Forsta dagarna i Thailand

Ja nu har vi varit i Phuket sen i lordagskvall. Vi har jattebra vader och har mest spenderat dagarna pa stranden. Jatteskont da vi inte sett sa mycket av solen tidigare. Igar var vi ute med Jonas gamla kollega AK och hennes nya team. Vi boprjade med middag pe en mysig restaurang och sedan drack vi drinkar och festade loss pa Bangla. Det var jattetrevligt och glada i hagen ramlade vi hem kl 4. Idag har vi varit med AK och nagra av hennes kollegor. Vi hyrde en longtailbat och akte ut pa en o och dar har vi inte gjort sa mycket mer an och slappat :) I morgon lamnar vi Phuket och tar baten mot Krabi och Ao Nang!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Trevligt!så passa på!!!!!!!! Här är som vanligt ingen sol i sikte! bara att gilla läget!stövlar och regnkläder har varit den dagliga klädseln den senaste mÅn.och djuret blöt och gråsvart efter promenaderna! Ta väl hand om er!Pussokram!!

2009-11-25 @ 17:11:56
Postat av: Evelina

Åå så skönt ni verkar ha det!! Själv har jag precis tvättat fönster och förberett för adventpyntet. Rätt mysigt det med faktiskt :) Längtar efter dig !! Hoppas resten av eran resa blir super bra ! Vi ses. Love U

2009-11-26 @ 10:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback