Cykeltur

Har, som få vet, lite cykel skräck. Eller skräck är väl att ta i rejält men jag tycker inte att det är någon hit att cykla precis. Har råkat ut får några onödiga tramp-lossningar och liknande i mina dagar. Men idag var jag och Niklas(L) ute och cyklade runt här i Linköping. Det blev nog minst en mil. Det var riktigt kul om vi bortser från att jag fick lite rump-värk. Det var ett av sommarens få tränigspass i alla fall.


Var ute i fredag. Det var riktigt kul det med. Synd bara att du inte vär där älskling pälskling. Det får bli någon annan kväll. =D Och dig med Sofia, Kom hem snart!


Tycker om mina nya gråa klänningar väldigt mycket =D


..... O, höll på att glömma  "Ja jag vill leva jag ja vill dör i Norrboååoottnen"
HAHAHA


Haaaj dåå


thinking loud...

(Vet att det här låter lite långt borta och att man inte borde bry sig om skolan så här i sommartider. Och det gör jag väl igentligen inte men har kommit på att det är juristlinjen Fröken Jensen ska söka till när hon blivit stor. Kommer säker ändra mig sissodär 150 gånger men nää det slutar nog med att jag kämpar mig dit till slut.)


Idag var jag, helt utan mamma (alltså själv =P), på banken och ordnade med min lön. Måste säga att jag var så där jätte duktig, som bara jag kan vara, eftersom jag förde över hela 4000 till mitt sparkont.


Har sovit i min mormors lägenhet i några dagar, riktigt mysigt. Skönt att få vara själv och bara titta på Tv hela dagarna. (Nästan i alla fall.) Men självklart sov jag inte ensam på natten. Usch, way to scary for me! Första kvällen sov Evelina =D och andra sov Niklas =D, men de båda lämnade mig på grund av kolmårdsresa och jobb. 
Som sagt så har jag tittat en massa på Tv. Vissa pogram riktigt tråkiga och onödiga som t ex flax och lyckochansen. Men det finns ju verkligen inget att titta på på förmiddagarna, däremot har eftermiddagarna varit fullproppade med härliga repriser som desperate housewifes, O.C och vänner! Tyra Banks show har också det tagigt upp min tid och jag bara måste säga thumbs up for Tyra!
...Och nu thumbs up for mig som ska gå och sova! Natti nati!

 

Trötter

Nu är klockan halv 7 och jag har varit vaken i två(!) timmar redan. Och ja, jag är jätte trött. Men somna om igen då! Det kan man ju tycka men det är inte alltid lika lätt som det låter =P Hehe. Inte så mycket att göra så här tidigt på morgonen mer än att duscha och sova men det är redan gjort. =) Så nu sitter jag här och väntar på att det ska gå någon timme till så jag kan väcka Niklas för då är det dags att gå upp. Hihi!


Så var det klart (...nästan iaf)

 Var och bytte färg imorse och målade över den totalt för mörka mullvadsfärgen med en ljus grå färg. Nu är det mycket finare. Så nu är allt i alla fall färdigmålat. Ska bara möblera och fixa några schyssta gardiner sen är mitt nya rum klart! Finally


Jag är inte bara snygg jag är händig också =P

Jo men så är det faktiskt. Skruvade och satte ihop en byrå helt själv, inte illa det inte! Och nu, tro det eller ej, men jag målar om mina väggar hemma! Abouregin och mullvad blir det. Tyvärr ser inte den dumma mullvadsfärgen ut som den gjorde i affären utan den är mycket mörkare och gråare. Så fondväggen (abouregin, lr hur det stavas) är inte så mycket till fondvägg. De smälter ihop way to much. Jag hade egentligen tänkt o satsa på en lilavinröd fondvägg men hittade den inte så därför fick det blir den här supermörk lila abouregin färgen. Men med lite möbler, spottar, nya gardiner och lite things på väggarna ska det nog bli kanon. Hoppas hoppas i alla fall.


mulle meck

Tjolahopptjolahej

För tillfället lever vi i en bastu, Jippi!

När det är kallt då vill alla flytta utomlands och vi bara klagar och klagar.  Men nu när det verkligen är som utomlands med sol, värme, värme och ännu mera värme ja då klagar vi bara på det. Varför? Säkert för att vi aldrig är nöjda. Vad annars? =P


Äntligen hemma...

Riktig långresa blev det för mig idag. Brukar ta ungefär en timma från Niklas/Lkpg hem till mig/Nkpg. Men så blev väl inte riktigt fallet den här gången. Tog istället två usch timmar! Och varmt var det.
(Ska inte klaga på värmen men det var inte direkt kul och stå där och vänta på bussen när man har varit dum och oförsiktig i solen. Så japp, jag har bränt mig. Kräftvarning!)
Varken bussarna eller tåget gick enligt mina planer. Hehe! Men ja köpte mig en glass och en tidning och vips så kändes allt mycket lättare =D