Vem var den första som satt på en vattenspolad toalett?

Elizabeth den förste år 1596 (det var hennes gudson James Harington som tillverkade den)

Helgen

Hemma från jobbet efter en helt okej dag. Trivs jätte bra och har kommit in i allt, känns riktigt kul. I eftermiddag bli det smikning på Make-Up Store för min del, sen Tacos hos Evelina och tillsist hamnar vi väl någonstans ute i vimmlet. Men först lite bloggande och vilande.

Imorgon blir det kanske utgång igen, hoppas det i alla fall. Man måste passa på medan man är ledig.=)

Pappa messa och frågade om jag ville komma och hälsa på honom nu när han var i Nyköping så jag kanske åker en sväng dit på söndag eller måndag. Ses ju inte så jätte ofta och jag jobbar nästan hela sommaren så det är bäst att ta tillfället i akt.

Villa verkligen ta och beställa någon av de där t-shirtarna från Junk Food men tyvärr väntar jag fortfarande på svar om frågor kring storlekarna. Men snart så!!

Nu tänkta jag krypa ner i sängen och vila lite =)
Tjingeling


Surpuppa

Alla dagar kan inte vara great och idag är det en sån som man helst av allt skulle vilja slippa. Är på dåligt humör, makaronerna blev överkokta, är rastlös och irriterad på tanken av att jag vet att jag måste städa. Bläää. Men ska snart träffa Johanna och då vänder nog mitt känslomässigt instabila beteende. Tror nog att sena kvällar-tidiga mornar kan ha något med mitt humör att göra. Inte bra att bara sova 5 timmar om natten. Nu när jag jobbar börjar jag oftast kl 6 och då måste jag gå upp redan vid 5, så skärpning med att gå och lägga sig efter 12!




Midsommar

Midsommar firades på en ö i regn och rusk men det var mycket roligt!





Junk Food

image105

Sitter och spanar in alla supercoola t-shirtar på 80sTees.com. Tänkte köpa mig en från Junk Food, en Little Miss. Dock finns det så många olika tryck att välja mellan så valet är inte det enklaste. Men tills imrogon ska jag nog ha bestämt mig för en.


image106

image107


Happy

Snart midsommar! =) Ska blir riktigt kul, hoppas bara på fint väder! 30 grader och sol skulle vara perfekt men det kanske är lite väl för mycket önsketänkande.

image100

Snart kommer fröken till vänster och käkar lite lunch här. Tänkte laga köttfärssås och spagetti, funkar alltid.


Sagt under dagen...

Emelisa: "Jag har ont i halsen, fast inte ont men det smakar äckligt fast det gör ont uppe i örat."

Evelina: "Oj, här har jag en till kondom!"



Evelina håller kameran med tån.
Evelina: Kolla
Båda skrattar....
Emelie: Det var inte ens kul.
Evelina: Jag vet.

Måste ta vara på solen!

Idag har jag haft lite ont i halsen och vi vet att man då inte bör vistas allt för mycket i solen. Dum som jag är, har jag ändå spenderat hela dagen i solen på min gräsmatta. Eftersom det blåste och inte var så jätte jätte varmt tror jag inte att det kan ha varit så värst farligt. Man kan ju inte ligga inne en hel dag när vädret håller i sig, man måste ju som sagt passa påi det här landet. Gnäller jag om ihållasittande halsont om ett par dagar så får jag helt enkelt skylla mig själv. =)


Evelina och jag är så sjukt bra på TP!

Sommar söt

La undan en jätte söt klänning på Indiska igår. Den var verkligen jätte fin. Men varför köpte jag den inte då? Jo för den kanske var lite för stor, fanns ingen small kvar =(. Men ska åka dit idag igen och prova, den var ju så gullig och somrig. Perfekt till midsommar!

Snart kommer Emelie hem =) Ska bli kul att träffa henne igen! (L)


Ny köpt

Måste bara visa vilket sött linne jag köpte igår på Veromoda =)

image104



Nu bär det av till mormor!!

This is me...

Heter Emelie, är 18 år och fyller 19 sist av alla. Född, uppvuxen och bor i Norrköping men ska se till att röra mig härifrån om ett tag. Vill se världen och hitta min alldeles egna drömplats där jag kan spendera min tid med dom jag vill spendera den med. Noll tolerans för falskhet och skitsnack. Kärlek däremot kan man aldrig få för mycket av. Vänner är allt. Självständighet är det vi överlever på. Jag är och kommer alltid tvinga mig själv till att vara stark. Ingen ska få såra och/eller trampa på mig. Jag ska ta vara på stunderna då livet leker men för att kunna ha roligt måsta man ibland ha tråkigt. I filmen om mig själv spelar jag själv huvudrollen. Om tio år är jag redo att slå mig till ro och börja leva Svenssonlivet. Innan dess har jag min, kanske lite för långa, lista på allt som ska hinnas med. Jag har drömmar, men är ingen drömmare. Jag gör det jag vill när jag får tid. Skuldkänslor är något jag lätt får. Detta finns med på min lista över vad jag ska förbättra mig på. Är listan nerskriven eller är det bara något som finns i min hjärna? Vad tror du? Ett ord jag inte tål är underbar. Klingar inte alls vackert i mina öron. Varför vet jag inte och bryr mig gör jag inte heller. Älskar att prata. Är oftast väldigt öppen. Är jag det inte då är det för jag inte känner dig. Vill alltid få min vilja igenom men har lärt mig genom tiderna att det inte alltid är så det går till. Jag tror inte på Gud eller något sådant. Blir bara galen av att tänka på hur allt egentligen ligger till. Jag tycker inte om att bli bortglömd. Ring mig gärna en gång för mycket än en gång för lite. Min mormor är min bästa vän. Av allt det dåliga som har hänt mig finns det inget som jag inte har blivit starkare av. Jag har ingen aning om hur mitt liv ser ut om ett år, vart jag befinner mig och vad jag gör. Det ska bli spännande att se. Just nu mår jag väldigt bra och trivs med allt som det är. Men just nu wont last forever.

Beslutsångest!

Banken eller inte banekn?
Träna eller inte träna?
Stan eller inte stan?
Lunch eller inte lunch?
Hjälp mig!!!!

I natt jag drömde något som...

I natt har jag haft typ hundra olika drömmar. De var både konstiga och röriga. Man sover inge vidare när man drömmer så intensivt, blä. Fast jag har sovit väldigt länge så det är ju bra.
Finns en hel del som jag måste pyssla med här hemma idag, typ städa och sånt trist. Måste till banken en sväng och sen blir det att träna. Hur det nu ska gå, har inte tränat på säkert två-tre veckor.

Lika bra att sätta igång med allt nu!

På med hög musik från NRJ och fram med dammsugaren!


Längtar tillbaka...

Vill tillbaka till världens bästa studentvecka. Vi har haft så jävla roligt tillsammans och varje dag har varit helt perfekt. Ingen dag har varit den andra lik, vi har haft fullt upp hela tiden och allt har gått i ett. Fullt ös, medvetslös! Att bara få leva och inte bry sig om något annat, det är livet det! Vill inte att det ska vara slut =( Men inget håller föralltid, så är det bara och det är får vi acceptera (även om vi inte vill). Nu hoppas vi på en minst lika bra sommar!


image102

Skål!


Isbad och jobb =)

Igår var det baddags och jag som inte ville vara sämre än någon annan var tvungen att hoppa i. Det var så himla kallt och det kändes som om hela kroppen förvandlades till en isbit, usch! Men nu är det iaf gjort!


Idag har härjnan varit på högvarv när jag skulle föröka lära mig kassan på jobbet. Så mycket nummer så jag nästan sprängs. Har iaf lärt mig två PLU-nummer, bananer och färskpotatis =P
Ska nog ta och träna lite på dem.... nån som vill hjälpa mig kanske? Tror inte det va...
Är ledig tills på måndag, då börjar jag minsann redan kl. 6.


Arrividärchi ;)


Mysig tur igår

Hade tänkt att gå och lägga mig tidigt igår kväll för att ta igen mig efter studenten men så vart inte fallet. Evelina ringde och kom med det mysiga förslaget att vi skulle ut och åka en sväng. Klart var jag med på det så hon kom och hämtade mig =) Vi åkte runt lite och satt och tjattra som vanligt, det var riktigt mysigt. Mycket roligare att ses och prata än att ta allt på telefonen. Det får vi göra om!

Nu ska vi snart iväg och bada, lr sola iaf. Ska blir riktigt roligt!

För vi har tagit STUDENTEN!

Lite smått och gott från dagen D...

image91
Emelieorna innan Champangefrukosten

image92
Vår banderoll

image101
Utspring

image94
I väntan på flakåket

image88
Jag och morbror

image95
All mat

image89
Felix

image90
Busungar

image96
Mamma och jag

image97
Jag med mormor och farfar =)

image98
Evelina sötis och lilla ja

image99
Fest

image100
Weeeiiii

Mitt i veckan =)

Idag mår jag verkligen som jag förtjänar. Fast det gör inte så värst mycket, det är värt det! Har aldrig haft så här kul men tyvärr har halva tiden gått och det är inte så långt kvar tills allt är över, tråkigt nog.



image82

image83

image84

image85

image86

image87


=)

Balbilder

Här kommer de första.... =)

image72
image73image74image75

Bal

Igår var det bal och det var minsann trevligt! Shan Atci var där och var lite rolig för oss. Maten var jätte god, speciellt efterrätten.


Jag måste bli lite bättre på att lägga upp bilder på världens roligaste dagar!


Men de kommer, jag lovar! =)