matmatmat

Åhh, jag är så hungrig! Satt med departuren och nästa veckas schema så lunchen bara försvann iväg. Vet heller inte vad jag ska äta, inget här som lockar så värst mycket för tillfället. Är sugen på falukorv, ostkaka, potatissallas (K:s) och allt annat supersvenskt man kan hitta. Det var samma sak igår kväll, jag var hungrig men inte sugen på något speciellt, inget som lockade. Det blev Mc Donalds... Jag tror att min "lunch" kommer sluta med en Mars-glass för 2,60 euro. Sjukt dyrt, 30 spänn för en liten pytteglass. Ikväll, kanske vid åtta-tiden, ska jag ut och äta med Jonas då vill man såklart vara hungrig så länge kan jag INTE vänta! 

tihih ;)


Flygplatsdag!

Söndagar, som vanligt, spenderas på flygplatsen. Gäster åker hem och ny kommer. Lite spännande idag eftersom vi under natten ställde om till sommartid och om någon gäst skulle missa detta, försova sig och i värsta fall missa flyget... Som tur var klarade vi oss utan det! Efter den här söndagen har vi bara två(!) ankomster kvar, den 5:e och 12:e april och den 19:e lämnar sunshine Teneriffa för den här säsongen.

Snodde lite bilder från Linnea, dock från några veckor sen men kan inte direkt säga att söndagarna är så vidare olika varandra =)



fredag fredag

Ikväll är det fest! Team Sunshine ska upp en våning och hem till Kaare. Innan festen börjar ska jag, Ellen och Kaare laga lassange. Tror det blir mest han som lagar men själv har jag tagit på mig ansvaret att göra salladen. Ganska simpelt. Vädret är btw super! Har legat vid poolen ett par timmar och lite smått börjar sommarens bränna äntligen komma tillbaka. Me like!
 

RUBRIK

Ibland är vi hemma och sover, trötta efter dagens arbete, kanske ser en film eller ett par avssnitt av Grey's men det vi gillar bäst är just detta:


   
  
   


Stranden, våfflor och poolen

På mitt schema står det idag, som alla andra onsdagar, LEDIG och gud så skönt det är. Började dagen med två avsnitt Grey's Anatomy sen vid 11-tiden gick jag ner till stranden. Framåt lunch ringde Linnea mig och frågade om jag inte skulle med och äta våfflor, våffeldagen till ära.  Det blev två frasiga med jordgubbsylt och grädde, yummie! Jag åkte med tjejerna tillbaka till kontoret/vår bostad och la mig med Emma, Linnea och Ellen vid poolen. Lite småbränd efter en dag med sol och fint väder sitter jag nu på kontoret och surfar. Ikväll blir det förfest hos Linnea med våra kära kollegor Bravo Tours och om jag får gissa så avslutas kvällen med några hockey på vårt alledles egna guidehak Viking...


Visst lever jag fortfarande

Dåligt uppdaterat, jo jag vet. Har inte hänt så jättemycket mer än att vi blev utan ström här på kontoret. Fick en generator som var på under vissa timmar. Dock ej lördag e.m och söndag, vilka är bland de viktigaste dagarna för oss då vi har ankomst på söndagar.

I fredags var vi ute, det var skoj! Hoppas Linnea lägger upp lite bilder snart men så länga har jag snott en från Sofie =)


hej sverige

Imorgon lämnar jag Tenerife för en snabbivisit i Sverige och Malmö. Jag ska på ekonomiutbildning inför sommaren på vårt huvudkontor. Det  ska bli kul MEN kallt! Jag har inga vinterkläder! Har lånat en vårjacka av Linda, bättre än inget men vi får hoppas att jag inte fryser ihjäl! Ikväll blir det melodifestivalsfinalen på Göta Kanal. Ciaooo

i väntans tider

Har jobbat klart för dagen men väntar på att kl. ska bli 18.00 då servicetelefonen stänger. Efter det ska jag hem och packa en väska inför morgondagen. Jonas och jag är nämligen lediga och såklart hoppas jag att det blir sol så vi kan gå till stranden. Skulle så gärna vilja hinna med att shoppa lite nytt också, en bikini tack. Får försöka deala till mig en tur upp till Santa Cruz under eftermiddagen. Får se hur sugen herrn e på det... Kanske om jag står för middagen ikväll? =)

Blåmärkerna på sidorna av min rumpa är INTE snygga och verkligen inte små. Stora som kytnävar och värker som om någon skulle slagit mig med ett par rejäla sådana. Blir snyggt på stranden =P



 


TEAMDAG 3

Igår hade vi, Bravo Tours och Falk Lauritsen en gemensam teamdag. Dagen började med en stor och god frukost på Bahia Principe, ett utav våra bästa/finaste hotell. Efter det blev vi upphämtade i jeep och minibuss och åkte till kontoret för fyrhjulingar. Det skulle nämligen åkas fyrhjuling! Jag och Kaare åkte tillsammans och han fick faktiskt äran att köra hela tiden och lovade att han skulle köra stilla og roligt. I början tyckte jag det var jätteläskigt men sen blev det bara roligare och roligare och det där med stilla og roligt försvann helt. Under hela "åket" satt jag och kunffades mot järnrören som man kunde hålla i sig i så idag har jag stora svullna blåmärken som gör så jäkla ont på varje sida av rumpan, men det är väl sådat man får räkna med när man ger sig ut på äventyr?! Trötta, smutsiga och småhungriga åkte vi ner till hamnen för att ge oss ut på Freebird ONE 4 YOU, en katamaran. Där solades, åt och dracks det till partymusik. Sen bar det va hem för att duscha och göra sig fina till middagen på restaurang Pompei. Till mat blev det baguett med oliak gojs på, pasta och tillsist kycklick med bakad potatis. Jättegott! Kvällen fortsatte för dom flesta på Viking men jag och Sara som skulle jobba tidigt idag avslutade kvällen. Måste säga att jag är väldigt nöjd med gårdagen och det var en väldigt bra kompott av aktiviteter!

I morgon är jag ledigt, LÄNGTAR!!!!

work work

Gosh, vad jag är trött! Som vanligt... Det är rätt lite att göra idag på kontoret, för lite. Det har varit ganska lugnt nu de sista veckorna och i början var det skönt men nu börjar det faktiskt bli ganska segt. På onsdag har vi teamdag, eller internutbildning som man så fint säger och på fredag är jag ledig. Skönt! Idag är det annars väldigt mulet här men det gör inte så mycket, vi hoppas på fint väder på onsdag och fredag istället.

Annars så saknar jag Sveirge ganska mycket idag. Saknar mamma, mina söta vänner, godis och såklart svensk frukost. Gud vad jag saknar svensk frukost. Ni har det bra där hemma ska ni veta!

Nu ska jag skriva testamente, jobb testamente. För den här säsongen. Kul.