=D

heeej!! saknar ni mig? lite va ;) jag saknar iaf er! fullt upp hela tiden men dte ´r skitkul!!

skriver mer sen!!

btw jag har g`tt p`kol

Hej då Sverige!

Nu är det snart dags! Planet till Barcelona och reseledarskolan går imorgon kl 15.00 med mig ombord. Ska bli så himla kul!!! Har packat klart och försökt trixat med kilorna. Flyttat över så mycket jag kunnat till handbagaget så nu tror jag att jag håller mig inom gränserna. Har blivit nervös nu med.. Blää! Inte har jag hunnit ätit någon kvällsmat heller. Borde verkligen göra det eftersom jag var ute och sprang 6km förut. Duktigt va! =D

image400

Hej då kära vänner!


Myslåt

Lyssnar på P3 medan jag packar och hörde precis en jättefin låt!
Samson - Regina Spektor.

packa packa packa

Packa är tråkigt, frustrerande, stressigt och allmänt jobbigt. Dels för att man måste välja och vraka mellan en massa saker när man egentligen skulle vilja ha med sig allt och dels för att jag är så rädd att jag ska glömma något, något viktigt.

Men till hjälp har jag denna lista:




Och har nu, efter flera flera timmars packning igår, kommit halvvägs...



Har lite kvar att handla men det tar jag i eftermiddag. Tänkte försöka hinna med ett träningspass ikväll också.

sista kvällen med gänget

Igår skulle jag ha mitt goodbye-party här hemma och dagen började med att jag och Emelie gick hela vägen från henne till mig och till MAXI och tillbaka för att handla mat. När vi kom hem var vi trötta och tog det lite lugnt ett tag. Vid fem-tiden hämtade vi Evelina och började göra oss i ordning inför kvällen. Vi lagade både Tex-mextårta och kladdkaka, riktigt gott! Vid halv nio var alla 12 här och vi satt oss och åt och började festen. Blev mycket dricka och mycket kort. Vi hade i alla fall skitkul! Vid 12-tiden traskade vi ner till stan. Vi kom inte överens om vart vi skulle gå så det blev att vi delade på oss. Grabbarna grus gick till Hugo och vi flickor gick till Otten. The rest is history...

                    Tack för en sjukt bra kväll, kommar sakna er massor ♥

Road trip

I fredags åkte jag, Tina, Emelie och Evelina till Linköping. Vi hade en jättemysig dag med massor av shopning! Emelie var tvungen att jobba vid tre så hon och Tina tog en bil medan jag och Evelina tog en annan så vi kunde vara kvar lite längre. Jag körde automat för första gången och det gick väl hyffsat kan man säga. =D

image376

27 dresses

Kom precis hem från bion. Filmen var, som väntat, jättebra. Den var charmig, rolig och en typisk jag-film. En sån som man alltid mår så bra av efteråt!  Älskar verkligen den här sortens film, lättsam och romatisk komedie. Lite i samma stuk som The Holiday, som också är en riktig feel-good film. 

Hur gullig är inte denne man?
image375

Och hur snygg är inte hon?
  image374 


i....

I går hände det mycket det.. Började med att jag och Emelie åkte och tränade vid 12. Efter det åkte vi hem och duschade och åt lunch. Sen bar det va ner till stan där vi, efter ett tag, mötte upp Carin och Lina. Jag köpte en svart väska från Wedins och ett par vita Espritskor på Åhlens. Efter det åkte jag, Carin, Lina, Emelie och Anna till MAXI för att köpa allt man kan tänka sig till tacos. Blev även en heldel glass också. När vi var klara åkte vi hem till Carin, Lina och Annas pappa, då kom även Johanna och lagade mat och hade det mysigt med oss. =) Var jättekul att träffa alla igen! Vi tog lite kort men det var inga som blev bra med min smalkamera så får vänta på Johannas tjockkamerabilder hahah.. Ibland kan saker och ting komma ut så fel, sorry HannaJo jag menade inte så ;).

I dag är det torsdag och jag har jobbat min näst sista dag på Maxi...I alla fall på ett tag.. Jag och Mari fick säga hejdå idag eftersom hon inte jobbar med mig på måndag :( Lite sorgligt! 

Ikväll
blir det bio, igen. Mormor, jag, mamma och Alexandra ska se 27 dresses! Weei! En typiskt tjejfilm. Älskar sånna lättsamma kärlekskomedier.  

I morgon blir det kanske en tur till Linköping för oss flickor. Hoppas det! Ska ju bli riktigt fint väder. Plus att jag måste köpa färgpennor och orkar inte går mer på stan här hemma.

I helgen är det jag som står för kalaset (med lite handlings- och kökshjälp av Emelie och Evelina)! Ska blir skitkul! Ska ha en liten hejdå-middag/förfest på lördag. Hoppas alla kan komma. Tror nog vi blir rätt många, men det är bara kul!

Det där var i går, i dag, i kväll, i morgon och i helgen det! Nu ska jag äta!


i'm amazing

Jahaja, nu funkar bloggen igen. Trevligt.
I måndags hade jag uppkörning. Gick och var nervös och mådde piss hela dagen. Kunde varken äta eller koncentrera mig. Men... JAG KLARADE DET! =D weeii! Så nu har jag kört en hel del alldeles ensam. Måste passa på för nu är det bara en vecka kvar tills jag åker.
På lördag ska jag ha middag här hemma med vännerna. Ska bli sjukt skoj! Tänkte att det skulle vara kul med 80-talstema men det känns som om det är med lite kort varsel så vi struntar i det den här gången. Sen är det ut på krogen som gäller! Så resten, vi ses där! ;)  

Nu är jag hungrig! Pussilipuss