Julkul på Teneruff


GOD JUL från Team Tenerife!

Hohohoho

Oj vad jag jobbar! Missde halva vår halvateamdag igår.. Måste berätta om min födelsedag också. Tjejorna hade fixat en superkväll! Men det får bli en annan dag... Imorgon har vi flygplats och Julia kommer tillbaka. Tiden går så fort.. redan en vecka sen vår 10 timmars flygförsening.. Men men, som sagt, en annan dag! Puss och godnatt!


Bithday girl.


HippHippHurra för idag är det Emelisas 20-årsdag!



Busy

Nu är det mycket här, mycket jobb innan jul och nyår. Men imorgon är det ingen vanlig dag för då är det emelisas födelsedag...

halvdag

Jobbade halva min lediga dag i onsdags så idag har jag halvdag ledigt, skönt. Ska gå hem snart, väntar bara på

att Linnea ska bli klar som också hon har halvdag ledigt idag. Magen börjar kurra lite smått så det är nog dags för lunch. Senare tänkte vi gå förbi Zara, Mango och Stradivarius och se om vi kan hitta oss något fint. En klänning till nyår skulle inte sitta helt fel. Är helt friskt från min förskyldning nu så ikväll blir det förmodligen ett Step-pass. Efter det vat jag faktiskt inte, förmodligen inge party utan något lugnt. Har sovmorgon imorgon men det är alltid mycket att göra dagen innan ankomst så huvudet måste vara på topp =)


Ha det super! ♥


mancante.



Sitter här och lyssnar på
RTL 102,5 samtidigt som jag jobbar och man kan ju inte bli annat än sentimental =P Saknar allt med världens bästa TEAM Sicilien -08! ♥


Vi gör oss bäst i uniform

Dagens outfit:


HAHAHAHAHAHA

rubrik.

Kanske inte den godaste kombinationen men gått ner har det gjort ändå =) Det fick bli dagens lunch, inte den nyttigaste men är man lite småsjuk så är man. Jag och Linnea gick upp på lunchen för att vila lite och det slutade med att vi tokdeckade i en hel timma. Schhhönt!

Snorunge

Idag är det jag. Näsan rinner hela tiden, äckligt. Skulle haft vår välkomstmiddag på Göta Kanal men tror att det får bli någon annan som får gå. Känns inte så trevligt att sitta där och snora. Mår i varje fall mycket bättre än igår så det är super. Kvällen får bli stilla o rolig istället!

Ruggigt värre

Sitter här på kontoret och tittar ut från vårt jättefönster. Det är grått, mulet och säkert inte mer än 17-18 grader så kallt är det. Det gråa vädret gör mig egentligen inte så värst mycket, tycker att det är rätt mysigt men att frysa gillar jag inte. Dock tror jag att det ligger en förskyldning och lite halsont i grunden till detta... Imorgon är det flygplats igen och då får jag inte må dåligt. Nu ska jag fortsätta jobba och sen äta lite lunch.

Snart är det nog också dags för oss att ha teamdag. Jag tjatar om att vi ska ut och rida. Det hoppas jag på!



Paket till mig

Pratade med mamma nyss, hon var på posten och ska äntligen skicka ner ett paket till mig med en heldel saker som jag behöver/glömt hemma. Mest är det träningskläder men också några klänningar, en locktång och ett par skor. Locktången blir perfekt nu till alla festligheter i december. Först ut är det min födelsedag, sedan har vi jul och tillsist avslutar vi året med nyårafton!

huvudvärk.

Har haft sån superhuvudvärk idag. Var hemma på lunchen för att sova lite men det blev knappt tio minuter. Ida ringde nyss och sa att hon inte hann träna så vi får skjuta upp den premiären tills imorgon. Istället ska jag ta med mig min iPod och gå längs med hela strandpromenaden, rensa hjärnan och fundera över alla världsliga saker.


Du kan aldrig ha för många av denna sort


Såklart mycket finare på!

i just want to sleeeeep

Idag är det en dag då man bara vill ligga kvar i sängen och det känns som man skulle kunna sova i ungefär tio timmar till. Jag så himla trött! Somnade vid två igår, så det blev inte alltför sent. Klockan ringde kl. nio imorse och jag skulle inte ha något emot att få ligga kvar i sängen direkt. Har inte lust med att vara trött idag. Jag och Ida ska nämligen börja träna. Har hittat ett bra gym med många pass inte för långt härifrån. Idag ska vi prova Step. Ska bli skojsigt, fast säkert jobbigt...

Back to work! 

Roadtrip to Santa Cruz


Den lediga dagen har varit super! Vi tog bilen och åkte upp till Santa Cruz.  Åkte till ett shoppingcenter som heter Alcampo och där spenderades en mängd timmar och euron. Alltid trevligt! Shoppade en hel del på H&M. En svart lång kjol, två trekvartsärmade t-shirtar och några strumpor rikare åkte vi till IKEA och åt lunch. Köttbullar är så himla gott!! Blev en liten shoppingsväng i Playa de las Américas också. Dock hittade jag inte det jag ville ha, det är ju inte alltid man gör det ;)
Nu ska jag och Satina ut och äta, sen blir det att träffa dom andra ute. Ska bli väldigt mysigt!
 


 


Barbie

 

Angående dom här barbiedockorna som så många pratar om måste jag säga att dom här två var både sötast och finast!

Som sagt så är jag ledig imorgon och har nu satt på mitt out-off-office-meddelande så ska allt ta och gå hem. Vi hoppas på sol, sol och åter sol. 

♥ emelie

Svart vs. svart

Det vankas jul och nyår. Alltid kul att klä upp sig under dessa dagar, speciellt nyår. Här på Teneriffa är det lite varmare och också lite roligare än att klä upp sig än i ett minusgradigt Sverige. Imorgon blir det en sväng i shoppingdjungeln för mig och Ida. Får se vad vi kan hitta.. =)

 vs 

Dessa två wonderfuls kan man hitta
här och speciellt den sista skulle sitta fint på nyår. Men bara för det kan man väl inte beställa ner hit?!...

När jag blir stor vill jag ha en häst

Om två veckor och två dagar, den 17:e december, fyller jag år och när man har födelsedag så brukar dagen bli lite speciell. Mamma brukar alltid komma in med frukost och såklart en massa paket. Nu är jag en himlans massa mil bort och ungefär sex timmar med flyg så det får vänta. Kommer hem i januari så kan allt fira min födelsedag då. Men en önskalista ska jag allt komma med. Egentligen önskar jag mig inget speciellt, är heller inte välrdens lättaste att köpa present till. Men har hört att årets julklapp är en upplevelse. Då skulle jag önska mig en extra ledig dag. En extra ledig dag som bara var till för att ta det lugnt, slappa och ha det bra. Det skulle vara en upplevelse som heter duga. Älskar lediga dagar! Låter kanske ganska konstigt men när det inte finns så många av dom blir de väldigt viktiga och speciella. På onsdag är jag och Ida lediga. Är det fint väder får det bli stranden. Har vi en bil den dagen så oker vi till Santa Cruz för att shoppa. Blir det en dag på stranden antar jag att det blir en heldel shopping också fast här nere på hemmaplan.