tillökning i garderoben

Efter jobbet åkte jag ner till stan för att träffa Johanna. Vi gick en sväng på stan och jag köpte mig en silvergrå skjortklänning på MQ och ett stort linne på d&Company. Efter att ha shoppat lite gick vi och åt lunch på Fräcka Frökens, blev sallad med kyckling, annanas och pestopasta. Var gott, börjar gilla det där mer och mer nu. =)

 
Jag är en jädrans dålig fotograf så jag kan lova att de ser bättre ut på (och strykna).

Jädrans också

OH NO! BIG NO! De ringde nyss från frisören och sa att han som skulle klippa mig i morgon var sjuk så jag var tvungen att få en ny tid. Nu måste jag vänta enda tills på måndag och det blir en lååång väntan för jag ser verkligen förjävlig ut. Crap! Blir o ha myssen på!


Bra att ha till nyår

Har skrivit önskelista idag till min födelsedag och jul. Tycker att det är svårt att komma på saker, blir mest det image240vanliga som tofflor pyjamas och nån teknikpryl. Förra året var det en mobil och det här året önskar jag mig nya Ipod Nano. Tycker att det är rätt tråkigt att önska sig pengar även om det är det som man ändå får mest av tillslut. Borde kanske skriva dit dom här röda trosorna så kan jag ha på mig dom på nyårsafton. För ni vet väl att det är rött som gäller down under för att bringa tur i kärlek för det kommande året... ♥

jag är nervös

Imorgon ska jag gå och fixa till håret, färga och klippa är det som gäller. Dock har jag verkligen ingen aning om hur jag egentligen vill ha det. Känner att jag inte trivs i den här konstiga hårfärgen och ska gå tillbaka till min rikitgta, nämligen blont. Klippa behövs, börjar bli slitet nu. Har kommit ganska lång i mitt sprade till långt hår så det känns dumt att bara klippa av det och skulle säkert ångra ihäl mig om någon månad men å andra sidan så har jag tröttnat på det här. Klippa lugg kan man alltid göra men kommer ihåg att jag lovade mig själv sist att aldrig göra om det eftersom jag såg förjävlig ut. Det var rätt konstigt för när jag var bunhårig och hade lugg trivdes jag jättebra men i blont var det inte detsamma. Kommer nog att klippa en liten halv snelugg bara för att göra nåt. Får se om frisöern har något bra tips. Ska inte gå till samma frisör som tidigare så kanske blir mer nöjd den här gången.

image238

image239

Ja så nu får vi se hur det blir.... Någonstans däremellan kanske =)

på fredag är jag mig själv igen, så det så!

Ligger fortfarande hemma och är sjuk. Är jättetråkigt, finns inget på TV och då menar jag verkligen inget! Ska vara hemma imorgon också men på fredag tror jag inte att jag orkar ligga hemma längre. Har bokat tid hos frisören för klippning och färgning och ska jag fortsätta vara sjuk så måste jag avboka den och det vill jag inte. Så på fredag ska jag vara på benen igen. För jag menar, hur länge kan man vara sjuk egentligen? Tisdag...onsdag...trosdag sen får det banne mig räcka! Nä nu måste jag gå och läga mig igen, har ont i hela kroppen =( Ska se på Las Vegas!
Puss och Kram

Buhhuuu

Är sjuk! Usch vad synd det är om mig! Har ont i halsen, huvudet och resten av kroppen. Har nog lite feber också. Det är så himla tråkigt att vara sjuk, finns inge bra på TV och rastlös blir jag. Gick hem från jobbet vid halv elvatiden och ska vara hemma imorgon också. Blir jag inte sämre har jag bestämt mig för att vara back on track på torsdag! Är iaf glad att jag slapp maginfluensan dne här gången! Heej svejs!

Bullkalas

Se vad jag åstadkommit under min lediga dag! Börjar bli ett riktigt bakproffs =)

image237

slå det om ni kan!

I lördags var jag och Sofia på Leche, det var faktiskt jättekul. Jag var rätt skeptiskt till det innan eftersom jag inte är så värst förtjust i musiken som spelas då. Men se vad man kan ha fel! När vi kom hem runt halv 4 gick Sofia in på toan och tvättade av sig sminket och jag la mig i soffan för att vänta på min tur. Min tur kom aldrig för där somnade jag iklädd allt, till och med jackan. Vaknade först vid sju av att det var obekvämt att ligga på min väska, så tog bort den. Runt åtta vaknar jag igen av att det låter ute i hallen. Är nog fortfarande lite fuller. Har ingen aning om vad det är och tror att vi har fått inbrott. Inte en chans att det skulle vara Sofia eftersom hon aldrig vaknar innan två. Jag tar mod till mig och går upp och tittar. Och ser man där! Där står Sofia och städar! Kl åtta en söndagsmorgon haha! Vi bestämde oss för att gå ut och gå. Ingen av oss kunde ju inte sova så varför inte passa på att vara lite duktiga!? Så vid 9 var vi klara och iklädda tajts, strumbyxor, tusen tröjor, benvärmare, jacka, mössa, vantar m.m. Vi gick ordentligt den här gången, enda från stan till MAXI. Där handlades det lite frukost och då började baksmällan och tröttheten slå till. Blev att gå hem och lägga sig och sova hela dagen! Så för att sammanfatta det hela har jag och sofia gått söndagspromenad i två timmar, kl 9, en bakisdag. Jag måste nog varit riktigt full när jag vakna.

Byeee

tjolahoppp

Dags att hoppa in i duschen och börja göra sig iordning för kvällen. Ska först hem till Sofia och förfesta lite, tror bara det blir hon och jag men det är minst lika skoj det!! =D Sen ikväll ska vi till Hugo. Leche ikväll, inte min favorit direkt men vad gör man inte för sin vän ;) Men jag tror det blir himlans skoj ändå!! Imorgon ska vi vara duktiga och gå en jättelång promenad! Hur det nu ska gå till efter kvällens dricka.... Jaja! Har jobbat enda sen förra lördagen men är nu ledig enda tills på tisdag. Ska bli skönt. Man känner sig kanske trött i kroppen när man börjar komma in på den åttonde dagen. En massa töntiga skrattanfall har jag börjat få på jobbet också, skrattar verkligen åt ingenting. Men skratt mår man bra av så jag klagar inte! tihihi pussis

hahah vilken dag!

Haha idag vaknade jag av att jag skrattade. Drömde om nåt namn som jag tyckte lät kul. Kändes riktigt konstigt. Började skratta som en tok på jobbet när jag och Mari la upp bananer. Skrattade så jag höll på att kissa på mig och var tvungen att gå ut och allt bara för den svenskengelska kommentaren "We have a katastrofation down here at the bananatable". Och så har jag fortsatt hela dagen, skrattat och varit allmänt nördig. Men dte är kul! hihi. Måste nog bero på mitt sjuka sätt att vakna imorse. Imorgon ska jag vara duktig och gå o träna kl 12 sen iväg o jobba 14-20. Igår hade jag en jäkligt lång dag. Fick jobba 6-19 men var hemma nån timme på lunchen. Helt sjuk så många som är sjuka. Vi har nog haft 20 som åkt på magsjukan och tror det var scania som hade 200 sjuka. Men än så länge har jag klarat mig. Peppar peppar!


En kärlekshistoria

Ja nu ska jag berätta om filmen jag såg i lördags...
Såg, för säkert ett halvår sen, en scen ur filmen "En kärlekshistoria" och har velat sett den men inte fått tag på den. Den handlar om Annika och Pär som träffas och blir kära, så mycket visste jag men tyckte att den verkade vara världens bästa film någonsin (allt från det jag såg i en fjuttig scen =P). Den finns tydligen inte att hyra. Men sen ringde mormor någon dag i förra veckan och sa att den skulle gå på TV på lördagen. Weeeiii! Finally! Så allt som var uppbokat bokades av/ändrades lite för inte för något i världen skulle jag missa filmen. Och visst såg jag den! Men vad tyckte jag? Jo att det var den bästa filmen jag sett NÄR det handlade om Annika och Pär, när dom träffades. Men jag gillade inte att det var en massa andra scener med deras knäppa och gapiga föräldrar.

image236

=)

i'm a working girl

Att jag skulle jobba hela helgen hade jag inte tänkt mig. Men vaknade i lördags av att christoffer ringde och sa att tommy var sjuk och att han hade varit själv hela morgonen så snäll som jag är åkte jag dit vid tolv. Inte nog med att vi hade varit en man kort så hade vi fått extremt mkt varor så dte kändes lite stressigt där ett tag. Men vi hann igenom allt och idag var jag själv hela dagen, från 7-18. Det gick också bra det. Och jädrans vad fort tiden gick. Det brukar kännas rätt segt att jobba själv sådär länge men idag gick det kanoners. Har haft en riktigt bra dag =)
Igår kväll var vi och käkade pizza på Lindögrilen sen åkte vi hem till Emelie och tittade på Svensson, Svensson. Sen gick jag hem och fick äntligen se filmen som jag så länga har tjatat om! Men mer om den imorgon!

Natti natti 

friday, my favourite

Jag gillar fredagar, det är bra dagar. Imorse vaknade jag lite försent för att hinna med allt jag planerat. Hade tänkt mig att sola kvart i elva och gå och träna kl tolv istället vaknade jag kvart i elva och gick och solade halv 12. Träna fick alltså stryckas rån dagen schema. Nu är jag hemma igen och har ätit frukost och tänkte hoppa in i duschen och börja göra mig klar. Ska träffa Evelina på stan runt tre och sen ska vi hem till Sanna. Ikväll är hon födelsedagsbarnet som vi ska fira.

tiden går så fort att vi kappt hinner med

image234Hittade de här gamla bilderna på mig och Sofia och på mig och Evelina, måste vara 2-3 år. Om inte den på mig och Evelina är ännu äldre. Kom just att tänka på när vi (jag och Sofia) nångång under sommarlovet mellan 9:an och gymnasiet var ute och promenerade och pratade om hur gymnasiet (speciellt vår första dag) skulle bli. Hihi. Vi var stensäkra på att vi skulle komma försent. Mer vill jag inte säga, vi var eller är och kommer nog alltid vara rätt töntiga vi två. De tre åren rullade på med världens fart och är nu slut. Men hela tiden undrar man vad som komma skall och senast idag hade vi ett ganska långt telefonsnack om rätt spännande framtidshändelser. En heldel känns vääldigt läskigt. Vet inte hur jag ska våga men flytta ska jag. Lämna allt tryggt för att skapa mitt eget. Jag tror att civilekonom i Lund blir min grej. Vet ingen annan av mina vänner som tänk att bege sig dit så det är något jag måste göra själv. Men det känns kul...och spännande. Förhoppningsvis ska jag inte behöva vänta ända till nästa höst på ett äventyr utan hittar nog på något tills dess. Men när jag tänker på allt jag skulle vilja göra nu innan jag sätter igång med allvaret igen så blir jag stressad. Vill så mycket. Jag vet att jag kan få, ha image235och göra allt jag vill, bara inte samtidigt. Därför ska jag låta allt komma lite av sig självt och ta det som det kommer. Det som är nu, är nu och nu har sin tid och sen har sin. Just nu har jag ett jobb jag trivs bra med och arbetskamrater jag tycker om. Det är kul att gå till jobbet och det ska det få vara sålänge det varar. Har många vänner som jag har jättekul med och behöver inte skriva något annat än adore Sen att det finns andra saker som jag är mindre glad över får vara okej. Jag har ju allt annat!

och det var så filosofisk som jag tänkt vara idag,
puss och gonatt!


i overslept

Igår hade jag extremt svårt att sova och somnade inte förens runt två. Det värsta var att jag skulle upp vid 5 och bara tanken på det gör det ännu svårare att somna. Jag är väldigt lättväckt av mig och vaknar direkt när klockan ringer. Men imorse hände något väldigt konstigt. Jag har min mobil en bit bort så jag måste resa mig upp för att stänga av den. Detta hände inte idag. När den ringde måst jag rest mig i sömnen och hämtat mobilen, stängt av den och somnat om. Kommer inte ihåg det alls. När jag sedan vaknar, av ett ryck, vid sju har jag försovit mig.Vilket typ aldrig händer. Jensa ringde direkt när jag vaknade och jag svarde inte i telefonen med ett "hej det är..." utan snarare med ett "jag försovit mig men kommer snart!!!"

hahah det var en rolig morgon det där! nu ska jag se på burken


vad har hänt med mig?

jag kan inte sova. jag är inte trött. igår somnade jag inte förens två och vaknade vi sju, sen nio... vad har hänt med fröken vaknar-klockan-sju-och-somnar-klockan-tio?? ska gå upp om sex timmar.. känns jättekul!

sov gott alla som kan!

min allerigi måste nog vara världens konstigaset

Började dagen med att åka och träna på, vad jag senare skulle komma att tycka, världens tråkigaste pass. Efter dte mötta mormor mig i stan ochv i gick hem till henne och lagade lunch. Vi åt fisk. Det var gott och det nog det nyttigaste jagkan komma att äte. Jag skalade och rev morötter. Ville inte skala potatisen eftersom jag alltid blir så snorig av det. Jag vet, jättekonstigt men märkte idag att samma sak gäller morötter. Verkar som jag inte tål att skala/riva/dela rotfrukter. Konstig allergi. När vi hade ätit klar blev jag trött så vi la oss i sängen för att vila och prata. Vid 4 tiden hade jag vilat klart och började göra mig iordning för att fika med Sofia. Det är verkligen en daglig rutin det här med o fika för oss två. Vi har så skojsigt så och så är det är jättetrevligt! sen är vi rätt töntigta oxå men varför tänker jag inte berätta hiihih. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min tidning som trilla ner i brevlådan idag!


om jag bara skulle våga så

O jädrar i havet vad det pirrar i min mage. Jag funder ju en heldel fram och tillbaka, fram och tillbaka. Känner verkligen att jag vill göra något och som jag känner just nu måste jag läsa klart matte c och ta körkort. Därför måste jag stanna här iaf tills i mitten av våren för då tror jag att jag kan vara klar med detta. Sen, om jag ska börja plugga till hösten, skulle det vara kul att ha rest iväg någonstans innan främst för att få sig en upplevelse och lära sig enelskan lite bättre. Och jag vill ju så gärna åka till Jessica igen. Så därför... sökte jag bara lite för skoj skull på flygbiljetter för att se vad de kostar. Och det sjuka var att mellan de olika datumen jag skrev in (t.ex. april-maj, maj-juli) så kostade resan bara 6500 kr (tur o retur). Det är ju perfekt! Det skulle vara så kul att åka dit och bara va ett tag, lr vem vet.. kanske ska försöka få mig ett jobb. Ja så nu får tiden utvisa om dte blir något Vancouver för mig eller inte. Men tyvärr är jag så feg så nån måste nog nästan tvinga mig hehe!

vilken kväll

har inte varit så värst aktiv här på sistonde. delvis beror dte på att jag och min data inte kommer överens. han (för visst är min data en han) har inte gjort så mkt mer än att jävlas med mig de senaste dagarna. men tänkte iaf ta och lägga upp lite bilder från i lördags då vi firade sofia med lite tacos och mycket dricka.

jag (tror att jag e tuff)
image228

vi som gillar lakrits
image229

nu börjar det flytande intaget sätta sina spår...
image230

här likaså...
image231

japp, här me
image232

vi måste visa att vi kan dansa oxå
image233


måste kila iväg till jobbet nu!

caooo


ett litet troll

Godmorgon!
Nu är jag ju en rödhårig liten typ och har kommit på att i det här röda håret ser jag ut som ett litet troll och nothing but a troll. Men jag trivs, kommer inte ha så här föralltid men någon månad till. Sen är det dags att börja att slinga mig tillbaka till blont. Snart ska jag och rita gå enda ner till stan för att träffa pappa. Sen blir det en liten shopping tur och jag ska försöka hitta mig någon kofta. Har även bestämt mig för att åka hem imorgon bitti istället, jag trivs rätt bra här =) Det är mysigt att komma hemifrån ett tag.
Ha en trevlig dag!

jag gillar inte frost

Igår när jag vaknade var det fullt med snö ute, rätt mysigt att vakna till måste jag säga. Idag när jag vakna var det frost, inte lika mysigt. Det ser ut att vara så jädrans halt när det bara är frost och is. Är föresten i Uppsala hos pappsen. Pappa och Rita jobbar så jag har hela dagen för mig själv. Hitills har jag sett på film, ätit frukost och duschat. Tänkte gå ut och gå en riktig långpromenad med lite music i öronen men först ringa till Sofia som fyller år! Grattis grattis! Längtar tills på lördag då vi ska festa till det ordentligt!

Tjingeling!


horoskop

Just when you thought you had someone in your life all figured out, they'll go and surprise you again. But this time, it'll be in a good way.

Det låter spännande det där! Undra om det är någon som tror så pass mycket på allt det här med horoskop som jag =P

dumma stövel

Ahh vad sur jag blir! Var precis inne på have2have.se för att köpa mig ett par gummistövlar rån Viking. Ville antingen ha de svarta med vita blommor eller de vita med svarta blommer men ingen av dom fanns i min storlek. Fanns bara de helsvarta men dom tycker jag inte var lika fina som de andra, även om dom var jättefina dom med. Attans också!

image225image226

image227

vart har ni tatt vägen?

detta är banne mig helt sjukt! alla bilder, filmer, låtar osv. i min mobil är borta! känns jättetråkigt eftersom jag hade en heldel kul där. men vart är dom? de kan ju inte bara försvinna sådär. dumma mobil. borde gå och sova men tyckte att dte var rätt trevligt att sitta uppe och lyssna på en massa musik så ska nog vänta ett tag med det. imrogon vid halv 12 åker jag till uppsala. egentligen är det min sthlmplugghelg nu men har bestämt mig att hoppa av skolan och lära mig portugisiska själv istället. kändes ingevidare att stiga upp kl 6 för att ta sig från uppsala till sthlm en lördagmorgon. nä bättre saker kan jag ha för mig som bland annat att leva livet med mina nära och kära. längtar redan en massa till den kommande helgen. sofia fyller år på torsdag men vi ska fira henne på lördag. då ska vi handla, äta gott, festa och ha det jävligt kul! min present är redan fixad men vad säger jag inte! idag var det faktiskt väldigt roligt att färga håret. vi fick oss en heldel skratt jag och sofia. det bröjade med att vi båda fick ont i magen för att vi var så nervösa hur dte skulle bli =P sen töntiga som vi är tog vi på oss sport-bh och bröjade blanda de två olika färgerna jag köpt sen kladdade fröken runt med den äckliga röda färgen i stort sätt över hela mitt ansikte. men vi lyckades rätt bra för nöjda är jag! nä nu ska jag inte sitta här alltför länge!

natti natti

redo att hoppa i bjäxorna

Nu har jag fått min skiddress som jag ska ha på mig när vi far runt i bakarna i Alperna. Sofia har även färgat håret rött på mig idag! Kanske syns lite grann på bilden =)

image224

vill ha, vill ha, vill så jättegärna ha

Jag vill så jättegärna ha den här jackan från Asos.com men finns inte i min storlek. Sen så skulle den säkert vara för kort i armarna. Men men drömma får man ;)

image223

alltid skönt med ett humör som för en gång skull är på topp

Funderar starkt på att hoppa av universitetspluggandet. Har bara en massa ångest av att jag inte hinner med och portugisiska kan jag faktiskt lära mig ändå. Har alla förutsättningar jag behöver: privatlärare och material. Ska tillbaka till skolan nu i helgen så ska ta och tänka över saken ordentligt och naturligvis diskutera det med min far.

Idag har jag haft en riktig toppendag med Sofia. Vi har gjort en massa ärenden, tagit en långfika och tittat på hårfärg. Tycker om min gummselumsa jättemycket som btw fyller stort (19) på torsdag och på lördag ska vi fira med mat, dricka och presenter! =) Imorgon ska vi, om jag vågar, färga mitt hår rödare.

Tell No One About Tonight - Le Sport
Jävligt bra låt det där! Man kan inte bli gladare!

det var minst sagt en efterlängtad lördag

Jag började dagen med att stiga upp 05.15 för att åka och jobba. Klockan två kom evelina och vi handlade lite småsaker vi behövde för att baka. Vi skulle baka tårtor och muffins. Tårtorna blev riktgit goda men muffinsen totalmisslyckades vi med. Några blev skitstora och några blev tunna som knäckebröd. Konstigt det där. Vid halvåttatiden var vi hemma hos mig för att göra oss iordning inför kvällen och börja förfesta. Eftye att ha varit hemma ett tag ringer Sofia och berättar att hon är hemma! Hon bestämmer sig för att hänga på mig, evelina och sanna ut så vi hämtar upp henne på vägen dit! Kvällen var jätterolig och nästa helg smäller dte igen! Imrose när jag vaknade fick jag verkligen veta att jag levde. Bakis, bakis, bakis och inte gick det över förens nu på kvällen. Nu är jag nyhemkommen efter att återigen komma sist i bowling. Den här gången med Emelie, Danne, Chrille, Linus, Geson och Johan. Lite uppladdning inför Alperna! =)

image222


Nu blir det film, sen sova!
Natti natti


det ska minsann bli en spännade morgondag!!

som vanligt blir det inte som man tänkt sig. mina helgplaner har fått ändrats om lite. måste jobba imrogon, 6-14 så ikväll blir det att ta det lugnt framför tv:n och idol. men jag är glad ändå! har ju morgondagen!! evelina kommer till mitt jobb vid tvåtiden, så ska vi handla lite. sen blir det att cykla hem till mig och baka en massa gott. efter att ha haft mjölkrig ska vi hem till evelina på kalas. ska fira eva och anders som båda fyller år. efter en massa bullätande bär det återigen hem till mig där förfesten äger rum... vad som händer sen får tiden och alkoholhalten utvisa. ska bli himlas kul iaf!! längtar längtar!!


stressistress

Usch vilken jobbig e.m/kväll det blev på jobbet idag. Christoffer var sjuk så jag fick vara ensam från kl fyra, vilket man ej bör vara en torsdag. Stressigt stessigt! Men äntligen börjar jag och herr el-truck komma bra överens. Han åker inte väg sådär fort som han kunde göra i början utan nu håller vi ett bra tempo. Vilket team! Synd bara att jag inte får köra ute i butiken för det skulle verkligen underlätta en heldel. Men jag håller god min och nöjer mig med minitruck.

Nu är jag trött och det är inget bra på TV =(
Ska nog slå en liten signal till Evert och prata helgplaner.

Puss