teammiddag

Nu mår jag på topp igen, skönt! Gick hem vid sex-tiden och la mig i sängen för att se klart på Gudfadern 1. När den var slut satte jag på 2:an och somnade. Det var behövligt. Sitter nu här på kontoret och väntar på tjejorna. Ska alldeles straxt iväg och ha en liten teammiddag. Ska bli gott, har inte ätit mer än ett kakpaket idag. Tjingeling

ibland får man helt enkelt skylla sig själv

Usch, idag är jag bakis. Men igår var kul, ännu en fest på en båt som slutade på Viking. =)








Ha en bra dag! ♥

Julpynt

Ja nu är det faktiskt bara den 22:e november men det ska börjas i tid. Trots en mängd tomtar i affärerna finns ändå ingen julstämning här på Teneriffa. Här på kontoret har det gjorts ett försök i form av en liten gran. Inte för att den hjälpte så väldans mycket men söt är den =) Hört, föresten, att det är snö uppe i Svealand, mysigt. Jag gilar snö. Dock inte allt för länge men för en sissodär två veckor runt min födelsedag och jul.



Freebird-fest

Torsdags kväll var rolig, riktigt rolig. Vi tog en taxi ner till hamnen där båten stog och väntade på oss. Där bjöds det på mat och dricka. Mest utnyttjades nog den fria baren och plus att det var ett tag sen för mig tog det inte lång tid innan jag blev lite på lyset. Festen fortsatte sedan på Viking och slutade med god, men onyttig, fyllemat. Dagen efter, alltså igår, var jag ledig. Inte mycket gjort den dagen inte, men jag klagar inte för det. Var en väldigt mysig och slapp dag. Inte fel det heller. Blev i varje fall en promenad på säkert en timma.










belle ragazze =)

Så idag är det alltså torsdag, inte fredag som jag gått runt och tänkt den senaste timmen. Ikväll ska vi på fest. Alla söta skandinaviska bolag här nere på Tenerife ska på så kallad "guide-fest" på Freebird One. Det är ett företag som kör en av våra båtutflykter. En tur ut på havet där man bland annat får titta på valarna som simmar omkring här längs med kusten. Festen, tror jag, håller till på en av båtarna och sen hoppas vi på en massa gratis dricka och god mat. Ska hur som helst bli väldigt skoj. Ida kommer till mig när hon slutat så ska vi vara tjejiga och göra iordning oss tillsammans. Vi gick på promenad, bort till Zara, förut på lunchen. Köpte att par strumpbyxor som jag ska ha till min klänning. Det kan bli lite kallt här på kvällarna, går nog ner till 18-19 grader, så kofta och strumbyxor kommer väl tillhands. Pratade även med mamma nyss. Hon höll på och packade alla de saker som jag har betsällt hemifrån.


Kanske kör vi på den här stilen ikväll igen?

segt

Idag har jag verkligen ingen lust att jobba. Älskar mitt jobb men igår var det mycket, i söndags också. Har jobbat 22 timmar på två dagar nu. Är egentligen inget ovanligt i det här yrket men ibland skulle det vara skönt att bara vara lite ledig. Normalt jobbar jag från 9-18 varje dag och ledig på fredagar. Sin lediga dag får man passa på att göra så mycket som möjligt på så den inte ska kännas så kort. Förra veckan var vi uppe i Santa Cruz och shoppade. Tog även en sväng till IKEA och köpte falukorv. GOTT!! På fredag bli det nog stranden. Om vädret tillåter =) Nä nu ska jag ta tag i departuren.ö Take care!

lördag på teneruff

Idag är det lördag. Jag gillar lördagar. Främst för att jag har sovmorgon, oftast till kl 11. Dom andra brörjar inte förens kl 1 och då är det rätt lugnt och skönt här på kontoret. Imorgon har vi anskomstdag så allt arbete för mig, idag, består mest av att dubbelkolla allt. Dubbelkolla så att alla hotell har alla nybokningar plus att dom har plats på tranfern, se över alla förbokade bilar och golfpaket osv. Rätt skoj =) Imorgon har vi som sagt flygplats. Stressig och lång dag, håller nog igång i 12 timmar. Det värsta är fötterna, springa runt i transferskorna hela dagen känns. Speciellt för mig som inte är världsvan av att springa runt i sådana skor. Men det är sjukt skönt när klockan har hunnit bli en sissodär åtta på kvällen, dagen är slut och skorna åker av. =D

 

långa landet falukorv

Halloj!
Jag är så godissugen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Men jag kämpar på. Rykterna säger att jag ska få äta bland annat Marabou och falukorv ikväll. Nu är ju falukorv inte godis men när man bor så här långt ifrån långa landet falukorv så kan det nog klassas som godis. Idag har vi blivit bjudna på lunch, hemlagade pajer hos turistkyrkan. Det var riktigt gott. Känns verkligen som man är hemma och äter hos mormor eller farmor när man är där. Dom är så gulliga. Annars brukar vi gå dit ibland på onsdagar och äta våfflor, uppskattat! Nu ska jag snart sluta för dagen, har jobbat på bra idag!

Disco

Idag har jag och Kolan haft lite disco här på kontoret. Hon har breakat och jag har dansat allmänt flummigt. Vi har det så bra när dom andra är lediga =P Då kan vi göra som VI vill, lyssna på den musik VI vill och prata om det VI vill. Igår var vi ute, det var skoj. Under förfesten blev det heta diskussioner om det mesta som rör allt allvarligt här i världen. Hett! Sen ringde Apollo och frågade när Solresor skulle ut. Sissodär en halvtimme senare var vi på Viking och drack. Imorgon har jag fri, dejligt! Om vädret tillåter ska jag ligga på stranden =) Då är livet bra!


Halloween på Teneruf

Igår firade vi Halloween här nere, ett måste är såklart att klä ut sig. Vilka gjorde det mer, andra mindre och några inte alls. Vårt team splittrades i valet av utklädnad och det slutade med att några var turister och några hippis. Jag trivdes som fisken i vattnet i min hippiestil så ska nog göra den en del av min vardag. Jag var inte den som var mest utklädd, utan det priset går nog till Linda och Linnea, men jag hade i alla fall kvällens mest utsvängda byxor. Kärlek till dom!♥