natti natti

Innan jag gick på fyspasset igår var jag och Chrille och käkade på spicy hot. Var jättegott men riktigt starkt, trots att vi tog mild. Måste få alla hans bilder från Bad Gastein, dom är mkt bättre än mina plus att det finns en hel del roliga filmer. Blev inget 6-22 för mig idag, inventeringen blev inställd så jag gick hem vid tre istället. Är sjukt trött så jag ska nog ta och lägga mig i sängen och titta lite på TV. Vilket betyder gå och lägga sig och somna efter två sek så god natt!

image276

Idag har jag gjort lumpen

Jepp, det är så det känns. Har varit och tränat ett fys-pass på nautilus för första gången och det var bland det värsta jag gjort i hela mitt liv. Jäkligt kul, men tungt som fan. Känner mig som en spagetti i hela kroppen. Men jag fick helt klart godkänt även om de andra presterade bra mycket bättre än mig.

Nu måste jag gå och sova! Upp tidigt imorgon. Pusspuss

fegis

Imorse, när jag gick till bussen vid halv 6, var jag sjukt rädd. Sådär rädd som man kan vara när man har sett en skräckfilm. Tittar bakåt hela tiden och tror att någon följer efter. Usch, inge kul! Får hoppas på en modigare jag imorgon.

På torsdag blir det en riktig långdag. Ska jobba 6-22 eftersom vi ska inventera. Men för att göra dagen ännu roligare tänkte jag försöka övertala fröken sipsa om att gå ut. Har inte varit ute en torsdag sen i somras och då hade vi jäkligt kul.

Inte nu i helgen, men nästa, blir det storkalas! Min Evert fyller tjugo och då ska vi parta till det ordentligt. Ska bli riktigt skojsigt!

image275
Johanna och jag på kräftis i somras!

72 dagar kvar

Idag är det 72 dagar kvar tills mitt äventyr börjar och jag åker till Barcelona för att gå reseledarskolan. Vet inte om jag tycker att 72 dagar är långt eller kort. Ibland känns det hur långt ifrån som helst och ibland känns det mer som "Oh, jävlar jag åker ju snart". Det ska iaf bli hur kul som helst och jag längtar massor. Lite läskigt såklart men det känns 110. Och 110 ska det kännas, då är det rätt. Nu ska jag följa med mamma och handla på världens bästa ICA Maxi sen ikväll blir det träning och genomgång med en PT.
Ha en mysig söndag!


jag dansar aldrig nykter

Igår, på förfesten hemma hos G, spelade vi singstar och guitarr hero. Båda två gick väl lite sissodär för min del, var inte det lättaste att komma ihåg vilken färg som var vart på gitarren. Men jag hade skitkul ändå och det tror jag alla hade. Runt ett nångång betsämde vi oss för att åka ner till stan men eftersom vi skulle få vänta över en halvtimma på taxi så blev det en rejäl promenad. Men det var kul det med! Väl nere down town splittrades vi och jag och emelie hamnade på Otten.


image270





 




















image273

image272

image274


sex and the city

Idag slutade jag jobba redan vid 12, kändes skönt. Efter det blev det en långpromenad och lite solning. Har tagit det lugnt hela eftemiddagen framför tv:n och Sex and the city-boxen. Det är så himla bra, kan sitta och se hur många avsnitt som helst. Men nu kände jag att det smått började bli dags att göra sig iordning för kvällen. Blir förskiva hos G där det ryktas om att singstar ska spelas. Ska  bli skojsigt!

image269

friday night live

Har tidigare varit rätt skeptisk till spinning men mot alla odds så satte jag mig idag på cykeln och deltog i ett spinningpass och så fel jag har haft. Det var skitkul! Efter det blev det thaimat från spicy hot. Var riktigt gott. Sedan har kvällen spenderats framför TV:n. Har sett På spåret och jag måste bara berätta att jag kamma hem en tiopoängare i momentet "vart är vi på väg", efter det blev det Robins och jädrans vad kul det är.
Nu ska det spelas lite alla mot en!


likhet mellan män och snöstormar

Haha, det här var ett lite halvkul skämt som lyser upp en regning och kall fredag.

- Vad är det för likhet mellan en man och en snöstorm?
     - Du vet inte när han kommer, hur många cm det blir eller hur länge det varar.

vårjacka

image268


Godmorgon, godmorgon! Är ledig idag och det måste jag säga känns väldigt skönt. Tänkte hinna med att tvätta, träna och plugga lite teori. Såg den här jättefina jackan för 598kr på
H&M:s hemsida och tycker att den skulle hänga bra i min garderob tills våren kommer (och sen, såklart, på mig).
Nu är det dags för frukost. Ha en mysig dag!



Försoning.

Har precis kommit hem från bion och det blev, som sagt, filmen Försoning. Skulle gärna vilja skriva och berätta vad den handlar om men är rädd för att avslöja för mycket så istället gör vi så att vi länkar vidare till SFs hemsida, där det står lagom mycket om filmen. Tycker iallfall att det var en av de mest berörande filmerna jag sett. Den var väldigt annorlunda och inte alls som andra. Filmen var rätt sorglig och egentligen så gillar jag inte sorgliga filmer utan vill hellre gå där ifrån med ett topphumör men den här var verkligen sevärd  Man får sig en tankeställare, som ibland kan behövas, om hur det var förr och hur man ska ta vara på det man har. Att man ska passa på och aldrig vänta eller strunta i något. Speciellt när det gäller människor man tycker extra mycket om. Rätt klyschigt men så sant så.Ta och tanka ner filmen och se själv. Av mig får den iallfall ♥♥♥♥ !
Nu ska jag gå och sova! Natti natti!


Biodags!

image267


Ikväll ska jag på bio med mormor. Vi ska se Försoning med Keira Knightley. Ska bli jättekul, det är så mysigt att gå på bio. Plus att man får äta en massa godis =)




usch


image266
Jag tycker att det är sorgligt, sorgligt när kända människor dör. Känns overkligt. Snygg var han också, det är ju typiskt. Och ung.


jag har gjort det

Med hjälp av världens bästa iPod har jag idag städat mitt rum (och med städat menar jag inte dammsugit och torkat golven, utan en riktig storstädning med rejäl rensning av div. saker.). Så jag får börja med att tacka Kent, The Killers och Håkan Hellsträm för all hjälp på traven. Jag hatar att ha stökigt runt omkring mig men ändå plockar jag i stort sätt aldrig undan. Konstigt men sant. Självklart tar jag ett varv med dammsugaren då och då men oftast är de det enda. Har ingen aning om vad det var som fick mig att gå från tanken jag borde till handlingen jag gör det. Men, efter en himla massa timmar och flera påsar fulla med skräp, var jag klar! Känns så jäkla skönt.

... och här är resultatet:
 image264  image263

...och de nya sängkläderna


personalfest

I lördags var det personalfest för hela Maxi-huset i Flygeln. Måste säga att det var riktigt trevligt. Var en lagom blandning av mat, dans och underhållning. Hade bestämt med Sofia att träffa henne efteråt men pga av det flytande intaget (för oss båda) sprack planen.

image261

sängmys

Var på stan med mormor idag. Köpte det här påslakanet på Åhlens med ett extra örngott till. Nu ska jag ta och plugga lite teori, sen ska vi se om jag kan vara så där duktig att jag åker och tränar med mammi. image258

it's so hard

Förstår inte hur det kan vara så svårt!!! Iallfall för mig, tycker alla andra klarar av det utan problem. Det går inte en dag utan att jag sticker fingrarna rakt ner i godispåsen. De senaste tre åren har jag gått upp nästan 10kg!!! Sjukt - men sant. Men genom att vara ägare av två träningskort har jag bestämt mig för att kämpa på. Mitt mål är att vara nöjd i april (när jag åker). Så wish me luck! =)

Bad gastein-bilder

I natt drömde jag att jag klarade av att åka de blå backarna i Bad Gastein. Kanske betyder att det är dags för bilderna att läggas upp... =)

Påklätt
image247

Kung i barnbacken
image248

Lunch, spaghetti och köttfärsås - ett måste!
image249

Innan pubrundan...
image250

På pubrundan...
image256

Nyår
image251

Krille och Sportgastein
image252

Picknick
image253

Stjärtlappsrace!
image254

Picknick
image255

Silver bullet
image257

söndag

Snart är det dags för frukost. Är rätt hungrig så det ska bli gott. SKa ta tåget hem vid 2 idag. Missar tyvärr Felix 5- årskalas men får ringa och sjunga lite för honom. Ikväll ska jag göra ett test på Nautilus där man mäter fett och sådant. Ska bli sännande. =)

Ha en mysig dag!! 


äventyr

Har blivit riktigt kass på det här med bloggande. Tänkte lägga upp bilder från Bad gastein men det har inte blivit v och nu är jag hos pappa så bilderna får vi vänta med tills på söndag. Kan istället berätta att den 8:e april går ett flyg till Barcelona med mig ombord. Ska nämligen gå en reseledarutbildning där i en månad. Sen kommer jag hem i maj för att sedan åka iväg till något varmt land och jobba. Man har något som så fint kallas jobbgaranti på villkoret att man klarat av kursen, vilket jag har planerat att göra. De flesta åker iväg och jobbar direkt efter en vecka och några får vänta lite längre men aldrig mer än tre månader. Ska bli riktit spännande och kul =D


Bad Gastein

Nu är vi hemma från ett asgrymt Bad Gastein! Har verkligen varit skitkul, massa snö och massa sprit! Måste ta och lägga upp en jädrans massa kort imorn! =D