MALMÖ

Det bästa på länge! Staden var så himla härlig och det var fullt med människor överallt som var så trevliga så. Vädret var kanon och konserten går inte att beskriva! Trots att fötterna värkte så vi tillslut knappt kunde ta oss fram var resan en klockren 12poängare.
Eftersom resan är svår att beskrivas i ord så tar vi det istället i bilder

  Sitter på tåget raka vägen söderut...
Fort går det och efter tre timmar är vi framme...
Nu är det bara att ta fram kartan och börja traska mot hotellet. På vägen möter vi en fin liten å som rinner genom stan...... och självklart måste den turistfotas =)
Efter att ha lämnat av oss all vår packning (jag hade en pinsamt större väska en de andra =P), bär det av ner på stan för några timmar shopping och för att få någonting i magen.
Stressig blev det minsann. Ett par timmar ville vi ju självklart ha till för att göra oss fina inför OLA och att äta kvällsmat. Men mat hanns inte riktigt med så det blev en baguette uppe på rummet.
PÅ väg till THE ARK-konserten är det fram med kartan igen.  Dock hittar vi inte lika bra denna gång, så vi frågar några snälla skåningar om vägen och tillslut så, då är vi minsann framme! Ser en liten klunga med folk utanför entren och tänker att det är ju inte så farligt, men när vi närmar oss ser vi att kön går runt huset och en bra bit till! Nu kommer vi ju aldrig komma in i tid men det går fortare än väntat.
Väl inne köps lite cider och vi ställer oss i folkmassan, som bara växer och växer.
Som förrätt, höll jag på att skriva, var denna unga man,  med en mycket speciellt röst. Moto boy kallades han, någon som har hört talas om? Men sedan, äntligen, kommer de som vi så länge har väntat på!   Ett riktigt träningspass med allt hopp och stuts gjorde att vi svetteades minst lika mycket som Ola och Jepson. Hihihii!!!!  Varenda låt var svin bra, ville inte att det skulle ta slut, vilket det tyvärr gjorde framåt tolvslaget. Fötterna värkte då ännu mer än tidigare och trötta var vi. Hem och sova gjorde vi för ingen orkade gå runt i Malmö och leta uteställen. HEeheh men glada, nöjda och lite småkära traskade vi hemåt.
Dag två hade Emelie åkt på ett nytt äventyr och lämnat oss kvar i Malmö. Trots att det var lite tomt klarade vi oss galant och shoppingdagen blev minst lika bra som den innan. Förjade med frukost på ett fik i en galleria.
Lite turistfoton tog vi, såklart!  Hihihi.
Nu värkte fötterna mer än någonsin (men vi var glada ändå, absolut klagar vi inte! ;P) och det var dags att åka hem...

Ses snart igen MALMÖ!

(L)


Kommentarer
Postat av: Matilda

Åh, vad kul ni verkar ha haft =)

2007-05-07 @ 18:22:33
Postat av: Johanna

Vad söta ni är :)

2007-05-07 @ 18:49:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback