, com dois banheiros.


Jag är så duktig såååå ;)


Alla dessa världsliga partytankar

I helgen kommer Sofia hem! Ska bli jätte kul att träffa fröken igen, det var enormt länge sedan. Tror minst sagt att det var tre månader sen sist. Ja, usch det är länge det! Hoppas hon är lika partysugen som jag är! =) Och på tal om partysugen...vilken festprissa jag har blivit. Gått från att vilja gå ut en gång i månaden till helst två gånger i veckan (absolut mins en iaf), beror ju lite på hur man jobbar. Den här veckan är det värre en vanligt, kanske beror det på att jag är ledig from work vilket jag inte är van vid och blir därför väldigt rastlös. Tusan att inte Evelina är hemma, hon är på i stor sätt allt vilket hade varit väldigt perfket eftersom jag gärna vill gå ut imorgon, torsdag, också! Ska försöka övertala Emelie, wish me luck! Och på tal om en annan sak som gäller fest nämligen alkoholen...Tycker att den kan påverka en människa så himla olika från gång till gång. Självklart beror det på vad man har ätit, sovit och gjort innan men om vi säger att man har haft i stort sätt samma förutsättningar. Hur kan man bli så olika påverkad? När vi hade "avskedsfest" för Evelina drack jag minst en halv liter Bacardi och inte vinglade jag mycket på väg till spårvagnen...veckan senare drickar jag två cider och storknar direkt... Whattt?

image167

Puss och Kärlek!

Ett riktigt pusskalas!

image162

image163

image164

image165

image166

Tusan oxå!

Har gått och bilvit sjuk :( Har jätte ont i halsen och känner mig allmänt hängig. Extremt hes har jag också blivit men det beror nog mer på lördagens tuffa men väldigt roliga kväll/natt än något virus som har attackerat mig.

Förfesten ägde rum på ett stängt badhus, var väldigt kul och vattnet var faktiskt rikitgt varmt! Var rätt mycket folk där, säkert 40-50 stycken, men det kändes inte direkt som det eftersom badhuset är rätt stort. Efter att ha varit där och gjort oss iordning traskade vi ner mot alla uteställen. Efter en väldigt kort sväng in på Palace gick vi till Hugo och Otten..kunde inte bestämma oss vart vi skulle så Evelina och jag började bråka lite men det löste sig rätt fort och vi gick in på Otten och hade väääldigt kul! Träffade väldigt många roliga och trevliga männsikor. Dock fick jag i mig lite för mycket av det goda så några småluckor innehåller väl kvällen. Men vad gör det! Med varsinna kebabrullar var vi väl hemma vid sådär halv 5 snåret, jag och Evelin, i min mormors lägenhet där resten av natten skulle spenderas.

Nu vägrara jag vänta i två veckor på bilderna sötnos!!!! Give me them now!

En kärlekshistoria?

Vet nån hur man får tag i filmen En kärlekshistoria av Roy Andersson, från 1970?
Vill så gärna se den men den finns tydligen inte på video eller dvd?!!


Åhh neeej!

Känner mig kraslig och vill vekrligen inte vara sjuk....inte nu!! Jag vägrar! Har ju massor med planer inför helgen.
Evelina möter mig efter jobbet idag kl 15 sen tänkte vi dra ner på stan en sväng och ikväll kanske ta en fika på Världens bar. På lördag ska jag upp tidigt och jobba..en riktigt låååång dag, från 7 till 18. På kvällen tänkte vi festa, gå till Hugo eller nåt. Jaa så det här vill jag ju inte missa nu när Evelina för en gång skull är hemma!!!!

?!

I just don't get it...

?

Hororskop

Sagittarius: Lean on a friend this week. They can tell something's been on your mind, but wanted to let you bring it up. So open up and get some support.

Back in town

Nu är jag hemma efter universitetspluggande och shoppingshopping. Portugisiskan var väldigt rolig men svår. Har redan börjat läsa texter och det förvånar mig att jag förstår så mycket som jag redan gör. Naturligtvis är jag inte med på vad vartenda ord betyder men jag förstår sammanhanget och det är mer än jag trodde att jag skulle göra. =)
 På lördagen kom farfar till pappa och vi såg Sverige - Danmark tillsammans. "Vi e röde vi e hvide" sjunger pappa och hejar stolt på Danmark, själv var jag lite mer trogen och höll på Sverige. Efter matchen åkte jag med farfar till eurostop där Chrille och hans kusin Danne hämtade mig och vi åkte och hämtade Emelie och Danne på centralstationen. Det blev en biltjuvsfärd genom stan och hem till Danne där vi skulle sova. Upp tidigt idag för en riktigt shoppingdag. Först tog vi en sväng till Barkarby men där hittade vi inte så värst mycket så vi åkte in till city och handlade det mesta där. Köpte rätt mycket kläder förra veckan så tog det rätt lugnt idag. Blev ett par jeans från replay, en mössa från Fjällräven och en tjocktröja från Peak. Dagen har varit riktigt rolig och hemresan var minst sagt mysig med alla täcken och kuddar i bilen!

 

Med likadana mössor kommer jag och Emelie absolut vara sötast i backrna i Åre under nyår! Ses!

Emelie gånger 2!

image159

Efter ett riktigt givande step-pass mötte jag Emelie och vi gick hem till henne, eller gick och gick...jag cyklade på en cykel som fick bära, förutom mig, två tunga träningsväskor och tre påsar. Det såg verkligen inte klokt ut men kul hade vi åt det! Kvällen bestod av pizza och ostbågsätande, Idol-tittande och en trött jag som somnade i soffan. Imorse vaknade vi rätt skapligt, gick upp och åt frukost och gick sedan ett varv runt strömmen vilket minsann var uppiggande. Alltid härligt med frisk luft! Har precis kommit hem från min Matte C-lektion och ska nog ta och sätta igång och packa inför Sthlm/Uppsalahelgen. Längtar till shoppingen på söndag! Börjar pirra lite i magen nu inför portugisiskan imrogon, thiihi!



 


Vad vore livet utan musik?

  • My Chemical Romance - Teenagers
  • Sahara Hotnights - Visit to Vienna
  • My Chemical Romance - Famous Last Words
  • My Chemical Romance - I Don't Love You
  • James Morrison - Undiscovered
  • Fergie - Big Girls Don't Cry
  • Gwen Stefani - 4 In The Morning
  • Per Gessle - Jag skulle vilja tänka en underbar tanke

I'm stuck!!!

Har fastnat riktigt rejält med ett spel som finns på Facebook, travler IQ heter det. Man ska sitta och pricka ut lite olika städer och sådant som dyker upp. Vet inte om det egentligen är speciellt kul men ja, jag har fastant... Lätt att fördriva tiden med...

Väntar fortfarande på bilderna från i lördags med mina nya kläder...hoppas ja får dom från fröken snart!
Det var i alla fall en svart höstjacka med kjorta ärmar, en hög rutig kjol, en t-shirt med en hima massa text, en gul övertröja (också den med korta ärmar) och ett par rutiga knästrumpor.

Snart ska jag iväg på ett Step-pass, sen till Emelie och se på film och Idol.

Imorgon åker jag uppåt landet! Blir tåg till Arlanda och usch vad jag tycker det är långtråkigt att sitta där i flera timmar ensam. Så alla som jag känner, var beredd på ett samtal eller två! (runt en sissodär 17.30 - 19.30) Först åker jag till pappa sen får han skjutsa mig till Sthlm på fredag för då börjar nämligen min portugisiska. Det ska bli riktigt spännade och lite nervös är jag för att jag inte ska hitta dit... Har även skola på lördagen men sen kommer farfar till pappa och ser Sverige-Danmark med oss. Får vi se vilket lag familjen Jensen kommer att heja på, själv lutar jag åt Sverige (såklart)! På söndagen kommer Emelie, Danne och Chrille och det blir att traska runt på stan och se vad den har att erbjuda, i shoppingväg. Ska bli skojsigt!! =)

image158

I need a visit to Vienna,
a weekend of romance and fun!

update!

Det blev som sagt ingen The Ark i fredags, men kul hade vi ändå. Nyttig mat och bio! Vi såg tatuerad torso, rätt otäck men bra film. Kan jag rekommendera.
Lördagen började med att jag steg upp 05.25 och åkte och jobbade. Skyndade mig hem vid halv tre tiden och åkte ner till stan med Evelina. Vi båda köpte varsinn jacka + att jag köpte en kjol, en t-shirt, en tröja, knästrumpor och alldeles för ljusa strumpbyxor. (bilder kommer) Är, förutom strumbyxorna, väldigt nöjd med mina nyinhandlade kläder. Sen bar det av hem och in i duschen. Gjorde iordning mig gjorde jag hos Evelina och sen gick vi hem till Sanna och förfestade. Vi var lite småtrötta men det var kul ändå. När vi skulle åka till stan hade vi köpt en sms-biljett till spårvagnen men typiskt nog missade vi den så vi fick gå. Men inte gjorde det något! Sjöng och skrattade vi hela vägen ner till Otten. Evelina och jag dansade förfullt och drack lakrits-shots. Vid halv 3 tiden började det bli lite hungrigt så jag och josef gick och köpte kebabrulle och tog sen en taxi hem. En lyckad kväll som vanligt när man är ute med tösen!

=)