Stress

Imorgon är det äntligen dags att åka till Alperna. Har knappt bröjat packa och har massa saker som jag måste fixa på stan så lite stressigt är det men kul ska et bli! iPoden är proppad med allt från Imperiet och Ebba Grön till Magnus Uggla. Nu måste jag slänga i mig lite mat sen ta bussen ner till stan!
puss. 

Go' Jul kära vänner!

Idag är det äntligen julafton igen! Lugnt årets mysigaste och bästa dag. Eftersom det är brist på snö och jag har jobbat på förmiddagen så har julstämningen saknats men nu såhär fremåt kalle-tiden är dne på sin plats. Måste säga att jag är väldigt besviken på att det inte visas någon Svensson Svensson ikväll. Dåligt av SVT! Jag får ta och roa mig med annat istället, typ Karl-Bertil Johnssons jul eller något. Ikväll kommer Pelle hit. Ska bli skojsigt! =D
Ha en mysig jul allihoppa!

image246

=D

HippHippHurra för idag är det Emelisas födelsedag!

=D

Nu ska jag alldeles strax åka iväg med mammie och handla allt jag behöver för att göra min födelsedagstårtor. Inte många dagar kvar och mycket ska jag göra innan så tiden känns tyvärr lite knapp men det ska nog gå!

image245

Snart kommer du hem gumman!!

gäsp

Nu är jag så trött att jag säkert skulle kunna somna stående! Men det får jag inte! Måste hålla sig vaken så man kan somna tidigt =) Har precis kommit hem från stan och glömde köpa hårfäg som jag tjatat så mkt om. Försökt ringa Evert har jag också gjort men kommer inte fram "just nu kan du inte nå det önskade numret...." Nähe,slipp då!
Imorgon är det Lucia men inte blir det någon mysig frukost i soffan framför Lucia-tvprogrammet. Börjar jobba så tidigt... som vanligt =P

Julkalendern


Imorse hade jag julkalendermaraton. Såg alla sex avsnitten som jag missat. Jag tycker faktiskt att den var bra =) Den innehöll det som en julkalender ska innehålla, julstämning.

En liten orangetott!

Nu har jag äntligen varit hos frisören. Blev jättenöjd! Han la i en massa blonda slingor så nu är håret lite oranget. I lördags var jag ute med några från jobbet. Först var vi hos Lovisa sen bar det av till Palace. Kvällen var riktigt rolig och mycket gott att dricka blev det. Har precis kommit hem från Emelie. Det var kul att träffa henne igen och bara sitta och prata lite. Åt gröt gjorde vi också, lite adventsmys.

första december

Åh så mysigt! Min favoritmånad! Om 16 dagar är det min födelsedag =) och efter den är det bara en vecka kvar till julafton som måste vara årets bästa och mysigaste dag! Fyra dagar efter jul åker vi till Alperna! Kan inte bli en bättre månad! Får inte glömma att se julkalendern!
pussis!