Frestelser...

Lite titt som tätt i livet dyker små frestelser upp. Frestelser som tycks vara mer spännande än andra vilket gör att det bara inte går att tacka nej till dom. Men många av dessa små godheter vi erbjuds kanske man borde tacka nej till, bara för sin egen skull. För tillslut står man där, då det inte är lika kul och spännande längre. Självklart måste vi våga hoppa på det vi blir erbjudna och göra det som, förstunden, känns lockande. Men kanske inte jämt, vissa saker är både onödiga och dumma, idiotiska rent ut sagt. Ta till exempel att gå ut och festa (vilket innebär att dricka sig full) när man dagen efter ska upp väldigt tidigt för att jobba. Kvällen blir skitkul men dagen därpå blir till ett rent hell. Ett annat exempel, flirtar. Alltid kul och spännade i början men slutar alltid med, och observera alltid, med att man sårar eller blir sårad. Så har vi det tredje, shopping. Här finns det nog flest frestelser. Det är alltför lätt att sätta sprätt på alltför mycket pengar. Glad kommer man hem med sina trettioelva påsar och sätter sig framför datorn. Kommer sedan på att man ska kolla hur mycket pengar som finns kvar på kontot, måste se hur mycket man har råda att sätta sprätt på på krogen. Loggar in med dosan på Danskebank och kontot visar noll....inte ett öre! Japp där har vi det, man bör ej falla för alla frestelser...




Nä nu har jag inte tid att sitta här och filosofera mera (hihi där rimma det minsann). Ska ner till stan och handla lite småsaker och självklart blir dte en fika med Evelina. Imorgon blir det flyget till Gotland (Weeeiii =D) och på kvällen Snook på Gute!

image128


See ya!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Om det är nån som går in på din blogg femtioelva gånger per dag ett par veckor framöver så är det bara jag som sitter på jobbet, har tråkigt, inget att göra och väntar på nya uppdateringar ;) Här är det stilla, knäpptyst och tiden går sakta... Ha det så kul på Gotland gumman, så hörs vi när du kommer hem :) Puss!
(och skänk en tanke till den hårt slitande receptionisten när du är på Gute, jag sover förmodligen då...)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback