In Bangkok

Hej pa er!

Ja i mandags lamnade vi Sverige for varan sju veckors langa Asienresa. Vi hade bokat flyg till Bangkok via Helsingfors. Nar vi checket in pa Arlande sag vi pa vara boardingkort att vi inte fick sitta brevid varandra, inte pa nagot utav flygen. Vi brydde os inte om den lila resan mellan Arlanda och Helsingforsm men det kandes inge vidare med den andra, langa till Bangkok. Personalen sa at oss att kontakta personalen vid gaten i Helsingforn innan vi skulle boarda Bangkok-flyget. Planet var fullt och det gick inte at gora nagot men sa fraga hon oss om vi inte kunde tanka oss at flyga via Japan da de var overbokade pa flyget. For det skule vi fa 600 euro per person och det tyckte vi var helt okej eftersom vi bara kom 8 timmar senare till Bangkok. Det ar ju anda ca 12 000 kr! Vi fick nya boardningkort dar sittplatserna var 1C och 1D. Vi fick flyga forsta klass! HIHIHI! Stora fatoljer dar man kunde ligga raklang, 3-rattersmiddag, egen TV med mangder av filmer, TV-serier, spel osv ock mycket mycket mer. Lungt den basta flygresan nagonsinn, hihih! Fran Japan till Bangkok flog vi med Thai och det gick helt ok, sov ratt mycket.

Skont att komma fram pa eftermiddagen for det betydde att vi kunde direkt ga och checka in pa hotelet och ga till vart rum. Vi har bott pa D&D Inn, mitt i backpackersmeten. Sov nagon timma, duschade oh gick sedan ut och at middag. Dagen efter skulle vi ta oss runt och se en del av Bangkok. Dagen borjar med att vi blir lurare av en Tuktuk-forare som vill ta oss runt pa massa grejer (froken vill tro bra om fok fast Jonas sager nej...). Men nu har jag lart mig det och ska inte bli det igen. Vi tog sedan en annan tuktuk som tog oss till Siam square. Dar tog vi skytrain till en hallpalts jag inte kommer ihag namnet pa for att ta en bat langs med floden. Vi gick av in Chinatown dar vi at unch och promenarade runt. Crowded maste jag saga!! Sen tog vi baten till sista stoppet, nara dar vi bodde och gick hem. En erftermiddagsnap blev det innan vi skulle ut och ata middag och shoppa pa Khao San Road, samma gata som vi bodde pa. Nagra hundralappar fattigare och med nya klader och skor gick vi sedan hem. Jonas somnade ganska snabbt men jag har nog INTE stallt om mig da jag inte somnade forens vid 3-4. Gissa om jag ar trott idag.

Nu ar klockan halv ett och vi har checkat ut och sitter pa Internetcafe. I eftermiddag kvall flyger vi till Vietnam och Hanoi. Vi ska kolla upp lite vart vi ska bo, ha lite olika alternativ da vi kommer fram pa kvallen. I morgon har vi tankt att ta oss till Halong Bay, kanske pa en tredagarstur eller pa egen hand, det har vi inte bestamt an men ska kolla upp det baste alternativet. 

Annars ar det riktigt varmt, galet fuktigt och vaskorna ar alldeles for tunga men vi har det SUPER!!!

PUSS OCH KRAM!!

hej då sverige

Nu är jag färdigpackad och det börjar bli lite pirrigt! Nu ska jag bara sova en natt sen bär det av till värmen. YEEY! Det ska bli så himla kul och såklart spännande.

Bild från en utav alla härliga dagar på Sicilien.

I morgon bär det av!!!

Nu har jag snart packat färdigt och är redo för Asien! I morgon bitti går mitt tåg redan klockan halv åtta och är framme på Arlanda tio i tio. Jag hade inte behövt varit där förens klockan elva men fanns inget tåg som passade in med det så nu är det som det är. Först åker vi till Helsingfors och sedan vidare till Bangkok och är väl framme ungefär klockan ett i morgon natt. Då blir det två dagar i Bangkok och sedan vidare till Vietnam. Efter två förhoppningsvis härliga veckor åker vi sedan vidare till Kuala Lumpur och Malaysia. Vad som händer sen får vi se. Flyget hem går igen den 20:e december och innan det spenderar vi nog ett tag i Thailand. Nu ska jag se till och bli klar med all packning! Puss och Kram!

film

Ikväll har vi filmkväll här hemma. Först såg vi Benjamin Buttons otroliga liv och nu är det Little miss sunshine som gäller. Trött är jag så kommer säkert somna här i myssoffan =)

pronto socorso

Hej lördag!
Hemma efter en dag på odspedale. Nu blir det en slappardag men ska också åka och handla med mormor. Då ska jag köpa godis! MÅSTE ta tag i min packning, i alla fall skriva en packningslista annars blir jag så stressad och tror att jag ska glömma hälften. I kväll ska vi nog se filmen Little miss sunshine. Tror den är rätt charmig. Kommer ihåg när alla de där söta t-shirtarna kom. Little miss sunshine, Little miss angry och allt vad det nu fanns. Nej, nu är jag trött och ska försöka mig på en powernap.
PUSS


ELLE

Idag köpte jag ELLEs novembernummer och när jag kom hem i eftermiddags satte jag mig i stora myssoffan och bläddrade och läste. Det jag gillar med ELLE, förutom allt mode och innehåll, är kvaliteten på det som skrivs. Texten och deras sätt att skriva är på en högre nivå. Jorunalistik!


ELLE Ottobre 2009

Det italienska ELLE är nästan tre gånger tjockare.

hej hej


Hej hej, här sitter jag och glor ;). Nejdå, sitter och pratar med min lilla Evelina i luren. Idag tog jag bilen till stan för att växla pengar, blev både dollar och bath. Efter tips så köpte jag också en gympapåse (sån som man hade när man var liten) för att ha alla mina undertkläder i. Lagom till Idol bröjar komma min söta mamma hem och vi ska ha fredagsmys. Ikväll blir det, förutom Idol, revbensspjäll, potatissallad, vitlöksbröd och choklad. Ha det mys! 

Höst- och Halloweenmys hos oss!


Titta vad mamma och syster har gjort idag!

Höst- och Halloweenmys hos oss!


Titta vad mamma och syster har gjort idag!

Bara FYRA dagar kvar!

Idag har mamsen varit ledig med mig och vi började dagen med att åka till Linköping för att hälsa på min morbror och lilla bebis Alva. Så söt hon var och höll mitt lillfinger med sina små händer. Efter en fika hemma hos dem blev det lunch på IKEA och lite shopping. Vid tre åkte vi mot Norrköping igen och storhandlade på MAXI. Nu sitter jag och systeryster hemma och slappar framför TV:n. Borde skriva en packningslista för snart bär det av!!! 


black and white


Jag behöver nya Converse! Jag har ett par vita men de börjar bli gamla och slitna. Tror jag ska köpa ett par svarta. Vill också ha det vita orginalet. Får bli de båda tror jag. De vita jag har nu är inte de vanliga vita utan helhelvita.

Idag har jag annars varit hemma hos min söta Sofia och efter det tog vi en tur på stan och en fika med Maya. Nu är det Greys.

onsdag


Vi börjar den gråa höstdagen med med en härlig sommarbild. Vaknade för en stund sedan och ska snart äta frukost. Börjar bli lite småstressad inför resan, är rädd att jag ska glömma något viktigt. Dumt egentligen, inget att stressa för. Tror jag ska ta en långpromenad idag också sen har jag lovat mamma att ordna upp allt vi tvättade igår.


kärlek

Vilka trodde att vi skulle hålla ihop efter bubblan som vi levde i på Tenerife?
Kanske inte många men ha, det gjorde vi allt!

Nu har det snart gått ett år sedan en viss person dansade lapdans för mig vid biljardbordet på Viking. (Inte den vakraste dansen men ja vi vet väl alla vad som kan hända efter några hockey...?) Snart ett år sedan jag satt i coola hippie-kläder i baren och hånglade med en kille utklädd till hora. Det är den gulliga och puttinuttiga storyn bakom Jonas och Emelisa.

Du är den knäppaste (efter min Fabio), goaste, ärligaste och bästaste (för visst finns det ett sådant ord) människa jag vet!

in the woods

Nu är fröken hemma igen efter några timmar hos min söta mormor på landet. Myspys! ♥
Bild från förra hösten.

Snart blir det nog kvällsmat, om jag orkar... Har ätit alldeles för mycket Polly. I kväll ska jag se Desperate Housewives, det är så himla bra! Missade förra veckans avsnitt men såg det idag på Kanal 5:s hemsida. Det kostade mig en tjuga men det var det lungt värt.


Nu är det bara sex dagar kvar!

Inte mycket jag orkar med idag. Är trött och seg och har sovit lite halvtaskigt två nätter i rad. Ska kanske ta en sväng till mormor på landet under eftermiddagen. Börjar verkligen längta efter sol, bad och riktig värme. Man blir både gladare och piggare utav det sen är det mycket skönare att vara varm än att gå runt och frysa. 

Se så kul man kan ha i värmen ;)

back in town.


Nu är jag tillbaka hemma efter en vecka i Stockholm och Norge. De första dagarna var jag hemma hos Jonas och på onsdagskvällen flög vi till Norge och Kristiansand för att hälsa på min pappa. Vi har haft jättemys med bland annat god mat och promenader i solen. Man kunde faktiskt sitta på pappas balkong och sola i bara linne, så skönt och varmt har det varit i solen. Igår hade vi ganska många (frya) timmar på Gardemoen i Oslo och när vi redan väntat rätt länga så blegv flyget en timma försenat. Inte mycket att göra åt men trist när man redan varit där så länge plus att det blev så pass sent att vi missa sista tunnelbanan och fick ta taxi.

Idag har jag träffat bästa Lina och Carin. Vi tog en fika och tjattrade i mängder. ♥

ASIEN SNART!


Gud vad blek jag har blivit på bara några veckor. När jag klippte av mig håret för någon vecka sedan att i alla fall lite färg kvar men nu är dewn som bortblåst. Men snart är vi i varma Asien och då kommer brännan att bättras på rejält. Kan inte fatta att det bara är en och en halv vecka kvar! Vår Asienresa har känns så långt fram och nu är det snart dags. Det ska bli så himla roligt och vi är i fullgång med all planering. Vi har fått låna Lonely Planets souteast asia av Helena som tittar i och läser. Vi är ju inte riktigt hundra på hur vi ska göra i Malaysia. Det enda som egentligen är helt bestämt är att vi de två första dagarna är i Bangkok för att sedan spendera två veckor i Vietnam innan flyget går mot Kuala Lumpur och Malaysia. Funderar rätt mycket på Borneo men ja, vi får se. Ska snart ta och hoppa in i duschen. Vi har varit ute och gått runt här på Ingarö idag igen. I eftermiddag, innan vi åker till Arlanda, tänkte vi äta lite i stan. Alltid gott att äta ute =)

Onsdag

God morgon! Jonas och jag har sovit länge idag. SKÖNT! I går eftermiddag och kväll träffade vi Jonas vänner. Det blev kultur, kina och bowling. Idag flyger vi över till Norge och till min pappa! Nu vill JOnas ut och gå så det är bara att jag hänger på!

när vi mötte bambi

Tillbaka efter en timmas promenad i skogen. Regnade på oss men jag hade Jonas jacka som täckte i stort sätt hela mig. Inga älgar såg vi men innan vi gick hem tog vi den korta vägen för att hämta posten och möter då två vilsna rådjur! Nu blir det att hoppa in i duschen, äta lunch och sedan göra oss i ordning för att åka in till stan.

bokat!


Nu är flyg från Bangkok till Vietnam och från Vietnam till Kuala Lumpur bokat! Känns jätteskönt att ha början av resan klar och så ligger resten lite mer öppet. Vi flyger med AirAsia och kommer att stanna i Vietnam i två veckor. Nu gäller det bara att ta reda på så mycket som möjligt om allt som finns att se och göra. Nu ska vi ut och traska i skogen i Björkvik. Hoppas vi inte möter ÄLGEN!

hos Jonas

Sitter här hemma hos Jonas och har det mys. Vi har ätit världens godaste köttfärssås, tittat på film (tredje Johan Falk filmen) och sett på svenska Hollywoodfruar. I morgon har vi rätt mycket att fixa till vår Asienresa sen på kvällen bär det av till stan. Nu går Roast på Berns (eller vad det heter) på helvarv på TV:n och Jonas skrattar för fullt. Ska ta och joina honom ;) Pusss

Stoccolma!!


Nu ska jag alldeles straxt åka. Har pressat ner alla mina saker i den lilla väskan. Först blir det några mysdagar med Jonas hemma hos honom och på onsdag flyger vi över till grannlandet och pappsen!
Ha det fint! Pusss

depp

Usch, jag har verkligen blivit deppig av att vara hemma. Eller inte av att just vara hemma utan att det galet roliga guidelivet är slut. Såklart saknar jag Siclien (mest landet, inte jobbet) men sen saknar också charternas charter Teneruff och alla galna fester och världens sötaste, bästaste och finast team! Det känns så tomt och ensamt. Man är van att ha människor omkring sig hela tiden och att det alltid händer saker (galna, roliga, spontana och knäppa saker) medan man nu har all tid i världen att tänka, titta på roliga bilder, sakna och så vidare... Aja, det vänder väl snart. Föresten, när vi var ute igår blev jag och Ida galet sugna på en hockey (drink från Viking på Teneruff) så vi försökte faktiskt på bartendern att göra något liknande. "En vodka redbull med något rött i", smakade hyffsat och såg i alla fall ut som en.

Hufvudstaden!


I morgon åker jag till min älskling! Gud vad jag längtar! PUSS!

Party pics!






sabato

Hej lördag!

Idag sov jag till hela 10.45, skönt! Efter det har jag varit ute och traskat, ätit frukost och pratat med min Jonas, allt är precis som vanligt och i sin ordning hehe! Klockan fem kommer Ida! OCH I KVÄLL DÅ KÖR VI!


Denna får följa med ikväll (fast uppknäppt)!

Un bacio!

Vi har myskväll här hemma jag, mamma och Alexandra. Ätit revbenspjäll (eller revbrensspjäll som jag gärna säger), potatissallad och vitlöksbröd. Tittat på Idol har vi såklart också gjort. Vi hejar på Tove, Mariette och Erik! Snart ska blir det sängen, är faktiskt rätt trött.

I morgon blir det party och det ska bli svinkul! Provade lite olika kläder förut och just nu står det mellan två liknande ting, tajt svart kjol eller tajt svart klänning. En sak som är säker att jag hur som helst ska ha mina MC-boots.

Natti natti!

Update: Hmm, vad är det för konstig länk på "Idol"?

happy


Idag har jag träffat min skrutt för första gången på ett och ett halvt år! Finally! Vi har fart och flängt på olika håll länge så det var jättekul att ses igen! Kortet måsta snart vara två år gammalt, då jag sist var annat än blond... =)

Ikväll blir det mysfredag i soffan och i morgon blir det FEST! Då kommer även världens bästa och sötaste Ida hit!

venerdi!

God morgon, god morgon!
Har redan hunnit med att dammsuga nästan hela mammas lägenhet sen var jag tvungen att ta en paus för jag och Jonas hade Skype-dejt. Eller tvungen lät rätt hårt, den pausen tog jag mer än gärna. Ska nog ut på en promenad snart sen blir det god frukost. Får se om jag ska gå ut något ikväll, är fortfarande rätt hostig men blir det inte ikväll så blir det i morgon! Hej på så länge!

L'amore vero non fa ruggine


Godnatt och sov sött! ♥


Vilken storsatsning TV4!

Oh my good vilka töser! Hälften av dem var som bortblåsta, kaxiga och övermogna fjortisar, en del var bara förmycket och väldigt få söta och vettiga. Det är såklart TV4:s nya program Mammas pojkar jag har tittat på. Hur pinsamt det här ändå är fastnade jag såklart framför TV-rutan. Det ska bli spännande att följa circusen...

Är inte detta det coolaste ni sätt?!!


En sådan pizza-automat såg jag på Palermos flygplats! Bilden googlade jag fram för jag vågade inte ta en själv när jag satt bland alla våra gäster, haha. Såg faktiskt några som beställde och ut kom fina, tunna och varma pizzor. Häftigt!

keep walking, keep walking!

Aj, vad det värker i mina fötter och ben efter en kanske lite förlång promenad. Förutom att x-antal gånger dansa nätterna långa har jag inte rört på mig mycket under sommaren och att traska så mycket som jag gör nu är jag inte van vid men det är riktigt skönt. Nu ska jag stretcha lite, sen hoppa in i duschen och efter det blir det att storhandla med syster. 

Slänger in lite bilder från en galen men fantastisk natt på SICILIEN!


 
Om jag inte minns fel sov den här natten under bar himmel i en jätteskön stor soffa på Federicos terrass. Då är livet bra!


Testa dina språkkunskaper!

God morgon!
Gjorde precis ett italienskatest på språkskolan ESLs hemsida! Där fick jag svaret att jag ungefär låg på A2 nivå. Och vad är då A2 nivå? Jo, detta:

"Medelnivå
Eleven förstår språken om än med viss svårighet utom i vissa specifika situationer. Kan tillägna sig lättare texter. Visserligen gör han fel, men kan uttrycka sig med flera fraser i välbekanta ämnen."

Känner igen mig i beskrivingen även om jag nog ligger precis precis på gränsen till just denna nivå. Kul test med bra beskriving där man kan se sin utvecklingskurva om man studerar språket i ett visst antal veckor.

Man kan göra testet i flera olika språk
här!

Hemma från ett besök hos munken


Ja som skrivet ovan kom jag för en stund sedan hem från en kväll på Munken med Johanna och hennes vänner. Det var jättetrevligt och baren/restaurangen var supermysig. Tåls att besökas igen. Nu är klockan snart ett och den annars inte så kvällspigga fröken har blivit nattuggla. Är inge vidare trött och känner inte för att sova. Tror jag sörjer mitt uppbrott med Sicilien/Italien lite...

Höst

En riktigt mysig höstdag är vad vi haft idag. Jag mötte Johanna vid halv tre och vi gick till Fräcka Frökens för lite fika och massa tjatter. Jag åt god blåbärspaj med vanlijsås och Johanna åt en nyttig sallad. Efter det tog jag två sprutor och är därmed klar med all vaccination inför resan. Något man måste göra i det jättefina vädret är såklart att traska runt i det vilket vi också gjorde. Dagens andra långpromenad runt strömmen och det är verkligen jättefint.



powerwalk, onsdag och frulle

Kom precis hem från en timmas powerwalk runt strömmen, jätteskönt men känns verkligen i hela kroppen. Nu sitter jag här och äter en rätt sen frukost. Hade glömt hur barnsligt gott O'boy var och då de svenska juicerna känns alldeles för starka får det lugnt bli ett glas om dagen. Straxt blir det att hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sedan träffa tjejerna.
 

Till alla som funderar på att tatuera sig!

Använd den här krämen till att smörja in med efteråt. Den är verkligen hur bra som helst. Killen som tatuerade mig och AK använde denna och sa åt oss att göra detsamma. Jag är hur nöjd som helst. Helt vanlig NIVEA, kostade ca 4€ om jag inte minns fel och borde nog göra detsamma i Sverige.


Ska alldeles straxt krypa ner i sängen men måste bara erkänna hur glad jag är att jag haft min blogg nu sen jag kom hem. Såklart att jag har varit glad för den innan då det är himlans roligt att kunna se tillbaka på vad man pysslat med alla dessa dagar. Men från att vara van vid att jobba sex dagar i veckan och ungefär tio timmar per dag till att helt plötsligt ha all denna lediga tid är inte det lättaste. Man kan tro att det är superskönt och en baggis vilket det också är, de första dagarna. Men det är också en ordentlig omställning. Jag ångrar mig absolut inte uatn tycker helt enkelt att det varit skönt med en extra sysselsättning.

Natti natti!


Det är inte lätt när man börjar bli gammal...

Min kära pojkvän har glömt följande hos mig:

  • En deo
  • En parfym
  • Två duschkrämer
  • En tandborste
  • Tre T-shirtar

Observera att han endast varit här sen i fredags, det vill säga i fyra dagar. Han har alltså glömt nästan halva sin packning. Han är för go ♥


En siciliansk cornetto, tack!

Gud vad sugen jag är på en Cornetto! En nybakad naturell med socker över eller kanske med nutella, eller varför inte både ock? När jag bodde utomlands kunde jag i mina tankar frossa i allt gott som fanns i Sverige. Tänk hur vi triggade upp varandra. Den ena skriker "marabou!", jag kontrar alltid med "falukorv!" och så den tredje med "kanelbullar eller saltlakrits". Men som vanligt är det "det man inte har vill man ha" som gäller.


Annars hela eftermiddagen har jag renast mina fyra kartonger som jag tog upp från källaren. De fyra blev två så jag är mycket nöjd. Den här rensningen tog sin lilla tid så hann inte med någon promenad, tar det i morgon bitti istället. Snart kommer mamma hem och då ska jag äta skogsbärs-youghurt, den godaste! Det är rätt tomt här utan Jonas. Han var tvungen att åka hem idag då han skulle jobba och spraka boll i morgon. Men vi ses på måndag igen så det är ingen fara och under veckan ska jag träffa alla mina söta och fina vänner. Hoppas ni haft en bra dag!


tisdag

Efter att ha ätit strak men god korvstroganoff har jag följt Jonas till tågstationen. Så långt hade jag kommit på detta inlägg när jag sedan började prata med Fabio. Vi har nog hunnit prata i nästan en timma vilket var jätteroligt. Pratade verkligen om alla mellan himmel och jord, allt från att dricka vattnet ur kranen i Sverige och hur kallt det är här till att 30-40 personer hade dött i översvämningar i Messina. Nu ska jag ut på en promenad och sen röja lite här hemma bland alla mina saker. Något annat vettigt hade jag inte tänkt att pyssla med idag. Ikväll är det säsongspremiär av Desperate Housewives, skitkul! Tråkigt bara att jag inte sätt dom två sista säsongerna och vips nu så är alla sex-sju år äldra. Vad har hänt?


Guidelivet, del två

Då var det dags att upptäcka denna fantastiska ö:






Vilket vi också gjorde...



Såklart jobbade vi också (och passade på att ta en nap när gästerna besteg vulkanen Etna)


Förutom utflykter, transfer, välkomstmöte, hotellservice fick vi vara airguide, det var det absolut roligaste:


När vi inte var upptagna med att jobba, vare sig det var på marken eller i luften, gjorde vi våra sysslor:



Men det var när vi gjorde detta som vi hade som roligast:







bestick bestick

Hemma igen efter en härlig dag! Fikade med bäst Emelie och Lina. Så himla kul att få träffa dom. Hoppas vi ses snart igen! Efter stan åkte Jonas och jag hem, vi gick till polishuset där jag fixade ett nytt pass och sen åt vi jättegod lunch bestående av köttbullar, sås, lingonsylt och potatis, me like! Under eftermiddagen åkte vi till Nordik och IKEA där jag köpt bestick. Faktiskt i båda affärerna. På Nordik var dom snyggare och i bättre kvalitet medan jag fick dubbelt så många på IKEA för 300 kr billigare. Vi får se vilka jag sparar. Nu ska vi göra varma mackor sedan blir det en myskväll i soffan. I morgon åker min älskling tillbaka hem till hufvudstaden och vi ses inte förens på måndag då jag åker upp till honom.


And off I go

 
Ny  åker jag till stan. Får inte glömma att ta ett nytt passfoto!

monday morning

God morgon!
Nyss ätit frukost. Älskar svensk frukost! Det är nästan det som jag saknar mest när jag är utomlands, i mat väg i alla fall. Nu tänkte jag faktiskt dammsuga, då kommer mamma bli riktigt glad. Efter det ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning för att sedan möta tjejerna på stan. Jonas ska gå och träna den hurtbullen!

Buona notte a tutti!

I kväll har det ätits Tacos, det är riktigt gott de! Såklart har vi också sett Playa del Sol, vilket alltid är lika kul. Dom driver både med oss reseledare och alla puckon till gäster som ibland dyker upp. Missförstå mig inte, de flesta gästerna är urgulliga men så finns det dom som man undrar om dom inte checkade in hjärnan samtidigt som bagaget på Arlanda...

Saknar mig gulleplutt Fabio massor! Har inte pratat med honom på flera dagar vilket känns ganska länge då vi annars pratar i stort sätt varje dag. Vi måste ringas på Skype snart men så länge skickade jag i väg ett litet inlägg på FB. Hoppas han förstår min bebis-italienska ;) 


Nu ska älsklingen och jag lägga oss i sängen och titta på Änglar och demoner. Har hört att den är lite sissodär och kan vara svårt att hänga med i men vi ger den en chans.
Natti natti!


ännu mer till mig




En kofta och en tröja, från Gina Tricot.

Tjolahopp


Vi struntar i soffan för ett tag och åker och handlar!

Couch potato

God morgon söndag!
Nu känns det som jag bott i soffan sedan jag kom hem. Visst kan det vara hur skönt och mysigt som helst att bara slappa i soffan men nu börjar jag tröttna. Jag är fortfarande inte frisk och det är verkligen jättetråkigt, speciellt nu när Jonas är här. Vi skulle behöva åka ner på stan för att köpa bland annat ryggsäckar till vår resa. Vi får se hur vi gör. I kväll är visas andra avsnittet av Playa del Sol, missa INTE!

Yummie!

Lördagsgodis, kebab och film, då är det verkligen lördagsmys!

Annars på sjukfronten är det inge vidare. Tyvärr går det inte alls åt rätt håll. Sitter här och snorar och det brinner i både näsa och hals. Skulle ha varit kul att följa med Johanna och co ut men det får bli nästa helg.

Emelisa är inte längre på Sicilien...

TADA! Ser ni någon skillnad??

Första lördagen i Sverige...

Ligger här i soffan, är fortfarande sjuk och inte går det åt rätt håll heller, trist. Jonas och jag har ätit en jättegod frukost och tittat lite på flyg mellan länderna i Asien. Det ser ut som att det blir några dagar i Bangkok innan vi åker till Vietnam i två veckor, efter det tar vi flyget till Kuala Lumpur och sedan Borneo. Efter en till två veckor där tar vi flyget tillbaka till KL för att sedan spendera de sista veckorna i Thailand.
Planerna för idag är inte många, vi hade tänkt åka till stan för att handla lite grejer men nu när jag är sjuker får vi vänta med det tills i morgon eller i värsta fall på måndag. Köpa lördagsgodis ska vi definitivt göra och kanske även hyra en film. Något tips?

Kram Emelisa


från H&M till mig

Fr o m idag och tills på söndag har alla medlemmar i H&M Club 10% rabatt. Att min mamma även arbetar där sen många, många år tillbaka gör att jag har ännu mer rabatt och då måste man ju allt passa på och här är lite utav det jag fick med mig hem.


Mössa, topp, lotion, trosor och ett par mörkgrå långa benvärmare.

Straxt blir det middag med min fina syster Alexandra, hennes pojkvän Rickard, mamma och Jonas. Efter det ska vi alla sitta nermejade i soffan med chips och godis framför Idol. Med andra ord en riktig mysfredag! Ha en superkväll vad ni nu än ska göra!

Puss och kram från mig!


It's time!

  
Nu går jag och möter min älskling!


Cute.


Från
Stylebystars.

venerdiiii

God morgon fredag! Vaknade alldeles förtidigt idag, redan straxt efter klockan sju och inte frisk heller. Jätteont i hals och öra. Himla tråkigt eftersom vi har mycket att fixa med i helgen. Hoppas ett litet piller kan hjälpa mig på benen. Ska försöka sova lite till men först frukost!

Är de det jag ska bli?

Jag har alltid tänkt att jag ska läsa något med ekonomi på universitet, antingen civilekonom eller ett kanditatprogram med inrikting mot marknadsföring men det finns en annan sak som jag också är barnsligt intresserad av. Det är nämligen flygplan och allt som har med det att göra. Kanske lite oväntat och något man inte direkt tror om lilla mig. Så det jag är lite nyfiken på är att bli flygledare. Vad sägs om det?

soffmys, nyklippt, halsont och Idol

Sitter just nu, som nog många andra, i soffan framför Idol och blir så avis, skulle också vilja sjunga som dessa töser. Ja ja, i nästa liv kanske. Annars har jag fått ännu ondare i halsen, usch så tråkigt. Vill vara frisk när Jonas är här. Hämtar honom i morgon halv två, yey!


Ny friserad!


Idag rök minst 15 cm av mitt hår. Tommy är jätteduktig så jag är supernöjd. Behövde verkligen göra något med håret och att det blev den frisyren som alla klippte för ett år sedan gör mig inte ett dugg! It's cute!

Guidelivet, del ett

Efter att ha tagit student och jobbat ett tag var livet hemma rätt trist. Den åttonde april 2008 åkte jag till Barcelona tillsammans med ungefär 130 andra svenskar, danskar och några få norrmän för att gå Skandinaviens största reseledarskola, Service & Co. Hur galet rolig vi hade kan inte beskrivas, det måste upplevas. Vi hade ett späckat schema där vi hade lektioner på förmiddagrana och eftermiddagarna samt oftast någon form av aktivitet på kvällarna. Månaden var full med shower som vi skrattade ihjäl oss åt (och såklart också medverkade i) till "föreläsningar" där många tårar fälldes. Här kommer några få bilder från den absolut häftigaste månaden i mitt liv!







torsdag och första oktober

Det är redan första oktober! Tiden rusar verkligen fram. Jag har precis bytt ut trettiogradig värme på Sicilien till regnigt höstväder i Sverige så att jag fryser som en tok är inte så konstigt men jag tycker det är rätt mysigt. Sitter med tjocka tröjor och dricker varm O'boy. Hade hoppats på att vakna frisk och kry idag men icke, fortfarnde degig och halsont vilket är rätt tråkigt. Ska ta det lugnt i några timmar och i eftermiddag ska jag gå till frisören. I morgon kommer Jonas hit, finally! Längtar massor! Då vill jag såklart vara helt frisk. Vi har mycket att stå i innan vi åker till Asien. Det ska handlas och planeras i mängder. Ha en mysig dag!