utgång

Igår var dte första utgången på studenveckan! Har inte haft så kul på hur länge som helst! Riktigt lyckat, men lika kul är det iofs inte idag. Blää mår illa. Men ikväll bär det av ut igen =)


Bilder kommer =)


Betydelsefullt

Så glad att du finns Evelina, finns ingen som får mig att skratta som du. Hur hemska saker och ting kan verka kan vi alltid klämma fram ett gott skratt.




Imorgon drar det igång...

En liten uppdatering...

Igår var det utflykt med klassen som gällde. Det var jätte mysigt och vi hade riktigt tur med vädret. Sen lekte vi en väldigt rolig lek som gick ut på att alla skrev en sak om sig själva som man inte trodde att någon annan visste. Sen skulle alla gissa vem som hade skrivit vilken. Jag skrev att jag hade dansat balett och det var det inte en enda som kunde lista ut. Hihi!

Idag har jag gjort ett jätte långt IQ test. Tog en himla tid. Jaja, men det intressanta är ju vad fick jag?! Jo nämligen 110. Ganska bra faktiskt. Har gjort likande tester tidigare och fått typ 3 rätt av 10, men den här gången gick det bättre. Var lite blandade uppgifter, allt från frågor om vad ord betyder till att minnas en massa siffror. Nä, men jag är nöjd med mitt resultat. Det var kul, nu kan jag skryta att jag ligger över medel. Hihi

Imorgon bär det av till Emelis land. Mysigt mysigt! Får inte glömma bikini för jag tänker sola om det så minsann regnar!

På tisdag är det mösspåtagning, vilket innebär att studentveckan börjar! Fy tusan vad kul vi kommer ha alla dessa dagar och vad mycket det är som händer! Många fina middagar, mycket supande och en jävla massa cyklande hem mitt i natten! På tisdag ska jag också fixa mina naglar, då känner man sig lite extra fin.



Ses.


Äntligen!

Nu var jag äntligen klar med mitt SvenskaC arbete. Har skrivit en krönika om fotbollshuliganer, ett kåseri om villken sockermissbrukare jag är och till sist ett reportage om Ola Salo. Det har minsann varit kul att få skriva på ett lite mer annorlunda sätt, än bara en massa skolarbeten. Även om det här, naturligtvis, också var ett skolarbete var det mer på riktigt. Att leka journalist är alltid skoj. Eftersom jag är lite smått inne på att vandra journalistvägen så var det här ett perfekt test för mig att se vad jag går för. Vi hoppas på bra betyg, annars kan man alltid träna och bli bättre.


För min del blir den kommande helgen en förhoppningsvis lugn och skön naturupplevelse. Jag, Emelie och Tina åker i väg till Emelies land för att umgås, vila upp oss (inför studentveckan) och ha det mysigt. Vi hoppas starkt på sol i nordöstra götaland! Det ska bli jättekul =D Vi har tänkt oss en massa god mat (och självklart godis), promenader, solning och lite "tjejspel" spelande.


image71

Detta var minsann en riktigt härlig bild, bara måste dela med mig!


Nu har jag en redovisning i natur att träna på tills imorgon (om dinosaurier hihih)! 
Tjingeling badring!

Söndag

Hemma igen efter en trevlig helg i Uppsala.

Niklar har minsann lite roliga funktioner på sin nya dator, vilket kanske sågs på de tidigare upplagda bilderna. =P

I eftermiddag bär det nog av till skogen för att springa en runda. Det behövs verkligen efter en helg där man har proppat i sig en massa skräp. Mindre en två veckor till balen! Gud jag måste verkligen skärpa mig nu, måste ju kunna sitta i den förbannade klänningen!

Nästa vecka blir den sista med mycket plugg. Ska ligga i som tusan nu så här i slutetappen. Inte för att det påverkar mina betyg så hemskt mycket men riken/chansen finns ju alltid.

Tihihi

Vill ha sommar, sol och värme!

Tjolahopp

Just nu är mitt kära liv under en jätte förändring, vilket känns både kul, spännande och ledsamt. Det är bara så svårt att veta vad man vill, känslorna är så delade. Det är också väldigt stressigt, vilket gör att man inte hinner sätta sig ner och tänka efter. Självklart är det många som känner precis som jag och det är skönt eftersom man alltid har någon att prata med som förstår.

Ni betyder väldigt mycket för mig och jag är så glad att jag har er. Vi delar många känslor, både glada och ledsna, just nu. Men det bästa är att vi har så kul ihop. Det känns väldigt bra =)

Idag ska jag och niklas åka till min Pappa i Uppsala. Det ska bli trevligt, det var ett tag sen jag var där. Synd att vädret inte är det bästa så man kunde sitta ute och sola. Men inne får duga, kan ju alltid titta på massa filmer. Eller kanske ta en sväng på stan? Ja, vi får se vad vi hittar på.




image64Hotelliggaren, den kan jag verkligen rekommendera. Filmen gav mig och Emelie ett riktigt gott skratt igår!


Så det kan gå...

Självklart måste även jag kommentera gårdagen. Kan tänka mig vad det står på alla Sveriges lösedlar: fisako, total katastrof, pinsamt osv. Men snälla släng er i väggen. Alla, som Johanna kaller dom, ociviliserade länderna röstar bara på varandra och eftersom dom är typ 100 mer än oss så är vi självklart utslagna. Vi har heller inte alls samma musiksmak och tur är väl det. Vi borde verkligen dela upp tävlingen mellan öst och väst. Alla öststater som bara röstar på varandra kan ha sin egna tävling så kan vi västländare , som iofs oxå röstar på varandra, ha vår.

Dock måste jag säga att Arkens framträdande inte var ett av deras bästa, det var lite stelt och dom kan göra det såå mycket bättre. För det har vi minsann sätt. Serbiens låt var helt okej, så den var väl en värdig vinnare även om jag tycker att Ukraina var snäppet bättre. Tänk er bara Serbiens låt öppna nästa års final. Lite stelt kanske, det var mycket coolare med Lordis rocklåt. Det var minsann vad jag kallar mäktigt.

Eurovision har inte längre någon klass, tycker jag i alla fall. Det finns absolut många bra låtar med det finns ännu fler urdåliga. Och det tråkiga är att så många av dem som framträder inte ens kan klä sig. Ukrainas utstyrsel var väl inte fin men den var rolig och det var inte meningen att den skulle vara någon fin heller. Men titta bara på alla stackars killar och tjejer som ska vara seriösa. Hur ser dom ut egentligen? Georgien lyckades verkligen men de andra...nja.

Men aja, The Ark är för bra för melodifestivalen och hör inte hemma där. Jag tycker att dom är världens BÄSTA band, tusen gånger bättre än några andra! Begåvade så in i Norden! Så det så...

Party och en hel del på G

Ikväll blir det girls night! Ska bli mycket trevlig och självklart sjukt kul! Det är alltid så kul att umgås sådär massor tjejer och viktigt är det, man mår bra av det. Flera som är mer lik en själv och förstår en bättre än vad boysen gör.
Tycker om hela högen så ortoligt mycket! =D Ni är så fina och helt underbara (observera att där sa jag det, underbara!!!!!!). För det är faktiskt ett fint ord att säga till sina tjejkompisar men killar, jag vill inte höra det från er! Blä! Tihihi.. Lite för intärnt kanske.


Inga fler bilder, tack! Det räcker så! (också extreeeemt intärnt)


Hoppas matchen går bra för dig älskling! Skönt att pratas vid idag och hoppas vi kan ses på söndag! Många pussar till dig.


Imorgon får ingen levande själ missa ett så folkligt evenemang som eurovision faktiskt är. Själv är jag bänkad på första parkett hos Emelie med godiset i högsta hugg. Dock får jag inte vräka i mig det som jag brukar göra, godisflodhäst ni vet. Kunda knappt sitta ner i min balklänning, den var väldigt tajt över rumpan. Kan den möjligtvis ha växt på sistonde? För jag tror faktiskt inte att tyg krymper av att hänga hemma hos sin mormor... Aja, inte hela världen, men det är ju iofs ganska trevligt om jag under den fina balmiddagen kan sitta ner med restan av folket samtidigt som jag andas!

En riktig dunderhelg!

Först sprack mina kanoners planer inför helgen som jag tyckte var så bra, och jag blev självklart lite ledsen och sur. Men som tur är har helgen ordnat upp sig så där bra som man vill att den ska vara! På fredag ska vi ut en sväng i vimmlet och värma upp inför lördagen då det blir middag hos Emelie och ESC (HEJA HEJA SVERIGE)! Bara massor med söta pinglor som ska slåss om vem som ska sitta vart i soffan.




image62


I will always be an angelhead... hihi

MALMÖ

Det bästa på länge! Staden var så himla härlig och det var fullt med människor överallt som var så trevliga så. Vädret var kanon och konserten går inte att beskriva! Trots att fötterna värkte så vi tillslut knappt kunde ta oss fram var resan en klockren 12poängare.
Eftersom resan är svår att beskrivas i ord så tar vi det istället i bilder

  Sitter på tåget raka vägen söderut...
Fort går det och efter tre timmar är vi framme...
Nu är det bara att ta fram kartan och börja traska mot hotellet. På vägen möter vi en fin liten å som rinner genom stan...... och självklart måste den turistfotas =)
Efter att ha lämnat av oss all vår packning (jag hade en pinsamt större väska en de andra =P), bär det av ner på stan för några timmar shopping och för att få någonting i magen.
Stressig blev det minsann. Ett par timmar ville vi ju självklart ha till för att göra oss fina inför OLA och att äta kvällsmat. Men mat hanns inte riktigt med så det blev en baguette uppe på rummet.
PÅ väg till THE ARK-konserten är det fram med kartan igen.  Dock hittar vi inte lika bra denna gång, så vi frågar några snälla skåningar om vägen och tillslut så, då är vi minsann framme! Ser en liten klunga med folk utanför entren och tänker att det är ju inte så farligt, men när vi närmar oss ser vi att kön går runt huset och en bra bit till! Nu kommer vi ju aldrig komma in i tid men det går fortare än väntat.
Väl inne köps lite cider och vi ställer oss i folkmassan, som bara växer och växer.
Som förrätt, höll jag på att skriva, var denna unga man,  med en mycket speciellt röst. Moto boy kallades han, någon som har hört talas om? Men sedan, äntligen, kommer de som vi så länge har väntat på!   Ett riktigt träningspass med allt hopp och stuts gjorde att vi svetteades minst lika mycket som Ola och Jepson. Hihihii!!!!  Varenda låt var svin bra, ville inte att det skulle ta slut, vilket det tyvärr gjorde framåt tolvslaget. Fötterna värkte då ännu mer än tidigare och trötta var vi. Hem och sova gjorde vi för ingen orkade gå runt i Malmö och leta uteställen. HEeheh men glada, nöjda och lite småkära traskade vi hemåt.
Dag två hade Emelie åkt på ett nytt äventyr och lämnat oss kvar i Malmö. Trots att det var lite tomt klarade vi oss galant och shoppingdagen blev minst lika bra som den innan. Förjade med frukost på ett fik i en galleria.
Lite turistfoton tog vi, såklart!  Hihihi.
Nu värkte fötterna mer än någonsin (men vi var glada ändå, absolut klagar vi inte! ;P) och det var dags att åka hem...

Ses snart igen MALMÖ!

(L)


Imorgon bär det av...

Imorgon bär det av till en helt annan stad,
med shopping, partaj och musik på en rad.
Tåget tar oss söder ut till en konsert med arken,
och förhoppningsvis somnar vi inte i parken.
Men när fyra tjejer är i farten finns alltid risken,
och speciellt efter en kväll vid bardisken.
För där kommer kvällen att spenderas,
och skåningarna kommer att chockeras.
Efter kvällen med ett förmodat toppresultat,
blir det shopping och bakfyllemat.
Sedan är det dax att säga adjö,
till staden Malmö!



Hihihih =)