Flygplatsdag i morgon!

Då var ännu en lördag avklarad och det betyder att det är söndag och flygplatsdags i morgon. Jag har, för ovanligehtens skull, ingen departure utan åker ut till flygplatsen lite tidigare. Efter arrivaln har jag välkomstmöte. Tycker tyvärr inte att vm är så jättekul, främst nog för att jag knappt kan något om Teneriffa. Har koll på min bokning, det är nog det. I morgon åker Kolan hem =( Usch nu börjar det igen! En efter en åker hem och vidare och till slutet är det bara jag, Linnea, Ellen, Emma och en ny tös som kommer till oss tomorrow. Nu kommer Jonas och hämtar mig så ska vi åka och handla kvällsmat. Blir kyckling och sen vill jag nog ha fruktsallad med grädde som finns kvar från när vi gjorde pannkakor.

=)

trötter, ledig och pancakes!

Gud vad jag är trött idag. Konstigt eftersom jag har sovit precis som vanligt och inte varit ute sent om kvällarna. Igår var jag och Jonas lediga. Först gick jag och handlade en jättefrukost sen blev det stranden i några timmar. Efter det var det dags att gå hem och storstäda. Vi soppade, torkade golven och plockade ordning. Jonas lagade jättegod köttfärsås som jag åt mig proppmätt på både igår och idag, =D. Ikväll blir det minsann pannkisar med sylt och grädde, mums!  


Karneval

Idag ska vi på karnevalen i Santa Cruz. Ska bli skojsigt! Åker om ca 10 min med Kolan buss. Ska nog sprinag upp och hämta lite mer pengar!

Blir så sjukt sugen på semlor.. Dom är ju på alla bilder överallt... förutom här på teneruff =(

På resande fot...

Im burned, not burned as in dumpad men burned. Ont gör det, i ansiktet. Ganska kostigt eftersom jag bara låg i solen en timma på lunchen. Men men annars har jag det bra! Skulle gärna vilja ha min dator, kamera och iPod tillbaka, det skulle förgylla mitt liv ännu mer här på Teneruff och jag skulle inte behöva vara så rastlös när jag för en gång skull är hemma.

Snart ska jag ut och resa också, till Malmö. Söndagen 22:e mars åker jag på ekonomiutb. på vårt huvudkontor. Ska bli trevligt. På onsdagen åker jag tillbaka ner till Teneriffa. Blir en tiotimmars resa från Köpenhamn med mellanlanding i Berlin, fun. Den 19:e april stänger vi ner Teneriffa för den här säsongen. Då går flyget till Arlanda för min del. Dagen efter, den 20:e, åker jag tillbaka till Sicilien!!! Då från Arlanda med mellanlandining i Köpenhamn och Milano för att sedan nå mitt slut mål Palermo.

gambler

Igår kväll var jag och Jonas och åt på Pompei, köttet var jättegott. Efter det åkte vi till Los Cristianos och gick in i en spelhall och spelade bilspel hehe. Och jag måste bara berätta att JAG VANN!!! Hela tiden. Så det så! Men när vi kom hem och frotsatte med spelkvällen förlorade jag hela tiden.. både i kort och backgammon.. illa!

På lördagar har vi alltid sovmorgon men morgonpigg som jag är har jag varit på kontoret sen kl nio. Nu är jag nästan klar med dagens arbete, skönt =)

and so she's back.

Sorry för dålig uppdatering men Fröken Jensen har varit sjuk. Första dagen på jobbet den här veckan blev igår, torsdag, och inte måndag som planerat.

Natten mellan söndag och måndag fick jag feber, nog rätt hög, mådde illa, hade ont i magen och sov inte många timmar. Har haft ont i magen (ungefär som mensvärk) till och från i nästan en månad så Jonas tvingade mig att åka till sjukhuset, vilket var lika bra. Där fick sjuklingen dropp, ta prover, åka rullstol, ligga och vila, röntagas och undersökas tills svaret kom att jag hade en infektion i livmoder... =/ Nu får jag medicin och febern och värken är borta, skönt!

Ikväll blir det förmodligen middag på Pompei sen ska jag slå Jonas i bilrace, eller vad man nu kallar det =)

Tjingeling


rock it girl

Tro det eller ej men jag och Linda soppade banan på Göta Kanal igår. Gästerna, och vi, var supernöjda med kvällen. Vid halvtolvtiden gick vi hem och sadlade om och gick till Viking. Efter att ha varit där ett tag började ett liveband spela, rock. Så sjukt bra!! Jag och Linnea dansade loss rejält (om man nu kan kalla det dansa)!! Min nya sockersöta klänning, wich i love btw, kanske inte var den ultimata utstyrseln för kvällens rock men riktigt roligt var det ändå! Idag, huvudvärk...

En hatt på mig kanske och jag hade varit nöjd?


thank god its friday.

Imorse vaknade jag tidigt, innan sju. Skulle inte upp förens straxt efter 8 så det ni kära vänner kändes lite segt. Igår var jag och Satina en sväng på Zara, köpte en jättefin vit klänning med svart mönster. Något att ha på sig ikväll kanske? Men innan det blir något partajande så har jag och Linda dansafton på Göta Kanal. Har inte haft den "utflykten" tidigare men har ätit maten och den är god. Nu ska jag gå och köpa mig lite frukt sen jobba viadare. Tjingeling!

Aj aj aj

Min lediga dag igår började wonderful.. Flera timmar i solen på stranden med min lilla bok men sen när jag hade varit hemma och skulle gå och träna fick jag så sjukt ont i magen, någon form av mensvärk antar jag. Hade ont hela kvällen plus hela natten så med tre timmars sömn i natt är jag inte lite trött idag... Men men not much to do!


tisdagtisdagtisdag

När man varken har en dator eller iPod längre så får man sysselsätta sig med annat när man är hemma. Jag har faktiskt börjat läsa en bok, Tusen strålande solar av Khaled Hisseini. Än så länge är den väldigt bra, gripande och hemsk på flera sett. Imorgon är jag ledig, själv. Tänkte ha en riktgt härlig dag och tillbringa flera timmar på stranden (om vädret tillåter), träna och kanske en liten shoppingtur på det. Jag och min bok, såklart. Nu ska jag fortsätta jobba...


fröken statsminister

Okej... Linnea klagar på att jag uppdaterar min blogg förlite och vi har nu kommit överens att jag ska skriva ett hör och häpna politiskt inlägg! Först tyckte hon att jag skulle skriva om valet i Sveirge (som nu var för några år sedan...) och hur jag tyckte det hade gått. GÄSP! Men nu befinner jag mig inte så värst mycket i Sverige så det kändes inte så lätt.. Istället blev det ämnet förbjuda tiggare och det får bli lite ur mitt perspektiv...

Det finns inget som irriterar mig mer än alla dessa inkastare, vars arbeta värkar gå ut på att "tigga", tigga och be att man ska komma in för en drink eller en bit mat. Varenda gata, vartenda hörn finns dom och tjatar på en så man blir tokig. En inkastare/tiggare får mig mer att gå där ifrån/inte ge något än någon som inte säger något alls. Ni vet om man går till en restaurang och ska titta lite på menyn och så springer någon fram och nästan drar in en. Då vill man inget annat än att gå därifrån. Det är ett irritationsmoment. Men om man ska förbjuda tiggare? Jag kan inte säga att jag tycker att det är något vidare trevligt med dom men folk kan väl få göra som dom vill. Tycker att det är allmänt irriterande när vi ska hålla på att förbjuda allt hit och dit, vad det än gäller. Vill man ge något till en tiggare så är det upp till en själv. Vi är inte dagisbarn som behöver regler för allt vad man får och inte får göra. Men å andra sidan så ser det inte och är inte trevligt med dom. Men vad gör vissa inte för att överleva? Själv skänker jag hellre till olika organisationer än att ge någon på gatan...


Hahah Linnea nu är det din tur =P

Flygplats

Ännu en söndag avklarad. Söndagar = flygplats. Gamla gäster åker och nya kommer. Har gått väldigt bra, hade också välkomstmöte för första gången på väldigt, väldigt länge. Gick också bra, det var bara 4 norrmänn som kom så vi hade en liten men trevlig pratstund. Nu sitter vi här och väntar på resten av teamet. Ska åka och äta på något hotell =)

Ses,

polisrapport...

God morgon!
Gud vad trött jag är. Konstigt eftersom jag somna redan innan kl 23.00. Igår, förutom att jobba som vanligt, var jag och Satina på polisstationen. Vi skulle hämta ut polisrapporten som vi gjort efter vår inbrott. Satt där i över en timma utan att något i den s.k. kön ens rörde sig. Lite tur i allt elände hade vi då Angel(som jobbar där) kom och lät oss gå bakvägen in och förbi kön. Finally fick vi våran polisrapport! Har varit i kontakt med vårt försäkringsbolag och jag kommer nog få tillbaka allt. Annars blir galen. Känns redan skit att ha blivit av med grejerna och skulle jag inte ens få tillbaka dom så känns det ännu pissigare...

Nu sitter jag på kontoret och ska alldeles straxt börja för dagen. Idag är det departuren som ska göras klar och sen har matlåda till lunch, för ovanligheternas skull, köttfärsås och spaghetti som Jonas gjorde i går, gott!


Ge mig mina saker tillbaka!

Satina ringde mig igår när hon kom hem och sa att allt inte kändes helt ok i vår lägenhet, kändes som om någon hade varit där. Hon frågade var jag hade min laptop och sa att den ligger på köksbordet. "Nee, Emelie det gör den inte.." Faan! Åkte hem till Satina och tänkte att aja nu är min data, iPod och kamera borta men det är bara materialistiska saker... Det löser sig, det finns försäkringar. Så jag är rätt lugn men när jag kommer hem och går in i mitt rum så brister det. Blir helt hysterisk och börjar störttjuta. Min gardeborb och lådor är öppna och saker är inte alls som det ska vara. Känns så äckligt att någon har rotat i mitt rum bland mina undekräder. Vill inte alls gå hem, känner mig tusen gånger tryggare utomhus än innomhus...