Det är så j*vla varmt!

Och nej, ingen fjant värmebölja som precis kommit på besök i Sveirge, utan här hos mig! Vi har haft den här hetten i ett par veckor nu och den är galen! För några dagar sedan hade vi 37 grader på morgonen. Tänk er då hur varmt det måste ha varit klockan tre-fyra! Oh my! Don't want to know! I söndags var jag ledig och orkade bara med 2 och en halv timma i solen. Får se om jag kan orka pressa några extra timmar nästa söndag... Men när dte är så här varmt märkar man vad det kan ta på en. Blir rätt seg och det är inte mycket man orkar.

Kommentarer
Postat av: Mormor

Förstår att det jättejobbigt och tröttsamt. Du glömmer väl inte det viktigaste av allt,VATTEN,VATTEN o åter Vatten.Förstår att du redan vet men mamma ville att du skulle påminnas!Pussokram hjärtat

2009-08-06 @ 18:06:15
Postat av: Emelie A

Lilla gumman då :) Ta det lugnt i värmen!! Tråkigt att vi inte kunde ses lite mer medan du var hemma, hör av dig så snart du kommer hem igen så måste vi ses mer då :)



Pusspuss

2009-08-09 @ 17:10:41
Postat av: Emelisa

Emelie: Ja verkligen gumman! Kommer i slutet på september och är nog hemma en månad =D Hoppas allt är bra med dig! Saknar dig!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback